laskajefajn Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Ted mě tady prudi brácha že jsem jouda a že jsem raději nevzal toto: http://auto.bazos.cz/inzerat/20797110/CC.php To se nedá porovnávat pánové s BMW325da co si myslite? Jsem docela vytočený
montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 s tim budgetem, co tak odhaduju, bych sel do novky skodivky oktivky.. v plny, s novym chystanym (tajne) 3.0tdi cr. lepci nez CC. o bawu nemluve
tomthom Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Reaguji na Michelin Alpin: Dobrá volba, ale... Jezdím v horách denně s manželkou dvě Octavie, takže můžu za ty roky už prakticky porovnávat. Můj hlavní požadavek na zimní gumu je záběr na sněhu, protože obě jsou benzínové a je u nich citelný hendikep ve váze agregátu oproti dieselu. Co mám zkušenosti, tak první rok jsou gumy super, druhý už jen dobré a třetí rok pak už jen tragédie bez rozdílu značky - guma prostě stárne a záběr není jen o hloubce dezénu, a tak třetí zimu jdou zimáky dozadu a obouvám nové. Jestli ti můžu radit, tak z tohoto důvodu nevyhazuj chechtáky za prémiové značky. A pokud nemáš za zimu nájezd větší jak 20 tis.km, tak ani nekoukej na výdrž gumy, taktéž je lepší ji ojet a koupit novou. Z těch levnějších ti můžu vřele doporučit Sava Eskimo S3, Kleber Krisalp a nebo Nokian WR D3. Letos jezdíme Savu a Nokiany. Jsou sice hlučnější, to ti přiznám, ale jinak ten záběr na sněhu a namrzlých cestách je výborný. Jinak ať ti ruka upadne pokud bys chtěl Barum nebo Matador...ale jestli hobluješ jen suchý promrzlý asfalt někde v nížinách, tak poslouží taky. Do kopců na sníh fakt nee !!! Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem tomthom
gas Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Sibiřovi a Gasikovi! Ti to začali! Jestli dostaneme ban, tak se ti na celou dobu jeho trvani nase.reme se sibirem na "statek" a z toho ti holecku dobre nebude !
montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Reaguji na Michelin Alpin: Dobrá volba, ale... Jezdím v horách denně s manželkou dvě Octavie, takže můžu za ty roky už prakticky porovnávat. Můj hlavní požadavek na zimní gumu je záběr na sněhu, protože obě jsou benzínové a je u nich citelný hendikep ve váze agregátu oproti dieselu. Co mám zkušenosti, tak první rok jsou gumy super, druhý už jen dobré a třetí rok pak už jen tragédie bez rozdílu značky - guma prostě stárne a záběr není jen o hloubce dezénu, a tak třetí zimu jdou zimáky dozadu a obouvám nové. Jestli ti můžu radit, tak z tohoto důvodu nevyhazuj chechtáky za prémiové značky. A pokud nemáš za zimu nájezd větší jak 20 tis.km, tak ani nekoukej na výdrž gumy, taktéž je lepší ji ojet a koupit novou. Z těch levnějších ti můžu vřele doporučit Sava Eskimo S3, Kleber Krisalp a nebo Nokian WR D3. Letos jezdíme Savu a Nokiany. Jsou sice hlučnější, to ti přiznám, ale jinak ten záběr na sněhu a namrzlých cestách je výborný. Jinak ať ti ruka upadne pokud bys chtěl Barum nebo Matador...ale jestli hobluješ jen suchý promrzlý asfalt někde v nížinách, tak poslouží taky. Do kopců na sníh fakt nee !!!přesně tohle jsem potřeboval. kvalitní názor. děkuju (myslím si úplně to samý. savy, kormorany, atd. - těm se každý směje, ale na dvě sezóny...) problém je, že nejsou dramaticky levnější.. 1000 kontra 1300...
FrantisekH Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 ja jezdim savy treti rok na snehu me nikde nenechaly..priti barumkam vyrazne lepsi
bedja Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 co dát za zimní pneu na oktu? michelin alpin? ..mám je na oktě 4kole..jsou fajn..
Trojan Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Okta 1.2 TSI 63 kW Active za 339k. Golf stejná motorizace za 339k, výbava trendline.Na stránky škody se nejde dostat, sou přetížený ale v základu jí chybí klíma, rádio (!!) a palubní počítač. PS: A DSG má pěkně hnusnou hlavici Edit: Golf má palubní počítač a rádio, nemá liťáky, má klimu...... Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Trojan
Bob Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Ale to je zatim jen tiskova zprava ne? Celej cenik jsem nenasel ... Ta nesmyslna zakladni vybava u skodovky je to co me pred lety pretahlo k vw ...
montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 ..mám je na oktě 4kole..jsou fajn..No jo no., tak já je vemu. už je mám stejně vobjedbaný...
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Každá zimní guma když ji máš tři roky nemá takové vlastnosti než když na ní najedeš 500km,o tom snad neni potřeba ani chvilku přemýšlet,ne? Micey: díky,trošku jsem na to myslel...to CC je o stotisic levnější.
montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Okta 1.2 TSI 63 kW Active za 339k. Golf stejná motorizace za 339k, výbava trendline.Na stránky škody se nejde dostat, sou přetížený ale v základu jí chybí klíma, rádio (!!) a palubní počítač. PS: A DSG má pěkně hnusnou hlavici Edit: Golf má palubní počítač a rádio, nemá liťáky, má klimu......to je pěkná cena... a já debil dneska koupil oktu II...
Liqid Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Kompletní ceník ještě není, ale tady je vše pěkně a přehledně shrnuto auto.cz
sibirnaya Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 co dát za zimní pneu na oktu? michelin alpin?my jezdime na X5 matadory, na trojce, petce, jaguarovi predtim taky a nereknu ti krivyho slova. Ted mě tady prudi brácha že jsem jouda a že jsem raději nevzal toto:http://auto.bazos.cz/inzerat/20797110/CC.phpTo se nedá porovnávat pánové s BMW325da co si myslite? Jsem docela vytočený tobe jebe - u 325d fnukas, ze je to slaby, a ze to asi nacipujes, a ted by sis kupoval 2,0d...
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Sibiř: to jsi zabil Rozhodnul motor a hrnéčky...
m.n. Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 láska: už pro to auto fakt raději jeď, ať už ho máš doma a neuděláš do té doby nějakou kravinu... jako že bys třeba koupil passata z bazoše...
m.n. Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Kompletní ceník nové Okty: http://www.autoforum.cz/static/download/Skoda_Octavia_III_2013_cenik_CZ.pdf Zdroj: http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-2013-mame-kompletni-cenik-prvni-cena-je-335-tkc/
Bob Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 No moc hezky, ani v ambiente skoro nic neni, co slevili na cene i ubrali na vybave, auto za 400 s 1,2 a furt ma vzadu svihadla? fakt nechapu ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se