M3maniac Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Když jsem tam byl poprvé, měl jsem husí kůži to vše v okolí má zvláštní atmosféru a náboj....když o tom člověk jen četl, slyšel popř.viděl v telce neví co čekat. Přijeli jsme a už z dálky člověk slyšel burácení a jekot různých bestií. Měl jsem tenkrát štěstí a po ringu se proháněly fakt skvosty jako McLaren F1, BMW M1, různé ferka,lamba a mraky GT3 a M3....myslím si, že jsem slušnej vodič, ale když jsem viděl jak chlapci vodili auta ve 160 bokem a ještě u toho předjížděli venkem...fakt Green Hell! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) Bedja: ale jo.Sice mě všichní strašili že se zadokolkou na hory at vůbec nejezdim ale jak je vidět neni to vůbec problém.Základ mit dobré pneu(Michelin Alpine 4) a malinko u toho použivat hlavu. S autem jsem spokojený a docela se divim že za tu cenu za kterou jsem to koupil před rokem bych to klidně prodal i ted cca 20 tisic euro a že to tak brutálně neztrácí na hodnotě. Jinak ten okruh mě strašně láká.Asi bych si to strašně užil a vyblbnul Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Můžeš tam jet i sám, ale nezaplatíš to. Průser je, že tam klidně můžeš jet v 458 a frajer ve staré M3 ,kterej tam má najeto pár set kol tě postě dojede ,objede a ujede. Je to tam fakt peklo a někteří se fakt nebojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 To se divím, právě Ring je jeden z mála okruhů, kde ti normálně platí havarijko ( je brán jako běžná komunikace ) ověem zaplatíš dardu za místní odtahovku, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) co mi unika pri te kalkulaci sluzebaku? neni to prece 8k x 12, ale tech 8 k budiz 1% z porizovaci ceny a to se prida k hrubymu zakladu, zdani a rozdil v cistym je to co clovek plati, radove do 1500 cirka mesicne? ne? a plus soukrome km samo....ale mozna jsem to jenom blbe pochopil... Nikde není psáno, ze se to přidá k hrubému, naopak plátky 1% z porizovacky je ti odečítáno. Jinak koukni na google a najdi si to.Sluzebaky má jezdím 10let a takové terno jak si mnozí mysli to neni http://m.finexpert.e15.cz/sluzebni-automobil-jako-zamestnanecky-benefit/?textart=1 Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 ...my jsme si půjčovali auto přímo na NŠ, v půjčovacích podmínkách to měly zakotveno, s našim obytňákem by tam jet nešlo.trochu jiné t-éčko ale i s tím tvým by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 ...my jsem ale byli LTéčkam.já myslel spíš způsobem tvé jízdy, jdi do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 co mi unika pri te kalkulaci sluzebaku? neni to prece 8k x 12, ale tech 8 k budiz 1% z porizovaci ceny a to se prida k hrubymu zakladu, zdani a rozdil v cistym je to co clovek plati, radove do 1500 cirka mesicne? ne? a plus soukrome km samo.... ale mozna jsem to jenom blbe pochopil... Nikde není psáno, ze se to přidá k hrubému, naopak plátky 1% z porizovacky je ti odečítáno. Jinak koukni na google a najdi si to. Sluzebaky má jezdím 10let a takové terno jak si mnozí mysli to neni http://m.finexpert.e15.cz/sluzebni-automobil-jako-zamestnanecky-benefit/?textart=1 Tohle jsem jeste neslysel, aby se 1% odecitalo z platu. Me se o 1% zvedal danovy zaklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Já služební auto bohužel musím nechávat vždy v práci. Pouze využití pro práci........Kámoš má firemní auto, které využívá i pro soukromé účely a platí si jenom pohonné hmoty které projede soukromě. Nic se mu do platu nezapočítává. Asi to u něho na firmě moc neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Já služební auto bohužel musím nechávat vždy v práci. Pouze využití pro práci........ Kámoš má firemní auto, které využívá i pro soukromé účely a platí si jenom pohonné hmoty které projede soukromě. Nic se mu do platu nezapočítává. Asi to u něho na firmě moc neřeší. To je potom danovy unik. Moc se to neresi u obchodaku, tam se to blbe prokazuje. Taky male firmy na to kaslou. Neni to ale zcela podle pravidel. Velke, kotovane, auditovane firmy si na to vetsinou davaji pozor, nestoji jim to za ty pripadne trable. Auto k soukromym ucelum je bonus k platu a musi se danit prave tim zvednutim danoveho zakladu o procento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) U obchoďáků se to řeší Michale, pokud máš auto i k soukromému využití a máš to ve smlouvě, kromě soukromého benzínu, který můžeš ošidit, pokud nemáš GPS, ale takových je dnes málo, máš v hrubé mzdě navýšený základ daně o 1% z pořizovací ceny vozidla, přičemž tady se na amortizaci nehledí a je to stejná částka, ať má vozidlo měsíc nebo 3 roky. EDIT: Jsem ochujel, dyť to tam píšeš... Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Sorry ale "1% pořizovačky je ti odečítáno" prostě není pravda.K základu daně je ti přičítáno 1% pořizovací ceny, tím pádem platíš daň z vyššího základu.Zda to je nebo není terno, to si musí spočítat každý sám. Já mám služební od roku 1997 a nestěžuju si, namátkou mohu říct co neplatím- pořizovací cenu nebo leasingové splátky nebo úvěr na pořízení nového auta každé čtyři roky- údržbu a opravy ve značkovém servisu ...A zažil jsem firmu, kde účetní nepočítala ani soukr. kilometry a používání auta danila jen jeden měsíc v roce, to bylo teprve terno... Že mám na výplatní pásce mesíčně základ vyšší o 8000 .. to přežiju :-)Nikde není psáno, ze se to přidá k hrubému, naopak plátky 1% z porizovacky je ti odečítáno. Jinak koukni na google a najdi si to.Sluzebaky má jezdím 10let a takové terno jak si mnozí mysli to nenihttp://m.finexpert.e15.cz/sluzebni-automobil-jako-zamestnanecky-benefit/?textart=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Jo souhlas, tvrdime oba totez. Tady ale nekdo tvrdi, ze mu z platu odecitaji primo jedno procento porizovaci ceny. To jsem nikdy neslysel. To by mi, kdyz jsem jeste delal v Cesku, z cisteho odecitali desitku, coz je kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) Jo tak to je, viz Sabine Schmitz, která to tam umí s Fordem Transit rychleji než většina z nás s nadupaným osobákem...a teprve na dvou kolech bez plechů, deformačních zón a airbagů je to ten plnotučný masakrMůžeš tam jet i sám, ale nezaplatíš to. Průser je, že tam klidně můžeš jet v 458 a frajer ve staré M3 ,kterej tam má najeto pár set kol tě postě dojede ,objede a ujede. Je to tam fakt peklo a někteří se fakt nebojí. Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 V praxi většina firem má ve směrnici, že nesmí obchodník používat auto pro vlastní potřebu a tím obejdou povinnost 1%. Na druhou stranu si firma hlídá km a v případě větších soukromých km se domlouvají na nějaké náhradě.Nicméně když někdo dostane auto v hodnotě např. 700 tis. k používání, tak náklady na takové auto dosahují u firmy klidně 30-35 tis. měsíčně (u mě to tak kdysi bylo) a tak i v případě 1% dostane obchodník velkou hodnotu ke mzdě i když jak jsem říkal, řada lidí to bere jako normálku, mít zadarmo telefon za 10 tis., každé 3 roky nový notebook za 30 tis. a auto za stovky tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Bedja: ale jo.Sice mě všichní strašili že se zadokolkou na hory at vůbec nejezdim ale jak je vidět neni to vůbec problém.Základ mit dobré pneu(Michelin Alpine 4) a malinko u toho použivat hlavu. S autem jsem spokojený a docela se divim že za tu cenu za kterou jsem to koupil před rokem bych to klidně prodal i ted cca 20 tisic euro a že to tak brutálně neztrácí na hodnotě. Jinak ten okruh mě strašně láká.Asi bych si to strašně užil a vyblbnul ..tak fajn..já dnes taky vyvětral zadokolku na sněhu..nesmíš zastavit jinak to jede furt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Panove doporucte mi nejakej casopis o autech.Kupoval jsem si Autocar,ten uz neni.Neco,kde jsou seriozni testy aut....Zkusil jsem Top Gear,ale to se neda cist ty pic.oviny.Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 ja mam ted www.carbuzz.com a vic uz neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Ten ma navic appku pro Androida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se