montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) premyslim o novem aute.. zadani : do skolky a zpet. momentalne tuto funkci plni octavia I, 1.9 tdi, combi.. jenze 4km, stop, 4km, stop, 4km, stop, 4km stop... ji, a to na ni vidim, nejak nesvedci.. .. desne se mi libi neco takoveho : stoji to plusminus 2ooo?, ojete s 1ook km.. a nebo totok: c3 vitamine, 1.0, novka... nemate prosim nekdo zkusenost s tim plurielem? d. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Nevím jak je na tom s kvalitou citroen nyní ,ale před cca 5ti lety koupil známý manželce funglovku C3 a v kuse se něco kazilo, zbavil se toho do aček s 80tkm....předtím měl oktávku a za 8let nic, citroen se mu s..l nonstop. Podobně to měl i kamarád s C5...koukni někde na mírně jeté citigo , podle mě supr autíčko na tyto účely. Máti má VW UP! a chrochtá si blahem. zahřeje se to rychle ,jezdí to pěkně a bere to cca 5litrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Třídveřové auto na přískoky do školky ... bude to děcka bavit lézt složitě na zadní sedačky?Hodně opomíjená je Honda Jazz, geniálně vymyšlené "malé velké" auto. Koupil jsem to ženě a vrní blahem...http://www.auto.cz/test-honda-jazz-hybrid-jazzdete-pod-5-59403 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 To bezklíčkové ovládání mě přijde super, občas dokonce zapomenu, kde mám klíčky ..v džínách v pračce..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 No to ne, ale stát se to klidně může Dneska v Autosalonu Mercedes S 350, já se na to nemůžu dívat kurňa takový auto za 2 mil. to je fakt hodně dobrá cena, pravda další doplňky, které by se mi líbily budou ještě něco stát , ale 1,5 roku staré s nájezdem do 50 tis. km bude mít už slušnou cenu řekněme o něco vyšší než nový Superb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Taky jsem se díval. Krásný vůz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Máte někdo podobnou zkušenost, jako já, nebo jsem bílá vrána? Oč jde... Aktivně řídím od roku 1987. Než se auta dostala do vývojové fáze, jak je známe dnes, se všemi těmi pomůckami, tak se jezdilo s jedním (levým) venkovním zrcátkem. Potom, někdy po revoluci, povinně přibyla pravá zrcátka. Do té doby se místo pravého zrcátky používalo to vnější...ale hlavně, řidič se pro jistotu ještě ohlížel, při změně směru jízdy z pruhu, do pruhu ( ostatně, to dělám i dnes, jaksi pro jistotu). No a při couvání, a tady už se dostávám k věci, se řidič otočil, pravou rukou obejmul sedadlo spolujezdce a couval.Od té doby, co přibylo pravé vnější zrcátko, jsem se učil sem tam couvat na zrcátka (všechna tři), ale stejně jsem se stále otáčel abych koukal skrz zadní okno. Kolem milénia přišly nejen parkovací senzory, ale i zadní kamery a já se učil couvat na kameru + zrcátka. A dnes? Předevčírem jsem udělal už asi popáté strašlivou zkušenost. Zkusil jsem couvat postaru, čili otočen a couvám na oči skrze zadní okno... málem jsem odřel auto svoje, i ostatní zaparkovaná. Zjistil jsem, že díky všem těm vymoženostem, jsem přestal umět couvat jinak, než na kameru a zrcátka. A tak se ptám : je to ojedinělá zkušenost? Souvisí to s absencí tréninku (čili toho, že už léta necouvám tzv. na oči)? Nebo je to věkem, že když se otočím a chci couvat starým způsobem, prostě ztrácím odhad, přehled a zkreslují se mi vzdálenosti či koordinace pohybů? Děkuji za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 A není to spíš jiným autem? Já když přesednul z Felicie do dodávky (žádné zadní sklo, senzory, zrcátka tedy jen 2 vnější), tak jsem měl taky ze začátku dost problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 A není to spíš jiným autem? Já když přesednul z Felicie do dodávky (žádné zadní sklo, senzory, zrcátka tedy jen 2 vnější), tak jsem měl taky ze začátku dost problém. Myslím, že auty to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Souvisí to s absencí tréninku (čili toho, že už léta necouvám tzv. na oči)? Nebo je to věkem, že když se otočím a chci couvat starým způsobem, prostě ztrácím odhad, přehled a zkreslují se mi vzdálenosti či koordinace pohybů? Asi obojí. I když mně se to nestává, couvám dobře oběma způsoby, jen na zrcátka je to pomalejší. Už jsem v životě nacouval víc km než mnozí najezdili dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 já to mám zas opačně. Couvat na zrcátka umím už z autoškoly, plus pár dalších věcí. Holt Praga V3S je drsná škola. Ale na