boo-beek Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 je to trochu off topic, ale souvisi to. jak jsem si precetl, auto s isofixem poznam tak, ze ma nasite isofix cedulky u sedacky. mam bmw 1 (2007) a pani se rozhodla, ze by se ji to libilo nicmene tam isofix neni. ale jsou tam jakasi navarena "oka". to je tzv isofix priprava? musi se dokoupit nejaky adapter nebo to je uplne neco jineho? dikyBmw 2007 urcite mit isofix bude...Oka samotna - pokud nejsou v "pantu" ale na pevno - jsou isofix. Vyrobci sedacek pak maji ruzne zakladny, ktere se na to pripevni, ale isofix jako takovy jsou dve oka privarena v podstate ke kastli, to je vse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 je to trochu off topic, ale souvisi to. jak jsem si precetl, auto s isofixem poznam tak, ze ma nasite isofix cedulky u sedacky. mam bmw 1 (2007) a pani se rozhodla, ze by se ji to libilo nicmene tam isofix neni. ale jsou tam jakasi navarena "oka". to je tzv isofix priprava? musi se dokoupit nejaky adapter nebo to je uplne neco jineho? dikyuse the google, Luke http://en.wikipedia.org/wiki/Isofix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 jasny.to jsem udelal jen me zarazila nepritomnost tech nasivek. kazdopadne diky. vecer vyzkousim sedacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 jasny.to jsem udelal jen me zarazila nepritomnost tech nasivek. kazdopadne diky. vecer vyzkousim sedacku aby ses netrapil, muzu ti par nasivek ISOFIX poslat .. staci mi rict barvu - nasijes si je tam sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 aby ses netrapil, muzu ti par nasivek ISOFIX poslat .. staci mi rict barvu - nasijes si je tam sam ty jeden de..., sakra ja nemuzu...von je admin.jak se to mohlo stat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 ty jeden de..., sakra ja nemuzu...von je admin.jak se to mohlo stat? Leta driny a odrikani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Dneska jsem si tak trochu hrál,na původním už byly stopy věku a navíc mi celkově vadí světlé prvky v interiéru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Hele, jak se divate (ti co znaji) na BMW e46 318i, hlavne z hlediska motoru? Rok cca 98-00. Mam zajimavou nabidku, jako bezne popojizdedlo se mi to jevi pekne.. Ale nevim, co cekat od BMW tohoto veku po motorove strance (mineno u tohoto konkretniho motoru) pri cca 180k najeto.. Dik za nazory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Mám dotaz , nemá tady někdo doma Seata Arosu?Sháním druhé auto do rodiny a je to alternativa VV POLO - tak lovím zkušenosti.Pokud máte klidně SZ.Dík R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Jak takove hrani probiha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Arosa je alternativa k VW Lupo. Pokud resis vozitko o parametrech Pola, poohledni se u Seatu po Ibize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 v sobotu v cagliari na sardinii pri spiatocnej ceste z dovolenky sa podarilo rychlo cvaknut tieto dva maskovane kusky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Maserati? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Dík za upozornění.Jjo to vím - jen sem v bazaru viděl i tu Arosu.Tam mě napadlo proč ne ,je sice menší ale na ježdění pro manželku do práce a do školky , těch pět km by mohla být ideální.Arosa je alternativa k VW Lupo. Pokud resis vozitko o parametrech Pola, poohledni se u Seatu po Ibize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Maserati? tiez som to tak sacoval,ked sa manzelka spytala co by to mohlo byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Panamera v kombíku maskovaná jako Maserati... Nebo maserati v kombíku maskované jako maserati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Hele, jak se divate (ti co znaji) na BMW e46 318i, hlavne z hlediska motoru? Rok cca 98-00. Mam zajimavou nabidku, jako bezne popojizdedlo se mi to jevi pekne.. Ale nevim, co cekat od BMW tohoto veku po motorove strance (mineno u tohoto konkretniho motoru) pri cca 180k najeto.. Dik za nazoryAhoj, to je jeste 8ventilek, nebo jiz 16ti? Mechos, ktery mi ted servizoval petku, prave 8ventilovou 1,8 ma pro manzelku v e46 a pry motor drzak. No, asi by to jinak neporizoval. Ikdyz kovarova...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 podle me je E46 s tak malym objemem chujovina, mrkl bych se na neco vykonnejsi, u tech vyjetejch pekacu to cenovej rozdil moc nedela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 (upraveno) Testovaci verze noveho Maserati Quattroporte seste generace. Bude to 4x4 a pohon prevzaty z Ferrari FF. Melo by se to zacit prodavat az nekdy v pristim pololeti a chytracke je, ze tu budouci novou generaci ted maskuji jeste pod starym kabatem. Motoricky opet V8 a kdovi, mozna prijde i kouzelnik, teda turbodiesel. Mam tu znacku fakt rad a jsem zvedav, jak se Italove popasuji s SUVeckem, ktere uz nejaky patek vyviji... Upraveno 28. září 2012 uživatelem Petr77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 preco si nevyfenovat vlasy cestou do roboty? http://www.fordfans.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=11&t=37475 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se