Dantechno Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Já mám teď naftu 90 koní a celá rodina jsme spokojeni. Jezdim sice 16 let denně, ale rád si to tu čtu, aspoň se přiučím... Kdybych to tady čet dřív, tak jsem před 14ti dny neobjednal galaxy v naftě. Ach jo. Jsem out. Ja si pred cca. tri ctvrte rokem koupil Aurise v dieselu, taky 66kw. A jsem velice spokojen. Asi to nebude asi tak tezke jako tvoje Galaxy, spotrebu mam dle PP za celkovou dobu od nakupu 4,7l/100km. Minuly tyden test maximalky na dalnici Praha - Hradec , tachometrovych 185 km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Nezkoušel někdo tady nový Mercedes E-klasse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OravskiPetr Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 firemni Fabia II, combi 1,9 TDI, ale moje Felicia 1,3 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 FIAT Stilo MW JTD, 2004, mám od ledna. Najeto 10 tisíc, na tachu 116 tisíc. Klady: vypadá robustně, sedí se výše oproti jiným autům této třídy, objem kufru, motor je moc fajn (85 kW, 255 Nm), ač jsem původně chtěl benzín. Zápory: mám sedadla v manuálu a tak bez stavitelné bederní opěrky - to je peklo!!!, jinak nic. Předchozí: FIAT Marea Weekend 1.6 SW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Nezkoušel někdo tady nový Mercedes E-klasse? Já ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Pánové kdo má sportovní vůz (ale i jiný a chce si zablbnout): Jaguar klub ČR má tuhle středu pronajatý okruh v Sosnové od 14:00 do 16:00. Vychází to tak nějak 1500 na hlavu... Kdo by měl zájem pošlete mi SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Ja zatim nejcasteji jezdim timdle ale pracuje se na tomdle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Malý exkurz do světa českého (československého) automobilismu v roce 1980 - Chvíli mi to trvalo než jsem to zpracoval... Muzika je původní a rozhodl jsem se jí tam nechat, lepší bych asi hledal blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Malý exkurz do světa českého (československého) automobilismu v roce 1980 - Chvíli mi to trvalo než jsem to zpracoval... Muzika je původní a rozhodl jsem se jí tam nechat, lepší bych asi hledal blbě... Výbornej počin, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Výbornej počin, díky. Tak alespoň někomu jsem udělal radost Mám ještě druhou půlku, ta je už v barvě + zapršelo takže se jede na blátě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Malý exkurz do světa českého (československého) automobilismu v roce 1980 - Chvíli mi to trvalo než jsem to zpracoval... Muzika je původní a rozhodl jsem se jí tam nechat, lepší bych asi hledal blbě... Fakt dost dobrý, zavzpomínal jsem na dětská léta, kdy byly motozávody každou chvíli Pošli to Čáslavskýmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Fakt dost dobrý, zavzpomínal jsem na dětská léta, kdy byly motozávody každou chvíli Pošli to Čáslavskýmu... Kdo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 a co takhle Rozzzuřený Trabanty????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Pošli to Čáslavskýmu... Tomu to nemusí posílat, ten toho má beztak plnej archív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 ale pracuje se na tomdle Vida, Lotus, tak pracuj, pracuj a pak pošli pár fotek. Exige se v našich končinách moc nevyskytuje. Fotodokumentace potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 taky se pridam, BMW 525i, full vybava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Vida, Lotus, tak pracuj, pracuj a pak pošli pár fotek. Exige se v našich končinách moc nevyskytuje. Fotodokumentace potěší. Ono to jeste nejakou chviku potrva, ale nenechavam se zmast Evorou (ikdyz az ji vytahnou na 340bhp tak to bude kieller) a jdu si daj za svym snem = exige v oranzove s cernejma panelama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Ono to jeste nejakou chviku potrva, ale nenechavam se zmast Evorou (ikdyz az ji vytahnou na 340bhp tak to bude kieller) a jdu si daj za svym snem = exige v oranzove s cernejma panelama. Nepřemýšlel jsi spíš o british racing green ? Jen tahle barva je ta správná pro Lotus, i když asi ne, když je v rukou malajského Protonu. Ona se oranžová bude nakonec ta správná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Dneska jsem závodil proti Jaguaru XJRS v British racing green a na něm ta barva vypadala 100% správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se