IntoPicture Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Nelíbí se mi, zadek nemastnej neslanej, předek naopak složitá slátanina se zbytečnými mlhovkami a (opět) ošklivými světly . Na SUV obecně nejsem, ale před 2 týdny jsme se před Mnichovem honili a pak vedle sebe hodinu popojížděli ve stau s Porsche Macan a to je jiné kafe, hlavně zezadu / zezadu z úhlu vypadá super, široký, nízký, nahrbený - ta zdrojová Q5 (jinak imho designově hodně povedená) proti tomu vypadala o ničem. Přední světla to mělo přelepené grafikou Cayennu, tak nevím, ale zadek byl a la Panamera Sport Turismo, tak snad to bude u produkčního stejné.
Trojan Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Nerad Ti kecám do tvých příspěvků, ale mám pocit ( možná se pletu) že jsi jediný člověk na CELÉM SVĚTĚ, který viděl v minulé generaci X5 offroadovou agresivitu a nebo ji očekával od generace následující. Dobře, řekněme že OFFROADOVÁ agresivita se asi čekat nedá, když to projede přibližně stejný terén jako oktávka... ale prostě tomu chybí ta nabubřelost...Už to není takový to: Já jsem X5 a sedí ve mě pseudomafián kterej tě vybrzdí.... Teď je to: Já jsem X5 a sedí ve mě kardiochirurg kterej tě vykulíruje až tě to trefí...
IntoPicture Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Už to není takový to: Já jsem X5 a sedí ve mě pseudomafián kterej tě vybrzdí.... Teď je to: Já jsem X5 a sedí ve mě kardiochirurg kterej tě vykulíruje až tě to trefí... Hmmm, s tímhle opravdu jezdí hned tři z mých doktorek... A myslel jsem, že od momentu uvedení X6 "pseudomafiáni" X5tky den ze dne opustili...? Upraveno 4. června 2013 uživatelem IntoPicture
Trojan Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Teď v tom jezděj jen pseudomafiáni co nemaj na X6 Teda, ty znáš 3 doktorky, já jsem ještě neviděl ani tu svoji obvodní...
panedge Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Ja jsem zvedavej,jak to bude vypadat nazivo,vetsinou pak menim nazor,ted mi to hodne pripomina X3.Uvidime,taky jsem cekal vic agresivni vzhled. K ty X6-ja bych ji bral,ale pro rodinu to je neprakticky. Upraveno 4. června 2013 uživatelem panedge
IntoPicture Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Teda, ty znáš 3 doktorky, já jsem ještě neviděl ani tu svoji obvodní... Upřímně gratuluju, fakt!
M3maniac Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 No podle mě krok zpět ta X5, poslední dobou se mi nelíbí přední partie, 7ma, 3ka ani tato nová X5....5ka se mi líbí ze všech stran,to zase jo 6ka je taky pěkná ,ale je to o zvyku jak píše Edge
sibirnaya Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 tady vypada dobre. jsem zvedavej nazivo, podle fotky se to neda rict..
bedja Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 (upraveno) tady vypada dobre. jsem zvedavej nazivo, podle fotky se to neda rict.. ..naživo to bude určitě jiné..ale jít cestou designu nové trojky..je podle mě chyba..a budou to za rok měnit..protože ten předek bez ohraničení ledvin (myšleno světla až do masky) narušuje ten tradiční BMW design..který tady byl spoustu let..můj názor.. ..s 5er nemám problém..pěkné auto..než tam za půl roku začnou cpát to co na trojku..tzn poloviční ledviny.. Upraveno 5. června 2013 uživatelem bedja
jankoxxx Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Když jsem doma a je hezky, tak ralaxuji v tomhle: 78 rok, na USA maličký motor - 2,8 l, automat...ale krásně si bublá Snímek obrazovky 2013-05-27 v 12.33.37 PM.png tak toto je sen
geometr Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Já se teďkonc vozil čtrnáct dní v Mustangu, 2013, kabrio. Samozřejmě z půjčovny (USA), vybavení celkem základní. Motor šestiválec, lehoučce přes třista koní. Celkem mě zarazily detaily typu nelakovaná černá plastová páčka otvírání dveří - z pár metrů ten interiér vypadá dobře, ale zblízka a na omak celkem bída - ikdyž nic vyloženě nevrzalo (aby jo, po 5,000 mil). Co se týče podvozku - dost měkkej, naivně jsem čekal přeci jen tvrdší. Což mi nevadilo, na závodění to stejně nebylo a aspoň to z nás nevymlátilo na některejch silnicích duši. Nebál bych se ten podvozek srovnat třeba s oktávkou (co se tvrdosti týče, jinak samozřejmě neni tak nedotáčivej). Potud dobrý, ale strašně mě štvala převodovka - motor sám o sobě dobrej, ale hroooozně dlouhý převody. Takže jedete po dálnici řekněme 