Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) vypadá to, že Tada už vyjel : http://www.novinky.cz/krimi/188802-mlady-r...ed-vozovky.html Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 To jsem nebyl já Tak rychle jsem až do Bystřice nedojel Každopádně silničáři s pluhy proměnili několik vesnic v okolí v závodní dráhy - vysoké sněhové bariéry, jeden protažený pruh... Výborné Stačí jet 40kmh a je to sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 vypadá to, že Tada už vyjel : http://www.novinky.cz/krimi/188802-mlady-r...ed-vozovky.html :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 YPO: s Tebou se člověk aspoň zasměje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 nebo Ostravě takovou zkušenost nemám. na to bacha, blízko stodolní jsem jednou díky nepozornosti nedal přednost, gestikulací se omlouval a následně dostal do budky od té doby se v autě zamykám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Někdy se i spravedlnost dostaví. Po letních prázdninách udělali z pravého pruhu na Bohdalecký kopec pruh vyhrazený pro BUS TAXI atd. Za světlama na křižovatce se Záběhlickou jsem se stejně jako všichni ostatní zařadil vlevo. Tak ovšem neučinila posádka dvojkového golfu a vesele mazali do kopce vyhrazeným pruhem,čepice kšiltem dozadu. Bylo na nich vidět jakou mají radost,že jsou všichni blbci a že všechny vzali. Jaké však bylo jejich překvapení, když nahoře u Papoilu vyskočil zpoza zastávky policista a pěkně si je stáhnul ke kraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Tak si říkám: Proč u nás není nějaká designovaná sněžná trať jako to občas mají v některých zemích? Člověk by si mohl bezpečně vyzkoušet ovládání auta na něčem, co + - připomínalo profil okresky, beze strachu z nějakého většího karambolu. Mohly by se tam učit i autoškoly a podobně... No a sám si i odpovídám: asi na to nemáme většinou dost sněhu. Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Že s tím teda furt otravuju ? dovolím si trochu odbočit od aktuálního sněžného tématu malou úvahou v kontextu příspěvků tady, tady, tady a tady . Ze sémiotického hlediska zmrdi jaksi definovali symbol Passat a přiřadili té plechovce převládající obsah. To je patrné i z příspěvků výše. Otázka zní: když převezmu onu definici symbolu Passat včetně jeho obsahu, nepřistupuji tím na pravidla hry zmrdů? Objektivně možná není Passat nejhorší auto. Zaslouží si být vyřazen z výběru jenom proto, že v něm jezdí převážně hovada a zmrdi? Pokud si ho pořídím, stane se ze mne také hovado a zmrd? Podobná analogie je třeba s německými ovčáky: znamená to, že byli ve WWII používání, jak byli a kým byli, že tou jsou špatní psi a neměl bych si nikdy žádného pořídit? Nejsem nějaký kynolog, máme jen XNO z útulku, ale tuším, že si to ti psi nezaslouží. Zaslouží si to ta auta? Jiná analogie by byla s B-uhren, ostatně tady už mnohokrát probíraná. Píšu to proto, že mi možná ten pašík vychází jako kompromis mezi Touranem a SIIC , tak si zkouším hledat omluvy pro to, kdybych se pro něj náhodou rozhodl. Nejsem zvyklý si lhát, proto to říkám na rovinu. To však nic nemění na vážnosti otázky ohledně Passatu jako symbolu a přistoupení na hru zmrdů, když přijmu definici vytvořenou jimi. No to je zase výplod . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) A není to třeba tak, že zorvna tím, že TY do hry vstoupíš, tak jim pravidla narušíš? Rozbiješ jim ten jejich etalon... edit: něco ve smyslu "ty vole, jak může mít takhle hustou káru takovej normální člověk" Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 na to bacha, blízko stodolní jsem jednou díky nepozornosti nedal přednost, gestikulací se omlouval a následně dostal do budky od té doby se v autě zamykám... Mel jsi ho vzit tema tunakama co nosis na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 A není to třeba tak, že zorvna tím, že TY do hry vstoupíš, tak jim pravidla narušíš? Rozbiješ jim ten jejich etalon... edit: něco ve smyslu "ty vole, jak může mít takhle hustou káru takovej normální člověk" Spíš: "ty vole, jak může mít takhle hustou káru takovej ko.ot" Za normálního se teda nepovažuju ani tak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Salamio, neres to. Passat neni spatny auto a tim, ze si ho nechces koupit kvuli vyse zminenym duvodum, prave na tu jejich hru pristupujes. Chlapi, prece nebudete lidi kadrovat podle auta. Jasne, namachrovanej mladicek pojeden nejspis v oktavce, golfu, nebo starsim passatu TDI (a nebo taky ve staricky