M3maniac Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Jednak je to otázka vkusu a každá fabrika jde po sinusoidě. Taková Honda (subjektivně) vyráběla před 20 - 15 lety naprosto nadstandardně designový, dynamický auta, ať to byl Civic, nebo Accord, který byl takovým tím porevolučním manažerským autem. Pak přišli někde kolem roku 1996 nové modely a byl to děs, děs a děs a taky Honda silně vymizela. Dneska mám pocit, že se začíná probouzet a ta auta zase dostanou "duši". Krásnej je i Mercedes, když se podívám na modely za sebou v řadě, tak někdy před 40 lety došlo ke zlomu a staly se z toho popelnice, hranatý, bez výrazu, který jsme sice obdivovali, ale byly naprostým odklonem od tradiční elegance a výrazu a motá se v tom MB dodnes, ať už jsou to zkopírovaný designy, nebo absolutně nedynamické, bezvýrazné modely posledního E (C je na tom o kousek lépe). Třeba nový M se lepší .... No mercedesy poslední roky celkem pěkný...(horší je kvalita) někdy, náhodou třeba poslední Accord se mi líbí,CRV s prosklením ve tvaru staré žehličky je hrůza civicem předběhli čas o dost let, ikdyž dovnitř neměli nic nového a type R měl vlastně jen jinej design. Třeba Toyota je poslední dobou designový hnus až na Yarise ,kterej je naprosto v poho, tvary aurisů, corol a nebo lanďáků jsou pro mě hnusné. To máte těžko, vše pěkné už bylo vymyšleno a velmi těžko se vymýšlí něco nového a pěknějšího.Vemte si třeba A8, pro mě je novej model hnus a předchozí byl tolik sexy, podle mě designově krok zpět. Ale tak to bylo i u staré mazdy 6 byla krásná a pak vyjeli z kulato hranatým hnusem...prostě fabriky zkoušej co se chytí....to stejný BMW 3 e 90 do faceliftu jsou zadní partie hrozné po faceliftu nádherné toto téma je prostě bez konce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 vite howno co je poradne auto, po vcerejsi edukaci si poridim to nejlepsi auto na svete ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 vite howno co je poradne auto, po vcerejsi edukaci si poridim to nejlepsi auto na svete ! .... někdo Tě vydírá???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 proc, chci jen to nejlepsi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 proc, chci jen to nejlepsi ! Nevím, jak je to teď, před 2 lety Aveo silně zaostávalo v bezpečnosti a mělo snad jen 3 hvězdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 To nevadi, vcere me to sibir doporucil a on vi vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 To nevadi, vcere me to sibir doporucil a on vi vsechno Kdo to je a kde se dá najít?? Chtěl bych tip na 50 mega (Aston, dům a skromná vilka na jihu Španělska:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 vite howno co je poradne auto, po vcerejsi edukaci si poridim to nejlepsi auto na svete ! Moc se mi líbí, jak to křídlo podtrhuje již tak očividný sportovní ráz tohoto krásného vozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 proc, chci jen to nejlepsi ! jojo Aveo..!!!! taky začínám šetřit..bo kdo nemá Aveo..jakoby ani nebyl..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 chevroletu jako spolehlivemu autu na vice let bych neveril... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 vite howno co je poradne auto, po vcerejsi edukaci si poridim to nejlepsi auto na svete ! V tom případě se stavím jako první zájemce do řady až budeš znechuceně prodávat tu svoji ameriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 co se tlemite blbouni, howno tomu rozumite, zrusil jsem objednavku x3 a beru 7 krat aveo, at ma zena na kazdy den v tydnu jine, poradne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 fakt. a to nam vcera rekl borec, kerej posledniho pul roku jezdi M5 E60. teda my predpokladame ze E60, pac vedel jen, ze je to eMpetka a je bila s cernou strechou ale jinak dobra party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 sibir: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 co se tlemite blbouni, howno tomu rozumite, zrusil jsem objednavku x3 a beru 7 krat aveo, at ma zena na kazdy den v tydnu jine, poradne auto Alespoň nebudeš řešit problémy s barvou. Vezmeš prostě od každé po kousku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 nechci zakladat nove vlakno a protoze to s autem souvisi, zeptam se zde. Kdo mate zkusenost s onboard kamreou? tzv cernou skrinkou? ocekavam od ni automaticke spousteni nahravani a infracerveny prisvit pro nataceni v noci. Duvod je takovy ze mi do cerstve nalakovaneho youngtimera (renault 5 super GTE) nacouval nekdo na naraznik a ten je ted po cele delce poskrabany jak se mi "vyhoupnul" na auto. jelikoz vcera to nebylo a dnes rano to tam bylo, tak se to stalo pres noc. Rad bych mel zaznam o tom, ze se to nestalo moji vinou a pripadne si dotycneho najit. Diky za postrehy. Stepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Klasické onboard kamery napájené přes autozásuvku ti asi nepomůžou. Jsou umístitelné za čelní sklo a fungují hlavně za jízdy. Nevím, jestli dokážou natáčet i když je auto v klidu. Každopádně nechávat je přes noc v autě se rovná rozbitému okýnku poránu, je to jako kdybys tam nechal navigaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) vim ze existuji kamery co zacnou nahravat ihned jak zaznamenaji pohyb. rozhodne bych ji pridelal na pevno nekam nad zpetne zrcatko tak aby byla videt co nejmene. jde mi o to zda nekdo tady ma takovy typ a jeho postrehy. neco v tomto smyslu: http://www.onboard.cz/nocni-videni/kamera-do-auta-cerna-skrinka-hdcam2 nepotrebuji mit display v ramci kamery, jinak je to to co hledam, ale chci vedet jake jsou zkusenosti z praxe Upraveno 14. října 2011 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) vim ze existuji kamery co zacnou nahravat ihned jak zaznamenaji pohyb. rozhodne bych ji pridelal na pevno nekam nad zpetne zrcatko tak aby byla videt co nejmene. jde mi o to zda nekdo tady ma takovy typ a jeho postrehy. Mám tuhle. HD rozlišení, volitelnej přísvit (kterej za jízdy nepoužívám - světlomety stačí), senzor pohybu, 32GB karta k tomu a 8,5 hodiny záznamu k dispozici. Mikrofon (je zajímavý, co toho člověk za jízdy nakecá, povětšinou vulgárně). Umí natáčet ve smyčce, po zapnutí napájení i určitou dobu po jeho vypnutí. Všechno nastavuješ. Mám ji asi měsíc a jsem spokojenej. Jen mám dojem, že co ji mám, přitahuju kretény na silnici - asi se snaží dostat na video . Upraveno 14. října 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Na jaře bych chtěl vyměnit manželky 4-kolku Oktávku za novější/novou. Vzhledem ke změně destinace to bude změna na automat.Pro zajímavost jsem si udělal srovnání stejných verzí (Elegance 1.6 TDi DSG, metalíza + interiér) v BG a CZ konfigurátoru.Nejsou tam ještě žádné "extras" a výsledek posuďte sami. Stejný model v BG levnější o 80.000Kč!!! Octavia 1.6TDi DSG BG.pdfOctavia 1.6TDi DSG CZ.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se