110(km/h), na šestku, tempomat. Motor točí cca 1,500 otáček. Přijde delší táhlej, nijak prudkej kopec, rychlost padá, najednou pětka, furt málo, za dalších padesát metrů čtyrka. Což mi přijde u motoru přes třista koní celkem.. smutný. I na trojku mě to jednou cpalo, ale to už se pro jistotu vypnul tempomat:) Řazení manuální lze na páce jakymsi kolébkovym přepínačem, reálně nepoužitelný. Sport mód v podstatě nic nemění. Když dáte plnej, samozřejmě to jede hezky - stovka kolem šesti vteřin a parádní zvuk - ale strašně se tomu motoru/převodovce nechce. Až tak na spotřebu jsem to zpřevodování nečekal.. a stejně to žralo 10-11. Jo a byla to (Mustang kabrio) v tý Kalifornii největší tuctovka:)13695409941101.jpg Trochu mimo momentální debatu o BMW, ale zaujal mě tvůj příspěvek. To snad muselo bejt rozbitý. 5ti litr, 110 do kopce, trojka a vypnutí tempomatu Tady u nás v okolí, jezdí dva podobné s pevnou střechou. Auto tvarově pěkné, takové masivní na sporťák (aspoň mě se líbí, na rozdíl od většiny amerik, i "sportovních"). Stál tu onehdá před krámem, tak jsem si ho prohlížel a taky mě udivilo to vybavení a zpracování. Američani k autu přistupujou hold jinak. Jinak to neplatí asi paušálně, ale jednou, když jsem byl s autem u tehdy svého opraváře (strašně šikovnej, spolehlivej a precizní starší pán, bohužel už to asi nedělá kvůli zdraví), měl tam na heveru nějakého Chryslera a já se ho ptal: "Máte tu ameriku?", on: "No, vzal jsem to, že je to kamaráda, jinak mi to sem nesmí, to nejsou auta na opravování", já " Oni to nedělaj dobře?" on: "Jejich auta jsou asi jako v jídle hamburgry".
Micey Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 geometr: On je to teda 3,7 litr, ale stejnak to bylo zvláštní. Rozbitý to myslim nebylo, prostě strašně dlouhý převody..
geometr Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Jo. Blbě čtu s těma 5000 tam bylo něco o mílích No, ale jak píšeš, i tak.
IntoPicture Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Novej rabiát... To zas bude na D1čce udrncanejch závodníků...
Trojan Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Neremcej a pádluj No bude, no.Ale auto se jim povedlo... ta audina má pěkný kola...
long Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Ok když myslíš, ALE ZA MNE AUTO SE POVEDLO. A jaksi je dobře, že postupuje design v době a nevrátili se k tvarům první generace. Auto je primerně vyráběno pro trh v západní Evropě ( po první ráně budou šmahem i u nás) a pro Mnicov je prostě měřítko prodej a čísla a nikoliv názor .........Že chybí ta první fazona je prostě logický posun v čase a jisté je, že když se podíváš jakým procesem prošla hlavně tvarem karoserie klasika jako je Lanďák 100 uvidíš že ( naštěstí) pokrok nezastavíš.Jinak X6 je mimo silnici totální průser navíc s těmi balony, které si na to dovedové dávají a na vnitřní prostor pro normálně rostlé lidi kolem 188 cm průser na druhou. Ale pro holky které v tom z větší části jezdí je to akorát. :-)))Dobře, řekněme že OFFROADOVÁ agresivita se asi čekat nedá, když to projede přibližně stejný terén jako oktávka... ale prostě tomu chybí ta nabubřelost...Už to není takový to: Já jsem X5 a sedí ve mě pseudomafián kterej tě vybrzdí.... Teď je to: Já jsem X5 a sedí ve mě kardiochirurg kterej tě vykulíruje až tě to trefí...
Trojan Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Já přece vůbec nemluvil o nějakém designovém návratu, já mluvím o zachování výrazu konkrétního modelu v rámci unifikace vzhledu celé značky...
montemar Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 ta RSoktavka je super.. ma smrnc.. narozdil od nudou prekypujiciho zakladniho provedeni. on to bude asi taktickej zamer, hnusnej zaklad - a aby to auto k necemu vypadalo, nutnost si za kazdou hloupost tvrde priplatit.. ja nevim, co by to bylo za problem, dat tenhle predni naraznik na vsechny modely...
bedan Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 ta RSoktavka je super.. ma smrnc.. narozdil od nudou prekypujiciho zakladniho provedeni. on to bude asi taktickej zamer, hnusnej zaklad - a aby to auto k necemu vypadalo, nutnost si za kazdou hloupost tvrde priplatit.. ja nevim, co by to bylo za problem, dat tenhle predni naraznik na vsechny modely...No jo, ale jak by z toho potom vyrobili "sporťák"?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se