vytuneny honde). Zacinajici managery holt taky asi potkas v ty oktavce nebo passatu. Ale to auto za to nemuze, stejne jako hromada normalnich lidi (koneckoncu i ti manazeri, kteri dneska jezdi A8 taky nejak zacinali), ktery v techle autech jezdi. Tech par zmrdu, to je jen vyberovej efekt, protoze si jich clovek na silnici hned vsimne. Ti ostatni jsou ok, stejne jako skoda nebo volkswagen... Myslim, ze jses zbytecne predpojatej. Jses zmrd? Nejses. Takze nebudes ani kdyz pojedes v passatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Salamio, Passat se ti bude vyborne ridit i v tech tvych gumovkach, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Salamio, neres to. Passat neni spatny auto a tim, ze si ho nechces koupit kvuli vyse zminenym duvodum, prave na tu jejich hru pristupujes. Chlapi, prece nebudete lidi kadrovat podle auta. Jasne, namachrovanej mladicek pojeden nejspis v oktavce, golfu, nebo starsim passatu TDI (a nebo taky ve staricky vytuneny honde). Zacinajici managery holt taky asi potkas v ty oktavce nebo passatu. Ale to auto za to nemuze, stejne jako hromada normalnich lidi (koneckoncu i ti manazeri, kteri dneska jezdi A8 taky nejak zacinali), ktery v techle autech jezdi. Tech par zmrdu, to je jen vyberovej efekt, protoze si jich clovek na silnici hned vsimne. Ti ostatni jsou ok, stejne jako skoda nebo volkswagen... Myslim, ze jses zbytecne predpojatej. Jses zmrd? Nejses. Takze nebudes ani kdyz pojedes v passatu. Přesně tak nějak jsem to myslel . A mělo by to i kladný vliv na bezpečnost provozu okolo: když lidi uvidí pašíka, řeknou si musím dávat bacha, tady jede nějaké hovado . Dantechno: jasně, bral bych ho nejspíš v základní červené . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) salamio tohle automobilové obžérství mě dere u srdce, obzvláště, když se jedná o služební automobil a zaměstnavatel je benevolentní - respektive určí cenový strop a koncern - člověk tak nějak zapomene, že jezdí zadarmo a to se vším všudy kromě mrzkých poplatků (samozřejmě dle smlouvy a všude to také není) a dáví se tím co by ještě mohl z toho dobráka nahoře vyždímat - já osobně bych ti koupil hyundai getz s plátěnou střechou v bazaru na růžku Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 když lidi uvidí pašíka, řeknou si musím dávat bacha, tady jede nějaké hovado . Tohle me neprekvapuje. A prave tohle, rekl bych, neplyne ani tak z chovani ridicu passatu, ale z obycejne ceske zavisti, ze ten druhy ma drazsi a silnejsi auto, a tak je hovado, ze me predjel. Kdyz uz sam jezdim felicii, tak si do toho passatisty aspon kopnu. Takze si s klidnym srdcem toho pasika kup, zavistivu se nezbavis, zmrd se z Tebe nestane a treba jeste vylepsis vseobecnou image ridicu techto korabu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 salamio tohle automobilové obžérství mě dere u srdce, obzvláště, když se jedná o služební automobil a zaměstnavatel je benevolentní - respektive určí cenový strop a koncern - člověk tak nějak zapomene, že jezdí zadarmo a to se vším všudy kromě mrzkých poplatků (samozřejmě dle smlouvy a všude to také není) a dáví se tím co by ještě mohl z toho dobráka nahoře vyždímat - já osobně bych ti koupil hyundai getz s plátěnou střechou v bazaru na růžku Tomu obžerství, dávení ani ždímání nějak nerozumím. Ale to nic neznamená ? vždycky jsem si myslel, že by ze mě nebyl dobrý psychoanalytik, tak tomu ani nebudu zkoušet rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Tomu obžerství, dávení ani ždímání nějak nerozumím. Ale to nic neznamená ? vždycky jsem si myslel, že by ze mě nebyl dobrý psychoanalytik, tak tomu ani nebudu zkoušet rozumět. chtěl jsem tím jenom říci, že nevím co na několika stranách řešíš - prostě si ty svoje modely nastrkej do klobouku a jeden vytáhni - až se to auto rozpadne tak stejně dostaneš další - to je všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 chtěl jsem tím jenom říci, že nevím co na několika stranách řešíš - prostě si ty svoje modely nastrkej do klobouku a jeden vytáhni - až se to auto rozpadne tak stejně dostaneš další - to je všechno Jasny , YPO to takhle dela s hodinkama. Naposled zlobil tak mu ale cert nadelil briketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) 2 Salamio: já bych se tím tak netrápil, naši sousedi mají v rodině hned dva passaty a jsou to fajn lidi, někdo moc čte D-fense, život je často jinde. Jo, a YPA bych neposlouchal, to je hroznej extremista . Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se