Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

To bylo v pohodě. Proto jsem jel poprvé v klidu. Abych prozkoumal terén. Může tam být klacek, trám, šutr či jiná nástraha.

Přiložím vám ale ještě jedno videjko. To nás točil kamarád, kterej to s Vitarou po tom, co viděl náš průjezd, prostě nedal. Jel jsem první, protože jsem měl šnorchl. Rozbil jsem pevnostním nárazníkem komplet led na zamrzlé Moravě. Ta Discovery, co jede zpátky jako první to projela nezvýšená a bez šnorchlu za mnou. Naprostej zázrak, že motor stihnul vyflusat všechnu vodu co si postupně nasál a auto se nezastavilo. V tý studený vodě pod hladinou vázat kurtnu, nebo dávat hák navijáku by bylo dost napínavý. Rozbil si světla a blinkry (tenkrát cena světlometu 1600,- blinkr 700,-. takže za babku). Mě jenom praskly držáky světlometu. To jsou takový plastový západky, který se dají za 30,- koupit samostatně. Proto je Land Rover ve světě tolik oblíben. Díly na něj stojí pár korun. Samozřejmě nepočítám nové modely, které jsou cenami aut i náhradních dílů trochu jinde. crying_anim02.gif

Já osobně nemám rád fotovoltaiku a podobné kraviny, co mi ale opravdu vadí je zbytečné ničení přírody. To platí hlavně pro tu jízdu říčkou na předchozí stránce.

V takhle malém toku to má docela silný dopad na život vodních živočichů v tom konkrétním místě.

Nechci se tu hádat a vyvolávat nějaký flame ale když vidím třeba lidi na quadech jak krosí potokem tak se mi otvírá kudla v kapce.

Abych jen nekritizoval, skláním se před tvými jízdními dovednostmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zločin? To řiká jen ten kdo neví o co jde...Stačí nasvítit auto nějakym halogenem a nebo se podívat na lak při sluníčku :)

Jinak jsem nevěřil jak se dá krásně rozleštit zadní i přední lampy poškrábané sice mikrovláknama od myčky nebo špatným mytím.Sice to je práce na 2až 3 hodinky ale výsledek je hodně dobry :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tohle video by mělo být povinné při koupi jakéhokoliv silnějšího auta...

Poznatky:

1. Amíci jsou fakt hloupí a neumí řídit, korunuje to ten frajer co tak krásně "gumuje", až nejspíše spálí spojku

2. Corvetta je za ty prachy co stojí až moc ostré auto, rozsekali jich tam nejvíce

3. Od pohody za volantem ke svodidlům to jde fakt rychle...

http://www.youtube.com/watch?v=XmeTLcW2TIM

Odkaz ke komentáři

Tohle video by mělo být povinné při koupi jakéhokoliv silnějšího auta...

Poznatky:

1. Amíci jsou fakt hloupí a neumí řídit, korunuje to ten frajer co tak krásně "gumuje", až nejspíše spálí spojku

2. Corvetta je za ty prachy co stojí až moc ostré auto, rozsekali jich tam nejvíce

3. Od pohody za volantem ke svodidlům to jde fakt rychle...

Přijde mi, že dost těch záběrů z normálního provozu je z Ruska :-)

Červená a z prava tank :-)

http://www.youtube.com/watch?v=7QKauHJyIm0

I když tohle už asi každej viděl :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Radkopf: Díky za video, je vidět, že idioti na silnicích jsou všude a vůbec ani netuší v čem sedí a jak se to chová na silnic. Není to tak dávno co u nás zabil jeden magor hostesku, kterou provezl v Lamborgini.

Odkaz ke komentáři

Radkopf: Díky za video, je vidět, že idioti na silnicích jsou všude a vůbec ani netuší v čem sedí a jak se to chová na silnic. Není to tak dávno co u nás zabil jeden magor hostesku, kterou provezl v Lamborgini.

myslis tohle?

ten pan byl ocividne pozer..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Vo těhle dvou hupech ví snad uplně každej....i když.V devadesátym třetim jsem já vul na ně taky zapoměl a slečna vedle se dodře mázla vo střechu.Eště že tahle 3000 Micina ji neměla prosklenou ...................jistě by vo tomhle místě mohl víc napsat Hasič.

Odkaz ke komentáři

myslis tohle?

ten pan byl ocividne pozer..

Ano, to jsem měl namysli. Tenkrát se ani nepsalo že to nebylo pravé Lamborghini, jeno říkali že jel rychle a najel na takový "hup" na silnici a bylo hotovo. Pokud vím, byl to taky kamarád Mareše.

Odkaz ke komentáři

Ano, to jsem měl namysli. Tenkrát se ani nepsalo že to nebylo pravé Lamborghini, jeno říkali že jel rychle a najel na takový "hup" na silnici a bylo hotovo. Pokud vím, byl to taky kamarád Mareše.

Moc do toho nevidím, ale nepřijde mi to že to auto má motor vepředu. Spíš mi to přijde jako že má motor před zadní nápravou a to má orig.Lambo taky.

Je to vidět na té fotce, přední diferenciál, kardan, převodovka, motor, zadní diferenciál...

post-23099-021715800 1361269582.jpg

na Murcielagu to vypadá dost podobně

post-23099-098887000 1361269607.jpg

ovšem jak vypadá Lambo zesposu netuším, a je mi to i tak nějak jedno, jen škoda pěkné mladé slečny

Odkaz ke komentáři

Asi mas pravdu, ja se malo podival a nalit novinarsky kachne. Sypu si na hlavu vazelinu..

To není třeba ;-) spíš mě zarazilo tvrzení, že to mělo motor vepředu. Vždyť by se tam nevešel ani motor z Trabanta :-)

Je kidně možné, že to byl nějaký AAA fejk

Odkaz ke komentáři

v tom případě neumí řídit a jsou hloupý i němci, rusi, japonci, monačané a snad jen čechy jsem tam neviděl takže mi umíme. uf to jsem si oddychl :suicide_anim:

Tak nemůžeš to brát doslova, ovlivňuje to hodně faktorů, aspoň tedy dělají nejvíce zdokumentovaných chyb.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...