cecil Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 No právě ta poruchovost by mně zajímala a s-line se mi líbí moc.Švagr má x5,3.0d a je spokojen.Touareg jsem taky moc neslyšel chválu ale jak jsem psal mně sloužil dobře.A za 8l teda nejezdil určitě spíše kolem 9-10l.No a já mněl za to že q7 je z aut jako je Touareg,x5,ML asi největší?Líbí se mi i Range Rover.No je mi jasné že q7 nepojede ani za 9l spíše myslím že bere tak 10l když se jezdí slušně,což já tedy převážně jezdím,dokonce i na dálnici.Ročně najedu více jak 60tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 No právě ta poruchovost by mně zajímala a s-line se mi líbí moc.Švagr má x5,3.0d a je spokojen.Touareg jsem taky moc neslyšel chválu ale jak jsem psal mně sloužil dobře.A za 8l teda nejezdil určitě spíše kolem 9-10l.No a já mněl za to že q7 je z aut jako je Touareg,x5,ML asi největší?Líbí se mi i Range Rover.No je mi jasné že q7 nepojede ani za 9l spíše myslím že bere tak 10l když se jezdí slušně,což já tedy převážně jezdím,dokonce i na dálnici.Ročně najedu více jak 60tisíc...nevím jak ta nová..ale 2007ka 12,5 město..na dálku jsem jel nejmíň za 9,8l..jezdím jak kapitán šnek..tak průměr cca 11l.. vypadá dobře: ..já bych určitě volil Range Rover Sport Autobiography 2012..je vynikající..stylový, krásný a funkční.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Nová X5 je NÁÁDHERNÁÁÁ, kašli na koncern a na rouvry..Já mám starou X5 a všechno tip top od 60 tisíc do 130, všechno v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Nová X5 je NÁÁDHERNÁÁÁ, kašli na koncern a na rouvry..Já mám starou X5 a všechno tip top od 60 tisíc do 130, všechno v pohodě..Jeremy..musím oponovat..nelíbí se mě ta srostlá ledvina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 No právě ta poruchovost by mně zajímala a s-line se mi líbí moc.Švagr má x5,3.0d a je spokojen.Touareg jsem taky moc neslyšel chválu ale jak jsem psal mně sloužil dobře.A za 8l teda nejezdil určitě spíše kolem 9-10l.No a já mněl za to že q7 je z aut jako je Touareg,x5,ML asi největší?Líbí se mi i Range Rover.No je mi jasné že q7 nepojede ani za 9l spíše myslím že bere tak 10l když se jezdí slušně,což já tedy převážně jezdím,dokonce i na dálnici.Ročně najedu více jak 60tisíc.Máme od nových dvě Q7, dnes najeto obě okolo 170000 km a nikdy žádný problém, vyjma škrtících klapek (nemoc všech 3.0 TDI v koncernu z tehdejších let), ale auto to nezastavilo, jen otravovala kontrolka a asi to i víc žralo. Průměrná spotřeba okolo 10l/100km, když jsem jel dál, povedlo se mi to i pod 8l, interiér v podstatě A6, kufr nic moc.Teď jsme přešli na RR 4.4 nafta, motoricky nesrovnatelně lepší, jízdní vlastnosti super na suchu i vodě, na sněhu musí umět člověk řídit, to zase koncern a jeho systémy hodně za řidiče pracují, průměrná spotřeba tak o litr nižší než Audi, kufr o dost větší,jen ten tragickej, papundeklovej dekl, kterej není kam dát. Jinak ten el. hák byl jen za příplatek, takže každá Q7 ho nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 :)no a ted si vyber.Tak x5 je spolehlivá,švára ma tuším 2004/2006 rok fakt nevím a v manuálu a je pravda že se o ni stará a nikdy žádný problém.Má už kolem 200t ale auto je jako nové.Já jsem na auta trošku větší prase ale technicky musí být vždy ok.RR se mi taky líbí,X5 určitě ta novější kdybych kupoval jetou tak minimálně 2012r.To samé u jiných značek.ML se mi nelíbí vůbec.Q7 se mi líbí nejvíce ale na spotřebu jsem četl kritiku a je to ve spojení hlavně s koly,jakmile roste rozměr tak sPotřeba neúměrně prý taky,což zní logicky ale v případě q7 je to údajně dramatický nárust. Ale třeba jsou to žvásty.4.4 nafta v RR zní zajímavě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 zapomněl jsem napsat že budu táhnout pořádný přívěs téměř 1200kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 zapomněl jsem napsat že budu táhnout pořádný přívěs téměř 1200kg1200 kg není vůbec nic, ani jedno z těch aut to výkonově nepozná, Audi, BMW, to jsou víc osobáky, RR, to je luxusně vybavenej náklaďák, chvíli si musíš zvykat na obrovskej volant, široká křesla, a taky bude jako ojetina asi i o trochu