Jaryn Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Před Prahou se z rádia (myslím City) ozývaly opakované naléhavé až zoufalé výzvy řidiči nevyjíždějte zůstaňte doma Praha je neprůjezdná, stoletá kalamita .... tak tak přijedeme, v ulicích maximálně 3 cm rozježděné břečky a opravdu jsem nechápal, co někteří "taky-řidiči" předváděli a kde všude byli schopni zůstat viset ... měli jsme z toho s kolegou v otřískané škodě forman šílenou prču :-) To víš, v Praze je specifikum 123, 1cm sněhu, 2 stupně mrazu, 3 prd..e starostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 I s přerostlou předokolkou nemám jedinej problém - ano, vše je skutečně o pneu mám Fulda Kristall Supremo. Onione, jen o zimákách to neni - loni jsem na Barum Polaris II měl problém jezdit i v Praze na 1cm sněhu. Holt to byly standardně dodávaný zimáky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Je to děsný, všichni automaticky jedou 20 km/h, svítí mlhovkama a přitom vůbec není proč. Vždyť je to jen sníh - není to poprvý, co přišel. Taky mám v plánu vyrazit do města kolem 1 hodiny ráno a trochu si to užít. Už se na to těšim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 ja se bavim se ctyrkolkou kazdy rano v brne ted. akorate me sere, ze ty runflaty maj hovno vzorek. pripada mi, jak kdyby rozdil mezi letni a zimni gumou byl jen v tom, ze ta letni ma na boku namalovanou vlocku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Je to děsný, všichni automaticky jedou 20 km/h, svítí mlhovkama a přitom vůbec není proč. Vždyť je to jen sníh - není to poprvý, co přišel. Taky mám v plánu vyrazit do města kolem 1 hodiny ráno a trochu si to užít. Už se na to těšim! Se to zase srovna, ctvrtina ridicu se vyboura a pak budou mensi kolony cestou do centra Ale to jezdeni 20 km/h je zabijacky, zvlast kdyz si to takhle sinou dva vedle sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ale to jezdeni 20 km/h je zabijacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Já mám rád když v Praze sněží hlavně z toho důvodu, že spousta lidí tím autem fakt nevyjede. A pak je hezky prázdno Jak to je dneska nedokážu posoudit, páč jsem doma s chřipkou, ale včera to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Krása, krása. Kdyby tak sněžilo ještě alespoň týden.. U nás je tak půl metru, silnice se jen pluží - nesolí, nesypou, není břečka ano jinej humus, jen krásnej bílej sníh. Vybírám si cesty, kde se "silnice v zimě neudržuje" a je mi fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Přijeď k nám na Vysočinu a užiješ si .. ráno jsem venčil našeho retrívra a ten se chvílema kompletně ztrácel v závějích (krtkoval :-) P.S. Onion má recht, když jsem před mnoha lety jel do Prahy, u nás byly kolem silnic vyfrézované hradby sněhu do výšky 2 metrů a všichni v pohodě jezdili - osobáky náklaďáky autobusy.... Před Prahou se z rádia (myslím City) ozývaly opakované naléhavé až zoufalé výzvy řidiči nevyjíždějte zůstaňte doma Praha je neprůjezdná, stoletá kalamita .... tak tak přijedeme, v ulicích maximálně 3 cm rozježděné břečky a opravdu jsem nechápal, co někteří "taky-řidiči" předváděli a kde všude byli schopni zůstat viset ... měli jsme z toho s kolegou v otřískané škodě forman šílenou prču :-) Největší problémy ovšem dělají právě ti vidláci, co mají přesně tyhlety řeči ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 To víš, v Praze je specifikum 123, 1cm sněhu, 2 stupně mrazu, 3 prd..e starostí vyprskl jsem tu trochu čaje, co jsem měl v hubě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Největší problémy ovšem dělají právě ti vidláci, co mají přesně tyhlety řeči ;-) to je dost ubohý blábol ...já tady popsal svoji reálnou zkušenost - že ti to zrovna nelichotilo sorry s tím nic neudělám nic proti Praze, mám tam spoustu kamarádů a neházím paušálně všechny Pražáky do jednoho pytle, ale nezlob se tvůj příspěvek oblibu Pražáků nezvedne sám mám na autě pražskou značku a fakt začínám uvažovat o samolepce "nejsem z Prahy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Největší problémy ovšem dělají právě ti vidláci, co mají přesně tyhlety řeči ;-) Mohl by si mi trochu upřesnit pojem vidláci pane Pražáku ? Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Mohl by si mi trochu upřesnit pojem vidláci pane Pražáku ? Snowe ser na to, nebudeme si kazit sobotu tyto výpady má stejně nejlepší moje švagrová (a podobné "naplaveniny") která žije v Praze 8 let a když je doma, tak jsme pro ni "tukani" :-)))) jo před příštím srazem si nesmím zapomenout nacpat do holinek slámu a do kufru hodit chromované vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Snowe ser na to, nebudeme si kazit sobotu Máš pravdu, ale tyhle playeři z Roztok u Prahy jsou nejlepší . Plná huba keců a v očích smrt při pohledu na první vločku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 tyto výpady má stejně nejlepší moje švagrová (a podobné "naplaveniny") která žije v Praze 8 let a když je doma, tak jsme pro ni "tukani" :-)))) To je naprosto normální, vždycky tyhle "naplaveniny" (no offense) jsou nejvíc slyšet. A já jako celoživotní Pražák to pak schytám. Takže pánové v klidu....Já jsem moc rád, že se tady na fóru neobjevuje tradiční "no jo, pražáci, ty si žijou, tam to je jednoduchý apod.". btw, na silnici u mě je čtyřicítka a před chvilkou přímo před barákem jel někdo zhruba tou čtyřicítkou a nějakej suprborec v offroadu ho vzal tak sedmdesátkou. Doufám pánové, že si ty zasněžený silnice neužíváte takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) U nás byla v říjnu proslavená kalamita. Vzpomínám, jak uprostřed města pražáčci zkřehlýma prstama tahali z kufru sněhové řetězi a snažili se je upevnit na přední kola. Jen pro upřesnění, na silnici byla v té době asi půlcentimetrová vrstva rozsoleného sněhu, na tyhle podmínky jsou řetězi opravdu to nejlepší řešení . Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 btw, na silnici u mě je čtyřicítka a před chvilkou přímo před barákem jel někdo zhruba tou čtyřicítkou a nějakej suprborec v offroadu ho vzal tak sedmdesátkou. Doufám pánové, že si ty zasněžený silnice neužíváte takhle Ne, na to jsou u nás mistři hoši z velkoměsta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 je fakt, že pražáků křtěných vltavou a odkojených staropramenem moc neznám (sám jím jsem), ale žádnej z nich neuvažuje stylem praha-vidle-brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) Ne, na to jsou u nás mistři hoši z velkoměsta. A já myslel že seš rozumnej, Snowe...tak nic. je fakt, že pražáků křtěných vltavou a odkojených staropramenem moc neznám (sám jím jsem), ale žádnej z nich neuvažuje stylem praha-vidle-brno Fůůůj, Staropramen fakt ne Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 A já myslel že seš rozumnej, Snowe...tak nic. Fůůůj, Staropramen fakt ne ale jo... kdybys měl srovnání s tím staropramenem, který se čepoval za 3,60 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se