některých autech, včetně toho současného mi to vadí. Ne že bych to nedokázal ale je to nepříjemné a nejsem si jistý. Asi je to zrcátkama, obě venkovní jsou výrazně vypouklá, panoramatická a nějak mi to vadí. Zas jsou auta kde to bez zrcátek nejde a nemusí to být zrovna dodávka. I z úplně nejběžnější Oktávie je dozadu oknem vidět bídně. Asi to chce trénovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Mě v autoškole ani jinak než na zrcátka couvat neučili tak se toho držím, a to jsem tam jezdil akorát s Pandou a Puntem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 M10: všichni stárnem a hlavně pohodlníme....a když ti něco ukazuje, že můžeš tak nemáš důvod se snažit po starém. Já se stejně před začátkem couváni vždy po staru kouknu za auto, co kdyby tam byla bába s kočárem a zrovna přestal fungovat park.systém ale pravé zrcátko je při parkování a couvání bych řekl nutnost. Pamatuji si někdy těsně po revoluci když jsem couval a parkoval dědovu 105ku (néhřeben) bez pravého špíglu na jeden ťuk a na milimetr a děda říkal to čumím. Dnes už člověk není takový střelec, co kdyby někde vyběhlo dítě, co kdybych někomu podřel auto... prostě člověk je s přibývajícím věkem opatrnější a obezřetnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Děkuji vám, přátelé, za připomínky, názory a podporu.Mně ovšem ani tak nešlo o parkování, tam je jasné, že s pomocí zrcátek a asistentů to jde nejlíp. Měl jsem na mysli normálně dlouhé couvání, třeba slepou ulicí na výjezd apod. Prostě delší štreku v couvání. Za mlada jsem to dával téměř neuvěřitelnou rychlostí otočen dozadu. Ted to otočen dozadu prostě nedám a nedám. Jo, přes špígle a kameru bez problémů, ale samozřejmě pomaleji. No, tak bude to asi tím návykem na pomůcky (ostatně za chvíli budou auta řídit i za nás, toho se děsím!), a také věkem... O. K. Jsem s tím smířen a jsem rád, že v tom nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 M10: všichni stárnem a hlavně pohodlníme....a když ti něco ukazuje, že můžeš tak nemáš důvod se snažit po starém. Já se stejně před začátkem couváni vždy po staru kouknu za auto, co kdyby tam byla bába s kočárem a zrovna přestal fungovat park.systém ale pravé zrcátko je při parkování a couvání bych řekl nutnost. Pamatuji si někdy těsně po revoluci když jsem couval a parkoval dědovu 105ku (néhřeben) bez pravého špíglu na jeden ťuk a na milimetr a děda říkal to čumím. Dnes už člověk není takový střelec, co kdyby někde vyběhlo dítě, co kdybych někomu podřel auto... prostě člověk je s přibývajícím věkem opatrnější a obezřetnější. Přesně tak u tebe mi to prostě sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Dneska mi to nedalo, musel jsem zajet do Mercedesu pro S 350 Nakonec jsem ho nekoupil, ale alespoň jsem si do něj sednul a uděal fotku Každopádně mě překvapilo to bordelové osvětlení, kde zmizelo tradiční žluté osvětlení?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Dneska mi to nedalo, musel jsem zajet do Mercedesu pro S 350 Nakonec jsem ho nekoupil, ale alespoň jsem si do něj sednul a uděal fotku Každopádně mě překvapilo to bordelové osvětlení, kde zmizelo tradiční žluté osvětlení?.se nedivim .... bych se v tom bál i uprdnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Přesně tak u tebe mi to prostě sedí.Jsem čekal kdo opět píchne do vosího hnízda, jedna věc je město, obec, druhá věc je silnice v horách bez přechodů a chodníku prostě jabka a hrušky. Otázka pro Tebe, je Ti líp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Dneska mi to nedalo, musel jsem zajet do Mercedesu pro S 350 Nakonec jsem ho nekoupil, ale alespoň jsem si do něj sednul a uděal fotku Každopádně mě překvapilo to bordelové osvětlení, kde zmizelo tradiční žluté osvětlení?. Do pr..čic, zařekl jsem se, že MB už nikdy! Ale vypadá to, že se konečně vzpamatovali, dostali rozum a vrátili se zpět ke kvalitě a poctivé práci. Mám za sebou 20hodin jízdy v novém GL, a pomalu začínám brát MB na milost. Od kolegů slyším, že nová S classe je prý bomba, tak to vypadá, že to s nimi možná, asi...snad...ještě jednou zkusím....možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jsem čekal kdo opět píchne do vosího hnízda, jedna věc je město, obec, druhá věc je silnice v horách bez přechodů a chodníku prostě jabka a hrušky. Otázka pro Tebe, je Ti líp? Není mi líp je mi furt už 6 nebo 7 roků špatně. (a moc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se