dražší, jak jsem již psal, v zimě budeš jezdit v RR trochu víc v křeči, všechno to vyjede, ale musíš dost umět řídit, tři tuny jsou znát. Jinak k té spotřebě, to jsou takový kecy, všechna ta "srovnatelná" auta berou +- stejně, tedy 9-12 litrů, ovlivňujou to samozřejmě kola a gumy, výbava (váha), co s tím taháš a kdo to řídí. Jestli chceš řešit spotřebu, musíš do jiné kategorie. Mimo jiné, ten Touareg i Craftr, co jsi zmiňoval, berou úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 jedine BMW...fanušik a člen klubu jak na CZ tak na SK asi 7roko, kto nemal bmw nevie čo je radost z jazdy nepotrebujem auto za pol mega alebo mega, z toho som asi vyrastol v 24rokoch keď som doplatil prvy spotrebak na auto. Odvtedy mám 530d e39 Mpaket v touringu a nemam najmenšiu potrebu meniť, jazdím si jak pán za 6.3l/100km a servisujem pravidelne origo dielmi za super peniz nakolko to není novej wágen. radši než bych mal kupovat novší f11 alebo f10 tak radši niečo v old style e30 cabro alebo obdobne jak hobby. Proste fanda ale akceptujem aj iné automobilky no nie pod mojou strechou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 jo a auto ma cez pul mega asi km nejak sem nepatral, osobne kilo a piše to okolo 280tis, retaz bez vole a okrem zadnych sedačiek od detí vypadá velice voňavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Hele, a to je vomrzlý nebo vohořelý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 spotřebu neřeším,na to mám yeti,řeším ale spíše spolehlivost auta.Najedu viz výše celkem hodně a těžko mně nějaké auto vyvede z míry a RR asi taky ne.Mněl jsem jak zadohraby tak 4x4 jezdí se mi ve všem dobře.Jedinné auto které mu za celou dobu nemohu moc přijít na jmeno je MB 270cdi,jelikož při najetí cca 125tisíc jsem měnil spoustu věcí a ne zrovna levně.Auto bylo zánovní a spokojen jsem nebyl.VW crafter bere kolem 13l je to na druhá nejdelší verze.Záleží kolik se v něm veze a samozřejmě ideál je dálnice.Touareg bral +-10 jak jsem psal.Etalon spolehlivosti byl pro mně VW t5 transporter 1.9tdi kterého jsem mněl před Crafterem a ten nám za celou dobu od novoty najel více jak 400tisíc a byl v rodinné firmě využiván na vše a jezdil velké vzdálenosti i momo čr nikdy jedinný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Já u auta řeším na prvním místě bezpečnost, na druhém místě jízdní vlastnosti a pohodlí a pak funkcionality. Řešit spotřebu u auta za 2 mega je IMHO nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Hele, a to je vomrzlý nebo vohořelý? ranná rosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 kto by takú starú <~> podpaloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Pekná Duri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Staré dobré BMW! Ale ja radšej sedan 3.0d je super voľba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Já u auta řeším na prvním místě bezpečnost, na druhém místě jízdní vlastnosti a pohodlí a pak funkcionality. Řešit spotřebu u auta za 2 mega je IMHO nesmysl.To jsem taky nějak nepochopil s tou spotřebou....přitom jednou zajede do servisu a nechá tam raketu,že se celá spotřeba zdá jako nepodstatný údaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Chlapi Vy mi pripadnete jak malí kluci,já se nekde ptal na spotřebu?Kdyz se asi zajímám o q7 nebo x5,tak je zřejmné že spotřeba pro mně není až tak důležitá.Psal jsem jen to cojsem četl o neuměrnem nárustu spotřeby oproti jiným značkám při použití většího rozměru kol.Já chci jen silné auto a prostorné,nejezdím sám.Navíc v Yeti co ted mam nebo resp. manželka vypadám jak výrostek při své postavě.Zajímá mne spolehlivost a případné uživatelské zkušenosti z vozy,nic víc nic míň.Mimochodem dnes jsem se šel podívat na RR vogue,v bíle barvě a to auto nemá chybu.Líbí se mi z trojice q7,x5 a RR nejvíce.Touarega nechci uz jsem ho mnel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Jo ten kufr mi teda pripadne rozhodne vetsi u RR nez u q7,pekne se v tom sedí příjemné a luxusní auto.Motor byl 3,6 tdi r.v.2009/2010 tak nejak,ale krásný auto.Mám s pánem domluvenou zkušební jízdu, tak se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se