montemar Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 palivo je hodně znát, to jsem taky slyšel... a ještě krátké popojížďky po městě tomu vůbec nesvědčí.. to prý pak není výjimka i 60k km a ende... :crying_anim02: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Nedávno jme řešili ucpaný filtr na Renault Megane 2..1.5 dci.Jde udělet přes diagnostiku regenarace(vypálení),ale to je prevence,když to klekne,tak už je pozdě.Trvalé odstranění znamená uprava Řj Motoru.Je tam čidlo před i za filtrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 palivo je hodně znát, to jsem taky slyšel... a ještě krátké popojížďky po městě tomu vůbec nesvědčí.. to prý pak není výjimka i 60k km a ende... :crying_anim02: jo, krátký trasy o tom žádná, to vědí moc dobře i výrobci... o palivu sem taky něco četl, ale otazník byl proto, že co benzínka to "originál", takže i když natankuješ "supernaftu" tak to třeba klekne při 65 000 km.... ale to jsou téze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Nedávno jme řešili ucpaný filtr na Renault Megane 2..1.5 dci.Jde udělet přes diagnostiku regenarace(vypálení),ale to je prevence,když to klekne,tak už je pozdě.Trvalé odstranění znamená uprava Řj Motoru.Je tam čidlo před i za filtrem ano, nastaví se prý bohatší směs, takže to prohoří fest, nebo to zahřátý podržet na chvíli v omezovači specializovaný firmy, už umí přehrát ŘJ, vyndat dpf, včetně úpravy svodů, takže auto o ničem neví a nepadá do nouzového režimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 vubec se mi nechce davat 30 kazdy dva roky ... http://www.tipcar.cz/magazin-filtry-pevnych-castic-jsou-casovanou-bombou-4645.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) vubec se mi nechce davat 30 kazdy dva roky ... http://www.tipcar.cz/magazin-filtry-pevnych-castic-jsou-casovanou-bombou-4645.htmlPokud vím, autorizovaný servis dokáže vyvolat "nucené" spálení sraček v DPF filtru (alespoň můj dealer Ford to nabízel) a taky existují firmy, které nabízejí "renovaci" DPF za bratru 5 kKč http://www.dpfe.cz/katalog EDIt překlep Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 pokud ses jeste v zaruce tak si zajed do nejblizsiho bmw v nemecku. Prodlouzi ti zaruku na 5 roku kdyz tam budes servisovat, je to tam cca o 30% levnejsi a treba ti to i opravi :-)Záruku prodlouženou už mám naštěstí, díly tomu je mi cena teď víceméně jedno. Momentálně jsem ve stavu, že to konečně slyšel někdo od BMW, po Silvestru se to začne řešit. Snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 1,6 tdi cr ma interval max 120 000km? To už mali citrón - pežot na ich cr v 2001 roku. To sú tí Fauwe tak pozadu??? A spraviť nútenú regeneráciu nieje problém len či to pomôže a do kedy je otázne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RxxxR Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Ahoj jsem tu nový, ale auta mám rád ta mě tohle téma zaujalo. Jezdím BMW M3 e46 2004 6 stupňový manuál v barvě CarbonBlack. Řadový 6-ti válec o objemu 3.2l a výkonu 350 koní na zadní kola prostřednictvím samosvorného diferenciálu, s možností zamknutí až 100 %. Z nuly na 100 za 5 vteřin maximálka 290km/h. EDIT: Smazano. Ahoj Dan Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 EDIT: Smazano. Ahoj DanA pravidla jsi cetl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) A pravidla jsi cetl? Dyť píše že má rád auta, o hodinkách nic Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RxxxR Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) SMAZAT pls Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem RxxxR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RxxxR Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) Dyť píše že má rád auta, o hodinkách nic NEČETL Každopádně omluva, už jsem zadal do odpovídajícího fora. A tam jste mě to koukám smazali. Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem RxxxR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Ale vůbec ne, taková pohodová svižná jízda, nebyl moc provoz. Téměř bych to nazval kochačkou . Auto je navíc pořád v záběhu. Tady je náhled celý cesty (těch 30 kiláků po D1 lze na grafu identifikovat snadno ). Pokud někoho zajímá ten obrázek, je to z apošky Work In Field. Bohužel mi na posledních 20 km spadla a já si toho nevšim, takže tam data nejsou celý. Když jsi byl v J.H. měl jsi se ozvat. Mohli jsme dát kávu a já bych moc rád prohlídl tvé bávo. Když budeš mít cestu určitě napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 ..já mám od 165tis km na OII RS filtr vykuchaný..a je klid..trochen to ráno sm.dí..ale aspoň už nic neprudí na palubovce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 DPF si nech odstranit, sníží se ti spotřeba a zlepší reakce na plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 DPF si nech odstranit, sníží se ti spotřeba a zlepší reakce na plyn to je sice pravda... ale u nového vozu?? záruka atd.?? resp. zda to řešit hned nebo až to půjde do kopru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) DPF si nech odstranit, sníží se ti spotřeba a zlepší reakce na plyn ..to potvrdím..spotřeba klesla a spolu s chipem to jede jako z praku....ale řešil bych to rozhodně po záruce.. Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Vaše názory pánové? Výbava je dost dobrá a hlavně původ vozů.Jen mě štve že to je manuál http://www.tipcars.com/volkswagen-passat_cc/20tdi-4motion-xenonkuzenavi-25370627.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 ..já mám od 165tis km na OII RS filtr vykuchaný..a je klid..trochen to ráno sm.dí..ale aspoň už nic neprudí na palubovce.. a ked prudko akcelerujes robis za sebou kudol dymu ? ja by som sa hambil... keby sme nezili v takom kocurkove tak by si nepresiel cez STK / EK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se