El Nano Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 jo ještě jsem našel kód laku...021 C modř vzdušná Air Blueale už se mi nedaří vygooglit nějakou tu tužku na lak s tímto odstínem vůbec...nejlépe origo Opel
Trojan Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Hele kámošovi míchal tužku na Opela nějakej týpek ve Skutči nebo tak... můžu zjistit kontakt až s ním budu mluvit.
El Nano Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 @trojan: no hele možná bych to mohl zkusit kdybys mi hodil nějaký kontakt na něj a že bych se s ním domluvil osobně.Nicméně jsem to už vyfotil, takže prosím, automechanici, lakýrníci a chronomagoři všech zemí spojte se a poraďte, co s tím mám dělat. Je to na sloupku zadních dveří btw.
Z. Paul Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 No ten škrábanec by šel asi i rozleštit. Ten vryp, těžko soudit takhle - nevidim jestli je to až na kov nebo ne, bud zkusit takovou barvu v lahvičce se štětečkem - to Ti namíchají v autolaky a tak dále, ale jestli je to hluboký tak asi vykitovat a nový lak. Teda podle toho co jsem pochytil u nás od autolakýra.
Lion Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 El nano: zkus autorizák Opel... tu tužku by mít měli
M3maniac Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Nano: v autorizáku bude tužka za cca 250-350 v lakovně ,resp.kde míchaji barvy cca 100kaček
El Nano Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 A v autorizáku jim asi řeknu přímo ten kód tý barvy a oni budou vědět přímo ten odstín že? Kdežto v lakovně to budou míchat nějak podle oka nebo jak? a tou tužkou mám udělat jen ten vryp a ten škrábanec leštěnkou? Ten vypadá, že by mohl jít. Každopádně díky za rady a kdyby někdo ještě něco měl, tak sem s tím
Liqid Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Jak je to staré auto? Problém u barvy z autorizáku je, že bude vypadat jaky když to auto sjelo z linky. Pokud ho už máš starší, tak ten lak určitě pobledl. Nejlepší je zajít to lakovny a mít s sebou vzorek laku nebo, část karoserie (např. víčko nádrže) popř. přímo tam s tím zajet. Mimochodem, zdá se mi to, nebo v tom vrypu už je rez?
El Nano Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 @Liqid: Opel Corsa D, rok výroby 2008 tuším. Ne to je jenom základovka, to se včera škráblo. Ještě jenom není to nic velkého jo, tady to je hodně přiblížený. Ve skutečnosti má ten hluboký vryp tak 3-4 mm.
M3maniac Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 toto určitě nerozleštíš chlape, je to hluboko. Jinak ano, vezmou číslo barvy a vyberou z několika pododstínu přímo u auta
Liqid Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Nevím jak u Opelu, ale u Audi prodávají origo sadu na opravu laku. Jedna lahvička s barvou a jedla s průhledným lakem. To je lepší než tužka.
PepaSFI Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 kdysi jsem si nechal míchat barvu, červená Fiat Rosso Corsa 140. Minimální množství, na opravy, bylo toho asi deci za stovku. Ten míchač si to normálně naklepal do počítače a ono mu to podle kódu barvy diktovalo kolik čeho tam má kápnout. Ta jednoduchá červená byla asi z pěti nebo šesti barev, včetně malé kapky černé nebo modré, to už přesně nevím. Brácha na Citroena neznal kód barvy a tak ten člověk vzal obrovský svazek barevných štítků se vzorkama odstínů a přímo na autě to určil.
quest987 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 toto sem objevil včera v Hodoníně v autobazaru
jirka404 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 @trojan: no hele možná bych to mohl zkusit kdybys mi hodil nějaký kontakt na něj a že bych se s ním domluvil osobně.Nicméně jsem to už vyfotil, takže prosím, automechanici, lakýrníci a chronomagoři všech zemí spojte se a poraďte, co s tím mám dělat. Je to na sloupku zadních dveří btw.Zajeď si do nějaký slušný míchárny barev. Tam ti oskenují současný odstín barvy a hned přes počítač namíchají to co potřebuješ. Potom to dej nějakámu lakýrovi, protože tenhle vryp je třeba zakytovat a "přejet" plničem. To doma nezvládneš, pokud to chceš mít pěkný .
quest987 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 ... no to je nádhera. Tím bych klidně jezdil. Nemáš více fotek? Nebo víš, co je to za značku (Pontiac?) a model? Cena?Chrysler DE SOTO cena , nemalá 749 tisíc tady je odkaz : http://www.tipcars.com/chrysler-ostatni/de-soto-hot-rot-1938-18421875.html
jirka404 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Chrysler DE SOTO cena , nemalá 749 tisíc tady je odkaz : http://www.tipcars.com/chrysler-ostatni/de-soto-hot-rot-1938-18421875.htmlKomediantská renovace . Respektive napodobenina. Upraveno 16. června 2013 uživatelem jirka404
El Nano Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Zajeď si do nějaký slušný míchárny barev. Tam ti oskenují současný odstín barvy a hned přes počítač namíchají to co potřebuješ. Potom to dej nějakámu lakýrovi, protože tenhle vryp je třeba zakytovat a "přejet" plničem. To doma nezvládneš, pokud to chceš mít pěkný .vím, že to je pořád jenom teoretizování ale, myslíš, že bych to nedal? Fakt to není velký. Ten nejhlubší vryp má na délku tak 3 mm. Ta fotka je akorat přiblížená hodně..
sibirnaya Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Komediantská renovace . Respektive napodobenina.me stves, jsem to chtel napsat sam, dodrbany jak svina, myslim, ze to svyho casu stalo v ackach.. vím, že to je pořád jenom teoretizování ale, myslíš, že bych to nedal? Fakt to není velký. Ten nejhlubší vryp má na délku tak 3 mm. Ta fotka je akorat přiblížená hodně..ne, fakt bys to nedal, je to az na maso, akorat to dodrbes, to ti za to nestoji..
El Nano Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 oukej, tak v tom případě poradí někdo nejakou dobrou lakovnu kolem Ostravy? Havířov a tak... ne, fakt bys to nedal, je to az na maso, akorat to dodrbes, to ti za to nestoji..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se