Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Když tak porovnám ceníky a technické parametry obou společností, mám pocit, že mají společné porady :) Asi to bude spíš pocitové, za mě v té nížší třídě MB, ovšem lépe E-klasse ve výbavě 4Matic s Airmatic, tomu BMW konkurovat nemůže.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro MB fanatiky :) - vid, Pepo :D

Tak já nejsem fanatik (a z obrázku se mi nedělá nevolno :) ), ale BMW mě nikdy nevzalo u srdce i když kolega asi rok jezdil z 520d a říkal, "nojo to tvoje Ečko je o třídu výš, stačí se v něm svézt". Já mu tvrdil, že je to naprosto stejná třída a že se v BMW jezdí pěkně, ale nedal si to nikdy vymluvit. Audi se mi taky celkem líbilo, zvlášť allroad. Ovšem jezdil jsem v mnoha autech, ale jenom v jediném jsem měl takový zvláštní pocit z jízdy, naprosto jiný než u ostatních aut, tak asi tak.

Odkaz ke komentáři

No jo, E-Klasse... Sedan krasny ze vsech stran i zevnitr, ale nejak mam blok kvuli "prakticnosti" sedanu obecne. E-kombi je ultra prakticky, jenze vypada jak almara na kolech - kouzlo je pryc :( Zavidim lidem, kteri srovnaji parametry produktu, spocitaji si pomer cena/vykon, 2x podtrhnou vysledek, koupi a sou spokojeni. Jak do toho nekdo zacne tahat esteticke citeni, je ztracen (plati obecne, od knofliku az po jachtu)

Odkaz ke komentáři

Kluci, přišla řeč na obytné auto. Taťka by chtěl nové, cca do 1.5M (samo že míň=líp). Musí se tam vyspat 4-5 lidí, vybavení klasika, co nejkvalitnější.

Já koukal na Hymer ale nevyznám se v tom, máte někdo osobní zkušenosti? Nebo tip na nějakou jinou značku s co nejlepším poměrem cena/kvalita? :) dík za radu.

dissidentagressor: Kočka :)

Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...