Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hasič: nekecej!!! Fakt?

Montemar: to se nedá popsat...to je jako nekončící orgazmus...strašně dobrá strojovna ve spolupráci s podvozkem.Jsem unešený,opravdu.

Koupíš báwo a pak na to napojíš nabíječku z Lidlu?

Bych se trochu bál, někdo tvrdí, že mu běhá normálně, ale na motorkari.cz někdo psal, že mu už oddělal tři aku, tak pozor na to!

Odesláno

Fakt, ale bawo 5 mám stříbrný a kůži černou. spz shodná! Na malým báwu mám 6789,ale fakt na mě vyšla! Jinak ostatní nic moc, 2233

4334, žáná esa, no. Holt je vidět krize, ale deset kolíků za spz trpiš nedám, to na ně se...

Odesláno

Zcela bez snahy vyvolat flejm - mít "hustou" značku je dobré k čemu? Pokud vím, tak legálně to zatím pořídit nejde, takže tím spíš dává asi člověk na odiv, že má "styky" nebo že uplácel, je to tak?

Odesláno (upraveno)

Jo nejlepší je když auták má např. značku 4444 a pakuje na zákazu stání nebo na invalidovi - o inteligenci majitele si vždy pomyslím svoje.... no ono mi stačí už vidět ty čísla

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Já jí mám vždy tak zasranou, že není vidět, ani kdyby byla diplomatická s DD! Kdysi jsem to řešil, ale ted vím, že nezapamatovatelná je nejlepší. Hasič

Odesláno

Zcela bez snahy vyvolat flejm - mít "hustou" značku je dobré k čemu? Pokud vím, tak legálně to zatím pořídit nejde, takže tím spíš dává asi člověk na odiv, že má "styky" nebo že uplácel, je to tak?

Aby ostatní viděli, že jede idiot:-). To samozřejmě platí pro ty, co ji hustou chtějí mít, ne pro ty, na které vyšla, aby mě tady hned nesežrali:-).

Odesláno

Aby ostatní viděli, že jede idiot:-). To samozřejmě platí pro ty, co ji hustou chtějí mít, ne pro ty, na které vyšla, aby mě tady hned nesežrali:-).

Tak u nás na DI vyšla RZ 8B8 8888 na "obyčejné lidi" a nikdo ji nechtěl. Tak ji dostalo auto městských fízlů smile_anim.gif..

Odesláno (upraveno)

Ta nabíječka je ok. Netřeba mít strach.

..až teď jsem si jí tam všiml..mám tu samou zrovna napojenou..je v poho..doufám..:crying_anim02:

..jak poznám, že je baterka gelová..mám origo od Benze..a já ji napojuju přímo na baterku..ale láska to má na body asi jako udržovač ne..?

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Nesmíš věřit každé kravině co dají na NOVĚ

To dostali pitomcové, aby si ho poznali. Sněhulák U Sněhulák Sněhulák Sněhulák Sněhulák Sněhulák

U nás je to samej pologramot u MP, dokonce si falšovali maturity, aby měl frčku yntelygent

Odesláno

Gratulace, jeden z nejbezsmyslnějších příspěvku co jsem tu četl.

Aha Tvé příspěvky jsou ty nejsmysluplnější..

Pro ty, kterým to přemýšlí pomaleji:

Nedozvěděl jsem se to z NOVY, ale z DI.

Nic víc.

Odesláno (upraveno)

Šílenci, nicméně v tom Audi musel být tak 600 koní, jinak by neměl šanci zrychlovat tak, aby ujížděl motorce.

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...