Bob Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 No nevim jakej byl, nevyznam se v tom, ale nestal za nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Umíš Asi k tobě pudu do autoškoly, aby ze mě jako byl ten šofér. Ale máš vejtřasku? my dvě figury budem na sebe nalepený pomalu v každým normálním autě jako dvě bukvice. Mám fotku jak přivezl docent uzáka ve smartu, ale my dva bysme je mohli překonat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 tolja: a nemáš povolené kolo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Docela je mi toljy líto, takoví Fittipaldiové to mají na světě asi docela těžké Já toho teda najezdím mraky, vystřídal jsem ještě větší mraky aut, ale mám doma vůz jak s el.posilovačem tak hydraulickým, ale že bych pozoroval nějaké zásadní rozdíly nebo se mi snad nedařilo udržet vůz ve svém pruhu, to se mi ještě nestalo... Ty jsi pašák, co ostatní najedou ty nacouváš, ale že máš doma v jednom pekáči dva posilovače řízení, to ti nesežeru ani já, a to su blbé fittipaldi z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Udržet auto rovně neumíš, ale slovičkařit zase jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Asi k tobě pudu do autoškoly, aby ze mě jako byl ten šofér. Ale máš vejtřasku? my dvě figury budem na sebe nalepený pomalu v každým normálním autě jako dvě bukvice. Mám fotku jak přivezl docent uzáka ve smartu, ale my dva bysme je mohli překonat.Náhodou mám kamaráda, který má přes sto kilo a jezdíme spolu běžně ve Smartu. A s V3S jsem dělal řidičák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Ty jsi pašák, co ostatní najedou ty nacouváš, ale že máš doma v jednom pekáči dva posilovače řízení, to ti nesežeru ani já, a to su blbé fittipaldi z Prahy. :-) Ma snad dve auta a kazde s jinym posilovacem! Jeeezisi.. A ja osobne taky moc rozdil mezi elektrickym a hydraulickym nepozoroval a taky jsem mel uz oba. Daleko vetsi rozdil byl mezi automobilkama a jejich pojetim, nez mezi jednotlivyma technologiema. Maxima, nebo Camry to mely preposilovane jako krava a byla to hydraulika, Becko ted ma elektricky a je to bomba. Daleko vice zalezi na nastaveni, nez na cemkoliv jinem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 u nový oktávky se dá v meníčku nastavit citlivost/rychlost reakce plynového pedálu, účinnost posilovače brzd.. pravděpodobně půjde nastavit i tuhost posilovače řízení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Náhodou mám kamaráda, který má přes sto kilo a jezdíme spolu běžně ve Smartu. A s V3S jsem dělal řidičák.á taky pamětník zapomenutého umění meziplynů a dvojšlapů. V3S je velká škola, to by si měl každý zkusit. Nedávno jsem po mnoha letech seděl v Tatře 148 a musel jsem hodně přemýšlet nad losováním kvaltů. Všecky auta mají kvalty víceméně stejně ale Tatra to má naruby. To je děsná schíza když to člověk nemá zažité a neseděl v tom dvacet let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Ahoj. Lze někomu, koho vůbec neznám, poslat kopii velkého technického průkazu, aniž bych se mohl dočkat nějakého nepříjemného překvapení nebo je to při prodeji auta běžná praxe? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Ahoj. Lze někomu, koho vůbec neznám, poslat kopii velkého technického průkazu, aniž bych se mohl dočkat nějakého nepříjemného překvapení nebo je to při prodeji auta běžná praxe? Díky. ..nikomu nic neposílej..asi nic nehrozí..ale v tomto divném světě nikdy nevíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Díky. Celá ta komunikace s tím člověkem byla podivná. Chvílemi jsem měl pocit, že jsem si psal s nějakým špatným překladačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Díky. Celá ta komunikace s tím člověkem byla podivná. Chvílemi jsem měl pocit, že jsem si psal s nějakým špatným překladačem. A kdes inzeroval? Já jsem podobné podivné maily začal dostávat když jsem vystavil 330ci na mobile.de. Rovnou se na to vykašli a nic nikam neposílej. Nikam to nepovede. Něco tady myslím někdo psal o praní peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Aha, zajímavé. Auto jsem dal na sbazar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 http://youtu.be/7RsymUq0GlA tak jezdí mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Tak jsem chtěl před prvním jarním mytím trochu rozmočit sůl a celkem nic moc. Do brodu jsem si netroufl, holt to není Land Rover a tý vody tam teklo trochu moc. Na polních a lesních cestách to bylo taky nic moc, málo bláta. Byla ta zima nějak slabší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Pepo- tuhle Pandu jsem viděl v Peci vyjet sjezdovku jako nic. Byla to ta nalevo před zahrádkami, jezdí tam kotva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 sjezdovku jsem teda nevyjížděl ale je fakt že to ponouká k dělání hovadin. Akorát kdo to má pořád mejt. Někdy je to docela sranda, zastavím na parkovišti, vedle stojí naleštěný H2 co nejspíš neviděl ani polní cestu a já mám bláto až na střeše. Letos byla slabší zima, žádný závěje jsem neprorážel. Sněhová vrstva na silnici taky mizerná takže zábava nic moc. Ono to totiž na sněhu moc hezky driftuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 vo prorazeni zaveji mi nemluv, ja s X5 si hral na sneznej pluh v lese a pak jsem musel za klukama do servisu, aby mi nacvakly zpatky ten pojebanej plast do narazniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak jsem chtěl před prvním jarním mytím trochu rozmočit sůl a celkem nic moc. Do brodu jsem si netroufl, holt to není Land Rover a tý vody tam teklo trochu moc. Na polních a lesních cestách to bylo taky nic moc, málo bláta. Byla ta zima nějak slabší.Tuhle káru si pořídil můj kmarád jako služební vůz. Normálně má dlouhý Gčko.. G500, ale jako služebáka se řidičem si do Prahy pořídil tohle. Navíc to polepil folii carbonové vlákno Nikoho ale nesere, nikdo mu nezávidí, spíše se každý usmívá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se