Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kucí vymluvte mi to ... prosííím

Chodím kolem něj už tejden Posted Image

Lincoln Continental? Pěknej kousek, ale pouze na víkendové vyjížďky. Na denní ježdění to opravdu nebude.
Odesláno (upraveno)

Já se v tom tedy nevyznám, ale Lincoln Continental Mark (zřejmě V. generace)... tomu se nedá odolat! Jo a za tím plotem mu je smutno :worried_anim:.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Já se v tom tedy nevyznám, ale Lincoln Continental Mark (zřejmě V. generace)... tomu se nedá odolat! Jo a za tím plotem mu je smutno :worried_anim:.

... hmmmm - díky :D

Horhe: Tak nějak jsem to myslel - na víkendový ježdění :)

Mám několik PRO a několik PROTI:

PRO

- je to AUTO, nádherná kára

- kočár se tam asi taky vejde

- je to sakra hezký svezení

PROTI

- netuším, kde takovýhle "hovado" budu v Praze parkovat (leda čekat, až vypadne nějaká dodávka a pak se tam zkusit nacpat)

- pojistka asi nebude malá a pro "většinou stojící" je to asi přepych

- náhradní díly (je to rok 1978) - ale to už snad taky není tak strašný jako před pár lety. Taky je tu hodně klubů, který se dovozem zabejvaj.

Zatím to mám 3:3 :-/

Odesláno (upraveno)

PROTI

- netuším, kde takovýhle "hovado" budu v Praze parkovat (leda čekat, až vypadne nějaká dodávka a pak se tam zkusit nacpat)

- náhradní díly (je to rok 1978) - ale to už snad taky není tak strašný jako před pár lety. Taky je tu hodně klubů, který se dovozem zabejvaj.

Chtělo by to garáž, na ulici bych to nenechával... s tím se pojí i další bod. Povinné ručení na veterána je za pár korun (doslova) a jelikož se s tím moc nejezdí a stojí v garáži, je otázka jestli má nějaký allrisk smysl. Ale nevím jak se veteráni pojišťují, klasický allrisk to asi nebude..

Upraveno uživatelem adamjursa
Odesláno

Do toho bych nesel nikdy. Strasna popelnice s komickymi rozmery, technologicky uz tehda tezce mimo, navic skareda na pohled i na dotek. Ja jsem proti temto kramum zaujaty, tak to ber s rezervou, ale kdyz se podivam na interier, tak se mi zveda kufr. Saab 9000 turbo s osmdesateho sedmeho by me okouzlil nesrovnatelne vice. Nebo Audi 80, Porsche 928, Lancia Delta, Renault 5, Golf Mk1 GTI, vsechno je z te doby.

American cars of the late seventies..

Odesláno

Kucí vymluvte mi to ... prosííím

sny sa maju plnit! ak po takom aute tuzis, musis si ho kupit! ostatne veci (nevyhody) uz tak nejak same prejdu... ;)

Odesláno

Mám několik PRO a několik PROTI:

PRO

- je to AUTO, nádherná kára

- kočár se tam asi taky vejde

- je to sakra hezký svezení

PROTI

Zatím to mám 3:3 :-/

ti to trochu nabouram.

nadherna kara, pripadnej prodej je dost zoufala zalezitost

hezky svezeni to jo, ale pomaly, houpavy, a zere to jak tank

povinny ruceni je v poho, je to veteran, takze 3/12 povinnyho ruceni normalniho podle objemu

nahradni dily jakz takz v pohode, ceny nejsou hrozny, ale kdyz mas smulu, tak budes trebas tri tydny cekat na dil

parkovat to pres noc na ulici neni dobrej napad

na picu se s tim manevruje, malej polomer otaceni, brzdy taky nejsou moc slavny

obecne to stoji za ty prachy, resale value je slusna, spis musis najit magora, jako je trebas gas, co to bude chtit, a to by chvili trvalo

no a v zime s tim jezdit nebudes, no, takze to je tak od brezna do rijna, zvaz, kolik toho kam najedes, a jestli to ma vlastne smysl..

Odesláno

Panedge: ... jj je tam cenovka 155.000,-

Sibirnaya: ... tak trochu jsem čekal, jestli se k tomu vyjádříš i ty :) Máš asi ve všem pravdu - teď mám tu káru v hlavě a nevidím věci kolem. Bohužel bydlím v centru a s garáží je to na pytel, protože pronajmout si garáž tady není nic levnýho a abych kvůli vyjížďce jel přes půl Prahy pro auto ... to se mi asi nebude chtít. Takhle dopadla i motorka, když jsem se sem přestěhoval z Dejvic, kde jsem garáž měl.

Vypadá to, že jsem vyléčenej ...

Díky chlapci :)

Odesláno
Pavlucha experiment s veteránem mám za sebou ;) MGB GT 1973. Pokud nemáš garáž, nebo kryté stání, kam se ten koráb vejde, do pěti minut od baráku, zapomeň na to. Pokud budeš muset platit jen to parkování, dáš za něj v Pze cca. 20k ročně a to nepočítám provoz. Není to navíc žádná rarita, takže časové "zhodnocení" vozu bude za tvými náklady na parkování...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...