Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Pánové motoristi a zejména ti s Porschem,

o víkendu 17.4. je v Kopřivnici každoroční tuning sraz (účast býva k 10 000 návštěvníků), což by nebylo až tak zajímavé (ten tuning) ale zároveň je to sraz tří českých Porsche klubů s tím, že vozy Porsche budou mít VIP vyhrazené místo k stání, VIP vstup do areálu (kdo přijede do 8.00 tak může předjet celou kolonu a přednostně vjet do areálu), Poršáci budou mít i vyhrazenou hodinu pro jízdu po okruhu atd. atd. Více informací třeba zde: SRAZ Vítáni jsou samozřejmě všichni Porschisti, na klub se neohlížejíc :-)

Kdybyste někdo dorazili, tak já tam budu s ostře červenou 944 na širokých pavučinových kolech :-)

Upraveno uživatelem Dalik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o víkendu 17.4. je v Kopřivnici každoroční tuning sraz (účast býva k 10 000 návštěvníků), což by nebylo až tak zajímavé (ten tuning) ale zároveň je to sraz tří českých Porsche klubů s tím, že vozy Porsche budou mít VIP vyhrazené místo k stání, VIP vstup do areálu (kdo přijede do 8.00 tak může předjet celou kolonu a přednostně vjet do areálu), Poršáci budou mít i vyhrazenou hodinu pro jízdu po okruhu atd. atd. Více informací třeba zde: SRAZ Vítáni jsou samozřejmě všichni Porschisti, na klub se neohlížejíc :-)

Kdybyste někdo dorazili, tak já tam budu s ostře červenou 944 na širokých pavučinových kolech :-)

Trochu ot (sraz mi bohužel nevyjde), ale v česku opravdu fungují 3 porsche kluby? Existují i nějaká fora? Docela rád bych si něco početl, přece jenom mám porsche v plánu (ikdyž ne v nejbližší době bohužel).

Odkaz ke komentáři

Trochu ot (sraz mi bohužel nevyjde), ale v česku opravdu fungují 3 porsche kluby? Existují i nějaká fora? Docela rád bych si něco početl, přece jenom mám porsche v plánu (ikdyž ne v nejbližší době bohužel).

No, ony fungují čtyři kluby ale...

Asi nejznámější je Porsche Classic club ČR, který sídlí ve Vratislavicích přímo v rodném domě F. Porscheho :-)

odkaz je ZDE

Pak je Porsche transaxle club, který sdružuje především Porsche se systémem transaxle (tedy motor vpředu, převodovka vzadu), zde jsem aktivní i já

odkaz je ZDE

Regionální Porsche klub Ostrava má stránky ZDE

Tyto tři kluby mají nyní v Kopřivnici sraz.

Pak ještě existuje, jak říká jeho paní prezidentka :) "Jediný a oficiální Porsche klub který má právo používat znak atd.... O tomto Porsche klubu se moc neví, vpodstatě o žádných akcích ani členech nevím, ale zato chvástání že jsou "jediný a oficiální atd..." se najít dá dost. Na stránkách mají vše zaheslované, a vybírají přihlašovací poplatek 4000,- a pak 3000,- ročně za členství. Co za to nabízejí netuším, protože není nikde o ničem ani zmínka. Pokud někdo o něm ví víc, rád se poučím.

Největším paradoxem je, že ten jediný a pravý klub má sídlo v Kopřivnici, ale se srazem nemá nic společného :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hehe, ostravskej porše klub už jsem zaregistroval na facebooku :D, hehe, dali tam nějaké rozmazané fotky a jeden můj známý (který se zabývá focením aut) se tam s nimi docela dlouho dohadoval :D

Odkaz ke komentáři

Budu o tom uvažovat, optám se ještě na akci Vonky, svou káru u něj servisuju a příští týden mu du zacálovat komplet nový brzdy co mi tam teď dával :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem se byl podivat na Autosalonu v Lipsku. Mraky lidi, hezkych aut a holek .... Jel jsem hlavne okouknout novou BMW 5 Reihe ktera me jako fanouska znacky fascinuje. Prikladam par amaterskych ilustracnich fotek.

A kde jsou fotky těch holek ;)

Poslední Tvé foto = můj služební vůz (mám starší model, samozřejmě)

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem se byl podivat na Autosalonu v Lipsku. Mraky lidi, hezkych aut a holek .... Jel jsem hlavne okouknout novou BMW 5 Reihe ktera me jako fanouska znacky fascinuje. Prikladam par amaterskych ilustracnich fotek.

No já mám sice BMW taky rád, technicky se mi některé věci líbí moc a moc ale nesedí mi ten trend "za každou cenu agresivní ksicht" a pak nějak nechápu rádobyterénní řady X. No jo, decentní design E38 a doba kdy BMW nemělo potřebu se "předvádět" visuálními úlety jsou pryč - lid si to žádá.

Odkaz ke komentáři

No já mám sice BMW taky rád, technicky se mi některé věci líbí moc a moc ale nesedí mi ten trend "za každou cenu agresivní ksicht" a pak nějak nechápu rádobyterénní řady X. No jo, decentní design E38 a doba kdy BMW nemělo potřebu se "předvádět" visuálními úlety jsou pryč - lid si to žádá.

No jo, vyvoj jde dopredu a verim, ze to same se bude rikat o aktualnich modelech za 10 - 15 let..... A radu X si proste zada doba, pokud by BMW nezareagovalo prislo by o velke penize.

Pamatujes co se rikalo a jak byl prijat design Chrise Banglea?

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Nová pětka je sympatický vozdilo, líbí se mi víc jak nové éčko a to jsem na Mercedesy zatíženej.

Musím se přiznat, že mě poslední dny napadají hrozně kacířské myšlenky - že bych svojí diktátorskou lumizínu vyměnil za něco rozumného, s nízkými provozními náklady. Potřebuju aby to umělo vozit dva lidi rozumně sbalené na dovolenou.

Jediné auto, které mi přijde přijatelné je Mazda MX-5. Nic jiného nového (tedy řekněme od 2000) nenapadá. Co myslíte?

Odkaz ke komentáři

Nová pětka je sympatický vozdilo, líbí se mi víc jak nové éčko a to jsem na Mercedesy zatíženej.

Musím se přiznat, že mě poslední dny napadají hrozně kacířské myšlenky - že bych svojí diktátorskou lumizínu vyměnil za něco rozumného, s nízkými provozními náklady. Potřebuju aby to umělo vozit dva lidi rozumně sbalené na dovolenou.

Jediné auto, které mi přijde přijatelné je Mazda MX-5. Nic jiného nového (tedy řekněme od 2000) nenapadá. Co myslíte?

post-6982-1270923130.jpg

EDIT: A jeste neco pro JJaye...

post-6982-1270923210.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...