gas Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Peta: můžeš to občas umýt teď koukám na reakci kejklika a seknul jsem se u CTR alt C a dal jiný obrázek, barva bude tentokrát černá ... Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 gas: Ještě lepší, praktická barva pro mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Černý CC 3.6 měli na salonu u nás v Poděbradech, jezdilo to slušně, jenom řízení je totálně mrtvý, bez odporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Černý CC 3.6 měli na salonu u nás v Poděbradech, jezdilo to slušně, jenom řízení je totálně mrtvý, bez odporu. tady už je to jako v garáži, každý je závodník a expert na řízení je to pro babu Ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 tady už je to jako v garáži, každý je závodník a expert na řízení je to pro babu Ty vole Tak jasný, to já jsem poznamenal jen tak mimochodem. Mojí mamce to řízení v CC taky nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Samej Vatanen, děkuju, že tu můžu bejt a tiše nahlížet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Samej Vatanen, děkuju, že tu můžu bejt a tiše nahlížet... To víš, takhle jak zapdnou silnice sněhem, tak se to vě mě vždycky probudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 co je vatanen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 co je vatanen Kdo je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 jo toho znám, učil mě řídit angličáky ani o tom neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 fo GAS - až pojedu do práce, budu na tvou paní dávat pozor a vzorně ji pouštět před sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 fo GAS - až pojedu do práce, budu na tvou paní dávat pozor a vzorně ji pouštět před sebe naopak, je moc oražená a pouští se všude "sama", potřebuje přistřihnout křídýlka blázen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 jste břídilové, jen já mám pořádný fáro!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 to Gas-cc pěkné,ale co se týče spolehlivosti ? Honda je Honda mám již třetí ,takže vím o čem mluvím,můžu vědět toho dealera co Tě tak vypekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 To víš, takhle jak zapdnou silnice sněhem, tak se to vě mě vždycky probudí A co se to v tobě probouzí ? Předpokládám, že vzpomínky na soutěžácký léta. jste břídilové, jen já mám pořádný fáro!!! To je vážně pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 A co se to v tobě probouzí ? Předpokládám, že vzpomínky na soutěžácký léta. Hehe, tak těch moc není, zatím mám v motorsportu jen malé až mizivé zkušenosti - jedna sezona amaterských závodů na okruhu, s velice příznivým výsledkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Kdo je jo jo starej dobrej Vatanen ... na stará kolena jezdí už jen rovně 321 m/h na ledě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Bych se odvezl, kam třeba, ale taky s perpektivou toho, že za 3 roky to jde do světa a není třeba tratit víc jen třeba kvůli barvě. S touhle logikou bych neměl žádný hodinky a jezdil ve stříbrných autech Já prostě s tímhle přístupem nesouhlasím... Auto je to samé jako hodinky (pokud se nebavíme o vybavení pro PizzaGoHome) .. Měla by tam být emoce, šmrnc.... Takže je mi úplně u zadnice jestli si to nějakej čičmunda bude kupovat a kvůli barvě, která zrovna neletí dostanu o 5 tisíc míň... Když k tomu autu přicházím, tak chci mít radost, že k němu přicházím.. Jezdím v pětiválcovém benzínu, s tvojí logikou bych si musel pořídit nudnou a línou naftu, protože se bude lépe prodávat :-) pro mně je optimální barvou černá, pak bílá a kovově šedá (nikoliv stříbrná metla) ... a je mi už 20 let jedno, jaké barva zrovna frčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 kupuje se to na ježdění a pro radost, je mě tedy zcela u pr.... za kolik se to bude někdy prodávat, s touto logikou by žena jezdila sockou vybrala si to, má z toho radost a o to přece jde souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 jste břídilové, jen já mám pořádný fáro!!! no, pane, mé oko je potěšeno! Líbí, moc líbí. BTW - k Trabi mám specifické vzpomínky. V kombíku (tedy v seriovce) mne švára vezl v devadesátém na vojnu. Vedle něho jeho holka, já vzadu se svojí holkou (dnes manželkou - díky, miláčku). Cesta v rytmu polibků a za zvuku "brambory, bramory, brambory,.... jj,...., to byly časy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se