Mechac Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Cemu byste dali prednost pro vikendove legracky? Clio RS3 nebo postarsi Integru? Mimochodem neni tu nekdo se zkusenostmi C5 na vzduchu, jestli je to i po par (4) letech porad tak dobry, jak se pise? Planuju zplynovat ten benzinovy trilitr tam. Upraveno 2. října 2013 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Cemu byste dali prednost pro vikendove legracky? Clio RS3 nebo postarsi Integru? Mimochodem neni tu nekdo se zkusenostmi C5 na vzduchu, jestli je to i po par (4) letech porad tak dobry, jak se pise? Planuju zplynovat ten benzinovy trilitr tam. Na víkendový legrácky bych pořídil Subaru Impreza STI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 dvoje disky se urco vyplati. mne treba na zimu staci plechac, na oktavku me vysel asi 1ooo.-.. a kola si u obou aut prehazuju sam. v servise stoji prehodit 1 kolo myslim kolem 100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Cemu byste dali prednost pro vikendove legracky? Clio RS3 nebo postarsi Integru? Mimochodem neni tu nekdo se zkusenostmi C5 na vzduchu, jestli je to i po par (4) letech porad tak dobry, jak se pise? Planuju zplynovat ten benzinovy trilitr tam...v C5 je hydropneumatické pérování..prej to chodí bez problémů..taky jsem po tom jednu dobu šel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Já nechám na kabriu celoročně letňáky a hotovo. :-DStejně přes zimu nikam nepojedem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Vzdycky jsem mel dvoje disky,ktery mam uskladneny v pneuservisu.Pak jen prijedu,za ctvrt hodinky mi to mrsknou na auto a odjizdim.U me to je hlavne tim,ze na zimu proste pouzivam mensi rozmer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Mám to podobně, 2 kompletní sady kol, na zimu menší rozměr, přezouvám si to sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Na víkendový legrácky bych pořídil Subaru Impreza STI.to je drahy vstup a jeste drazsi servis. obe uvedena auta jsou ve stavu do 250k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Za 250k se dá sehnat pěkná. Tahle http://auto.bazos.cz/inzerat/28045112/Subaru-Impreza-WRX-25-CZ-plny-servis.php se ale líbí mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 tak ta treba nevypada uplne spatne, ale 120k km rozhodne u tohoto auta neznamena bez investic, nebo muze - na prvnich 5000 km. Tady bohuzel mam velmi blizkou zkusenost a osobne bych do imprezy, ktera ma vic nez 60k najeto, nesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Za 250k se dá sehnat pěkná. Tahle http://auto.bazos.cz/inzerat/28045112/Subaru-Impreza-WRX-25-CZ-plny-servis.php se ale líbí mě. To ale není STi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 To ale není STi... Už na to taky koukam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 ja bych chtel prave neco malyho, lehkyho, okolo 200 koni, neoturbovanyho, s nahonem na predek, a vychazi mi akorat to clio rs3 nebo integra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Už na to taky koukam. Ono zrovna od této generace jsou to, dá se říci, diametrálně odlišná auta. U těch předešlých generací ten rozdíl nebyl tak markantní. Tady už je WRX spíše taková standardní Impreza ve verzi Sport (2.0 l) se silnějším motorem (2.5 l). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Vzdycky jsem mel dvoje disky,ktery mam uskladneny v pneuservisu.Pak jen prijedu,za ctvrt hodinky mi to mrsknou na auto a odjizdim.U me to je hlavne tim,ze na zimu proste pouzivam mensi rozmer. ja prave zima leto jezdim furt na 18kach - aka zebrinak - proto to neresim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Ono zrovna od této generace jsou to, dá se říci, diametrálně odlišná auta. U těch předešlých generací ten rozdíl nebyl tak markantní. Tady už je WRX spíše taková standardní Impreza ve verzi Sport (2.0 l) se silnějším motorem (2.5 l).WRX bych si nechal dotáhnout ze Švajcu, jezdí tady neskutečně hodně Subaru, takže ten výběr bude určitě širší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 pánové, potřebuju radu, čekají mě zimáky, už jsem dojezdil ty co byly na novém autě od koupě a zaslouží si dvě sady..dosud tam byly yokohamy geolandary (RAV4). V toytotě mi navrhli za kus pneu 4,5 tis. což se mi teda dát nechce když mě na jaře čekaj letní. Měli byste doporučení za dobrou cenu? Jezdíme v zimě, resp. žena jezdí denně 90km do práce do Orlických, sice po klasických cestách ale i tak..v Hradci je sucho, ale tam závěje. Jinak jezdíme na hory tak nějak normálně, žádný terény, Alpy jsou pohoda, protože tam je to vše průjezdný.Mít universální by bylo super, ale nejsem si jist, zda to má smysl, hlavně jiná směs v zimě a jiná v létě..Potřebuju rozměr 225/65 R17 101H.díky i za případnou nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 když už řešíte ty gumy tak vás možná bude zajímat výsledek d te stu na zimáky. nejde mi přiložit příloha, má víc než 2mb tak když tak sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Já si nemužu vynachválit zimní pneu od Michelin Alpine čtyřky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Chci něco pro mojí lásku na nákupy a mám teď možnost MB A z Německa od jednoho děduli, 120.000km, r.v. 2000, 1,4 benzín v plný palbě, komplet s cestou, příhlášením za 70.000,-Kč. Je to poctivý, nebouraný, včetně veškeré dokumentace, první majitel. Jsou tyhle autíčka v pohodě? Myslím, co se spolehlivosti týká, jinak se jí v tom na zkoušku jezdilo dobře. Děkuji za každý postřeh Upraveno 2. října 2013 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se