_Boss_ Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Co se vam libi vice - BMW 3 aka laskacar vs. C-Klasse kombi? Nejak se nemuzu rozhodnout, o kterem si dneska necham zdat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 E-Klasse kombi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Když tak porovnám ceníky a technické parametry obou společností, mám pocit, že mají společné porady Asi to bude spíš pocitové, za mě v té nížší třídě MB, ovšem lépe E-klasse ve výbavě 4Matic s Airmatic, tomu BMW konkurovat nemůže. Upraveno 20. února 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 pro MB fanatiky - vid, Pepo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 pro MB fanatiky - vid, Pepo Jo, jinak z těch dílů co jsem včera proclil si na Zélandu postavěj tři tyhle fešáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 pro MB fanatiky - vid, Pepo Tak já nejsem fanatik (a z obrázku se mi nedělá nevolno ), ale BMW mě nikdy nevzalo u srdce i když kolega asi rok jezdil z 520d a říkal, "nojo to tvoje Ečko je o třídu výš, stačí se v něm svézt". Já mu tvrdil, že je to naprosto stejná třída a že se v BMW jezdí pěkně, ale nedal si to nikdy vymluvit. Audi se mi taky celkem líbilo, zvlášť allroad. Ovšem jezdil jsem v mnoha autech, ale jenom v jediném jsem měl takový zvláštní pocit z jízdy, naprosto jiný než u ostatních aut, tak asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Jo, jinak z těch dílů co jsem včera proclil si na Zélandu postavěj tři tyhle fešáky Takže prodáváš kamiony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Takže prodáváš kamiony? Celej bych ho nezabalil Pouze sestavy pro autopřepravník, jak ho vidíš" Meďourka si k tomu každej už musí dokoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Josef: Ovšem jezdil jsem v mnoha autech, ale jenom v jediném jsem měl takový zvláštní pocit z jízdy, naprosto jiný než u ostatních aut, tak asi tak. V jakém??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 V tom mém přece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Tak je to oficiální pánové. Dle AutoDesign Awards 2013 je ŠKODA Octavia III oceněna jako nejhezčí auto ve střední třídě . To jsou hned dvě převratné zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Škoda Octavia porotu oslovila hlavně novým moderním tvaroslovím - to mluví za vše. Předpokládám, že Škoda dává 10-15 mil Kč na podporu této soutěže a dobře dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 No jo, E-Klasse... Sedan krasny ze vsech stran i zevnitr, ale nejak mam blok kvuli "prakticnosti" sedanu obecne. E-kombi je ultra prakticky, jenze vypada jak almara na kolech - kouzlo je pryc Zavidim lidem, kteri srovnaji parametry produktu, spocitaji si pomer cena/vykon, 2x podtrhnou vysledek, koupi a sou spokojeni. Jak do toho nekdo zacne tahat esteticke citeni, je ztracen (plati obecne, od knofliku az po jachtu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Udělal jsem si radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Nasednul jsi nahy na fofrklacek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Bingooooooooooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Můj miláček, teda až po ženě samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Kluci, přišla řeč na obytné auto. Taťka by chtěl nové, cca do 1.5M (samo že míň=líp). Musí se tam vyspat 4-5 lidí, vybavení klasika, co nejkvalitnější.Já koukal na Hymer ale nevyznám se v tom, máte někdo osobní zkušenosti? Nebo tip na nějakou jinou značku s co nejlepším poměrem cena/kvalita? dík za radu. dissidentagressor: Kočka Upraveno 22. února 2013 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Hymer občas používám, slušná výbava ale pořizovací cena bude vyšší. Naposledy jsem měl Karmann Ontario a pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Můj miláček, teda až po ženě samozřejmě Je to EVO že ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se