Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Já mám teď naftu 90 koní a celá rodina jsme spokojeni. Jezdim sice 16 let denně, ale rád si to tu čtu, aspoň se přiučím...

Kdybych to tady čet dřív, tak jsem před 14ti dny neobjednal galaxy v naftě. Ach jo. Jsem out.

Ja si pred cca. tri ctvrte rokem koupil Aurise v dieselu, taky 66kw. A jsem velice spokojen. Asi to nebude asi tak tezke jako tvoje Galaxy, spotrebu mam dle PP za celkovou dobu od nakupu 4,7l/100km. Minuly tyden test maximalky na dalnici Praha - Hradec , tachometrovych 185 km/h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

FIAT Stilo MW JTD, 2004, mám od ledna. Najeto 10 tisíc, na tachu 116 tisíc. Klady: vypadá robustně, sedí se výše oproti jiným autům této třídy, objem kufru, motor je moc fajn (85 kW, 255 Nm), ač jsem původně chtěl benzín. Zápory: mám sedadla v manuálu a tak bez stavitelné bederní opěrky - to je peklo!!!, jinak nic. Předchozí: FIAT Marea Weekend 1.6 SW.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Pánové kdo má sportovní vůz (ale i jiný a chce si zablbnout):

Jaguar klub ČR má tuhle středu pronajatý okruh v Sosnové od 14:00 do 16:00. Vychází to tak nějak 1500 na hlavu...

Kdo by měl zájem pošlete mi SZ :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Malý exkurz do světa českého (československého) automobilismu v roce 1980 -

Chvíli mi to trvalo než jsem to zpracoval... Muzika je původní a rozhodl jsem se jí tam nechat, lepší bych asi hledal blbě...

Odkaz ke komentáři

Malý exkurz do světa českého (československého) automobilismu v roce 1980 -

Chvíli mi to trvalo než jsem to zpracoval... Muzika je původní a rozhodl jsem se jí tam nechat, lepší bych asi hledal blbě...

Fakt dost dobrý, zavzpomínal jsem na dětská léta, kdy byly motozávody každou chvíli :thumbsup_anim: Pošli to Čáslavskýmu... ;)

Odkaz ke komentáři

Vida, Lotus, tak pracuj, pracuj a pak pošli pár fotek. Exige se v našich končinách moc nevyskytuje. Fotodokumentace potěší.

Ono to jeste nejakou chviku potrva, ale nenechavam se zmast Evorou (ikdyz az ji vytahnou na 340bhp tak to bude kieller) a jdu si daj za svym snem = exige v oranzove s cernejma panelama.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Ono to jeste nejakou chviku potrva, ale nenechavam se zmast Evorou (ikdyz az ji vytahnou na 340bhp tak to bude kieller) a jdu si daj za svym snem = exige v oranzove s cernejma panelama.

Nepřemýšlel jsi spíš o british racing green ? Jen tahle barva je ta správná pro Lotus, i když asi ne, když je v rukou malajského Protonu. Ona se oranžová bude nakonec ta správná.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...