Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi: dotaz! Máte někdo odzkoušené zimní Fuldy v rozměru 225/45/R17? Já vím že to nejsou Michelinky Alpine4 ale mám nabídku na AL disku origo BMW,nazuté,jen nasadit a jezdit.Díky!

V pohodě :) . Moje žena s tím jezdí na M5.

Odesláno

ty jo, takova sirka a profil na zimu? Ja osobne bych volil uzsi. S timhle jezdim v lete. Ale treba to u BMW jinak nejde :-)

Nejde, na zimu máme předepsán tento rozměr, v létě 255/40/17, 255/35/18 nebo 255/30/19. Samozřejmě mluvím o zadní nápravě, vepředu je 225 furt...

Odesláno

m.n: na zmni obutí mám všechny kola stejny.Ty to máš jinak?

Jirko: Tvou pani možná občas potkávam,má starší bílé Báwo?

Odesláno

ty jo, takova sirka a profil na zimu? Ja osobne bych volil uzsi. S timhle jezdim v lete. Ale treba to u BMW jinak nejde :-)

Tak čim širší máš pneu, tím větší máš logicky záběr. Ta móda úzkých pneu prý přišla někde v 90tých letech ze Skandinávie, kde prý se cesty nijak extra neupravují a úzká pneumatika lépe "prořezávala" sníh. To jsem četl onehdy někde v AT.

Akorát je pak s těma širokejma pneu problém s odvodem vody z drážky.

Odesláno (upraveno)

m.n: na zmni obutí mám všechny kola stejny.Ty to máš jinak?

Jirko: Tvou pani možná občas potkávam,má starší bílé Báwo?

Dávno ne :) . To máš zafixovaný z Fontány :D .

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno (upraveno)

S tím nezávislým zavěšením Tě musím opravit, opravdu se dělá až od 2005, právě proto je WJ generace (99-04) označovaná za poslední opravdový terenní Grand Cherokee, solid front axle front and rear.

Edit: ještě jeden obrázek, je to 2004, stejnej rok co mám já, akorát trochu přizvedlej a tohle by nikdy nebylo s nezávislám zavěšením možný, tak abys měl všechny kola na zemi.

proto na Islandu nenajdes (mezi SUV a OFF) moc jeepu (a snad zadnyho touarega nebo x5ku), 85% jsou japonci (vetsina z nich land cruiser), 10% jsou land rovery (krasny auta, v terenu super ... pokud clovek nespecha a nema pocit, ze vzdy musi dojet do cile v planovanem case), 5% jsou velky ameriky (dodge ram) .... a zbytek je zbytek :)

a v australii je to v outbacku podobne

...cimz se jasne ukazuje, ze nejsem jeep fanousek ;) ... land rovera bych chtel, ale to je zivotni styl (jako harley), ne volba rozumu :)

Upraveno uživatelem simon_magus
Odesláno

a je to i hezky napsaný. :D

"Koncept šestimístného SUV střední třídy je navržený speciálně pro Severní Ameriku." a " Neznámou je, zda CrossBlue zamíří i za oceán" :gora:

Odesláno

1,6 120PS so far so good

u verze Rauno Aaltonen bych čekal cooper S tj. 184PS. I tak přeji příjemnou zábavu. Joa napiš, jestli ta brusle stojí za 620k :)

Odesláno

do mesta dobry, je to vcelku tvrdy, ale ono je to nizkej profil asi - jeste jsem se nedival - jinak to jede jak z praku, kolo v kazdym rohu = je s tim p...l ( na snehu trochu mensi :) ) ja hlavne nejsu zvyklej sedet tak nizkok nad zemi a kvedlat kvedlackou, ale je to fajn. kdybych ted nestavel, tak bych si to asi koupil, i kdyz nevim na co, pro nasi princeznu by to bylo idealni prditko, lec par let ji jeste chybi..

Odesláno

m.n: tak to sklápění zrcátek se dá naprogramovat.Včera jsem byl u Stratose,nahráli mi tam nový FW a vyřešili sklápění zrcátek tak jsem moc spokojený.

Odpoledne mi přijel posel z Nové Paky a nahrál češtinu,mám to zkušebně na 3 měsice v rámci dobrých vztahu a mužu Vám říct že to nemá chybu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...