Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník beeep

500E je pro mě skoro takové mýtické vozidlo :D Pořád jsem o něm jen četl a slyšel a ani na srazech jsem nikdy žádné neviděl, to už jsem viděl a seděl ve více 300SL Gullwing :D

já zas viděl Gulwinga jen z dálky... jestli jsi z Prahy tak se někdy mužem potkat a a uvidíš ho a ještě uřídíš :D jinak pro slint... Ti ukážu něco z garáže od kamaráda...

post-22760-002328600 1341773918.jpg

post-22760-096945300 1341773947.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji moc :-)! 4.2 TDI je pro mě určitě jeden z nejlepších dieselů. Já nenajedu tolik kilometrů, takže benzín uživím, ale pokud toho najedeš hodně, tak ten 4.2 TDI je podle mě nádherná volba.

..já právě jezdím dost..tak benzín by se mě prodražil..ikdyž to asi TDi dožene v servisu..:D

Odkaz ke komentáři

Jestli dobře koukám, tak hlava je Redtop z c20xe, je to COSCAST nebo pozdější? Rád na ten motor vzpomínám.

Vypadá to stejně, ale je to 2.2I. Úpravy jsou na brejlích. Jsou úplně jiná rozvodová kola. Ony ty hlavy vypadají stejně. A hlavně 2.2I bylo jen pár kusů, jestli ho vysypu, tak se nedoplatím, díly nejsou.
Odkaz ke komentáři

Budu muset koupit nějaký větší vůz, tak bych chtěl požádat místní znalce o váš názor:

Určitě diesel (najezdím 5k km měsíčně), ojeté (cca 4 roky staré, max. 100k km), jako "nadstandard" bych rád parkovací senzory, vyhřívaná sedadla a vyhřívané přední sklo. Mometálně mám Galaxy 02 a na to pohodlí jsem si celkem zvykl...

1. Seat Altea XL

Pro hovoří koncern VW a tudíž motor, proti je velikost (není moc malá?) a zřejmě horší šance na sehnání "nadstandardu".

2. Ford Galaxy

Pro je velikost, výbava ("nadstandard"), proti mé obavy z motoru TDcI.

3. Ford S-Max

Pro je design a možná výbava, proti trochu menší velikost (oproti Galaxy) a opět motor.

Díky za vaše názory a případně i jiné tipy.

Odkaz ke komentáři

ricous-z tohodle určitě Galaxy-nejl. podvozek,jede to fakt pěkně,oproti starší verzi to je rozdíl jako prase.Jinak,za mě MPV už nee,radši dobrý kombi(Mazda 6)

Když mně tyhle auta vyhovujou - hlavně když dávám děti do autosedaček. U nižších bych se musel vohejbat přes "milana" s mezidechem... :D
Odkaz ke komentáři

já zas viděl Gulwinga jen z dálky... jestli jsi z Prahy tak se někdy mužem potkat a a uvidíš ho a ještě uřídíš :D jinak pro slint... Ti ukážu něco z garáže od kamaráda...

Prosím dej sem foto toho SL Gulfwinga.

Díky

Odkaz ke komentáři

skus sa nad touto vetou zamysliet...

Na tom neni přece nic divnýho. Já mám Galaxy necelý 3 roky a najeto 62k.

Nájezd ricouse přece nijak nesouvisí s nájezdem předchozího majitele.

Navíc v Galaxynách většinou vídám baby, jsou to citybusy pro rozvoz drobotiny do školek a škol, druhý auta v domácnosti, požadavek není nereálný.

edit: Já akorát nemám požadovaný nadstandardy, protože u nonstop garážovanýho auta (doma i v práci) vytápěný sedačky a okno nepotřebuju.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Nájezd ricouse přece nijak nesouvisí s nájezdem předchozího majitele.

je len velmi miziva pravdepodobnost ze si niekto kto jazdi malo kupi drahsi diesel... ale verim, ze v cz/sk su bazary plne dieslov co rocne jazdili malo km :D
Odkaz ke komentáři

Budu muset koupit nějaký větší vůz, tak bych chtěl požádat místní znalce o váš názor:

Určitě diesel (najezdím 5k km měsíčně), ojeté (cca 4 roky staré, max. 100k km), jako "nadstandard" bych rád parkovací senzory, vyhřívaná sedadla a vyhřívané přední sklo. Mometálně mám Galaxy 02 a na to pohodlí jsem si celkem zvykl...

1. Seat Altea XL

Pro hovoří koncern VW a tudíž motor, proti je velikost (není moc malá?) a zřejmě horší šance na sehnání "nadstandardu".

2. Ford Galaxy

Pro je velikost, výbava ("nadstandard"), proti mé obavy z motoru TDcI.

3. Ford S-Max

Pro je design a možná výbava, proti trochu menší velikost (oproti Galaxy) a opět motor.

Díky za vaše názory a případně i jiné tipy.

Jednoznačně Galaxy, to nové je moc příjemné auto. Nenapadá mě v téhle kategorii nic lepšího.

Jinak v tom seatu jsem jednou jel jako spolujezdec a moc mě to nepřesvědčilo, galaxy je trochu jinde. A strach s Tdci je podle mě už dnes neoprávněný, sám mám jedno z prvních tdci a úplně vpohodě, plus ty současné už mají úplně jiné vstřikovače a co jsem se bavil s mechošem tak třeba turba na fordech ted odchází mnohem méně než třeba na koncernu. Samozřejmě hlavní je to jak se k tomu choval někdo před tebou, ale to je u jakekoliv nafty.

Odkaz ke komentáři

mikymik-a proč by si měl kupovat Sharana,kterej je o generaci starší než ricousovo poptávaný Galaxy??Měl jsem oboje a tenhle starej Sharan je hnusná tvrdá koza oproti Galaxy.A novej Sharan je cenově jinde.

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Tady potvrzují tvoje slova :-).

Já bych řekl ještě více :smile_anim: Osobně nevěřím serviskám, ověřovacím firmám jako je Cebia, prostě nikomu :smile_anim: Osobně doporučuji si zavolat do autorizovaného servisu, kde mají mazinárodní záznam poslední náštěvy vozu s počtem najetých km, od toho si to lehce odvodíte"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...