Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A máte s Cimbu dobré zkušenosti?

ve dvou služebních 1,8T byl chip z 110 kw na 142 kw, oboje šly při cca 220 tisíc km pryč bez závady, chip od novoty

současná 1,8TSI má chip na 152 kw, ve 122 tisíc zatím žádný problém, origo mapa měla navíc díru mezi 3-3,5 ot... zpozorováno při předjíždění. na pádlech potvrzeno, do 3 tis. v pohodě, pak ústup a po překročení 3,5 tis to chytlo druhej dech... chip Cimbu díru nemá, maximálka změřena dle GPS na 237 kmh, takže tam ty koně jsou

za mě tedy s tou firmou ve třech případech spokojenost ;)

Odesláno

Mám neskutečnou radost z toho že auto na mě začalo mluvit česky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Josef: nene,bylo to podstatně méně :) už mi dělaji třeti auto tak tam mam o něco vic lepší ceny a jsou jediny které to opravdu umí.

Odesláno

mi rikal znamej, ze jim do autosalonu dneska privezli OCTAVKU III. prej je to hodne podobny rapidu, moc ho nazivo neoslovila. a uplne ho dostaly rolovaci valecky na multifunkcnim volantu.. to uz snad nedela nikdo..

Odesláno

Ovladace na volantu jsou zrovna podle me dost subjektivni vec, kazdymu vyhovuje neco, valecky me osobne vyhovovali vic, nez tlacitka. Navic se divim, ze tolik vyrobcu cpe vsechno zeshora na volant, a vetsinou jako tlacitka, vsechno se spoustou textu a ikonek. Nedivil bych se, ze to je z duvodu, aby se prece nahodou zakaznici nemuseli 5 minut ucit, ze tlacitka jsou vzadu za volantem nebo na ovladaci na sloupku, a tim padam na ne nejdou dat ikonky nebo popisky. Ze je to asi tak 100x intuitivnejsi, rychlejsi a clovek nemusi nikam prendavat ruku, aby na volantu nekam dosahnul, to je vedlejsi....

Odesláno

..v oktě jsou válečky a v MB tlačítka..ale když to vemu z pozice jednoduchosti..tak určitě lepší je ten váleček..:smile_anim:

Odesláno

wawe ceptor: pouze nahraji soft

montemar: me to prijde taky v pohode.... je to ucelený, intuitivní a tak nějak to hraje... třeba multifunční volant ve fordu to je báseň :suicide_anim:

Odesláno

Dehet, dehet, dehet :D

"Je poměrně známou věcí, že vyšší střední třída je doménou nafty, alespoň u nejprodávanějších modelů tento fakt platí bez výjimky. A které jimi byly? BMW 5 s malým d na zádi si v loňském roce koupilo 926 Čechů (jinak 92,2 % ze všech). Noví majitelé si také odvezli 765 Audi A6 s motory TDI včetně Allroadu (podíl 92,7 %). V případě Volva 70/80 to bylo 271 vozů s turbodiesely (89,4 %). Mercedes E dosáhl na 245 aut s agregáty CDI (91,1 %). A konečně Audi A7 má na kontě 149 kusů s přeplňovanými vznětovými pohonnými jednotkami (89,2 %). Procentní údaje jsou tedy velmi podobné a nikdo z nich nevybočuje."

Z auto.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...