Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  YPO napsal:
já jezdím na Tatramatce kam až mi hadice stačí ... dnes jsem si na ní umíchal docela gůt drink akorát budu muset zavolat obkladače :)

Na té jsem jezdil jako malý capart, když babička prala. :thumbsup_anim:

Odesláno
  YPO napsal:
já jezdím na Tatramatce kam až mi hadice stačí ... dnes jsem si na ní umíchal docela gůt drink akorát budu muset zavolat obkladače :)

Taky si vzpomínám jak se máma vždycky snažila nepustit ji z koupelny..někdy na ní odjela až na chodbu :thumbsup_anim:

Odesláno

Octavia II. vybava nevim nevyznam se v tom, ale je tam secko v elektrine a kdyz jedu po snehu a klouze to tak sviti nejake kontrolky ze se neco deje aby to neklouzalo....vim jenom kde se tam lije nafta.....

Odesláno

Octavia II. TDI 08 a fakt mě nebaví s ní jezdit :thumbsdown_anim: proto právě řeším co koupit buď nové Mondeo 2.2tdci titanium nabo 3roky staré BMW 530d naj,80tkm v plný palbě je to za stejný peníze a nějak se nemohu rozhodnout :helpsmilie:

Odesláno

Alfu jedině benzínovou ,ale dle mých zkušeností nerad jezdím pořád do servisu :(

Tada napsal:
Tatros: jetou 530D jedině od salonu a s plnou zárukou.

To považuji za samozřejmost ,už jsem si naběhl a nehodlám to opakovat spíš se nemohu rozhodnout mezi Fordíkem a BMW

Odesláno (upraveno)
  rozm3tac napsal:
Škoda Felicia 1.6 MPI....to je drak...jak ma bejt....zrcatka v elektrice.......:D

Eso jako ty by měl snad lítat v jankovité nadsvětelce... Nebo jsi šel do Listrovy vesmírné tříkolky? :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem midloch
Odesláno

Já jezdím favoritem. Odveze mi to v kufru cement a vápno na stavbu, někdy to i utáhne vozík. Když jedu na ryby, tak to u řeky zaparkuju a nemám strach, že mi to někdo ukradne, nebo poškodí. Auto serepes, mám jiné hodnoty!

Odesláno (upraveno)

Midloch

dovol nemístnou otázku: nepotkal jsem tě před týdnemvv neděli na parkovišti před Ikea Brno? Za volantem sympaťák, spojezdkyně blond, šedá metalíza, hned jsem si vybavil tvoje starší příspěvky na téma 911

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno
  giptrick napsal:
Já jezdím favoritem. Odveze mi to v kufru cement a vápno na stavbu, někdy to i utáhne vozík. Když jedu na ryby, tak to u řeky zaparkuju a nemám strach, že mi to někdo ukradne, nebo poškodí. Auto serepes, mám jiné hodnoty!

njn, ja to moje mam taky jako pracovni...

pres tri metraky litiny

SANY0576.jpg

pul tuny slevarenskeho pisku v kufru 1

Image063.jpg

pul tuny slevarenskeho pisku v kufru 2

Image062.jpg

Odesláno (upraveno)
  sibirnaya napsal:
njn, ja to moje mam taky jako pracovni...

pres tri metraky litiny

pěěknéé ale PČR by tě buzerovala kde máš mřížku jako nedávno kolegu :gun_bandana:

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

jen jednou - tohle je nakladni automobil? co ja vim, jak ste na to dosel? no, mate to napsany v technicaku. to ja nevim, co mi na firme daj, s tim jedu, nejak to moc neresim...

Odesláno
  Tatros napsal:
Octavia II. TDI 08 a fakt mě nebaví s ní jezdit :thumbsdown_anim: proto právě řeším co koupit buď nové Mondeo 2.2tdci titanium nabo 3roky staré BMW 530d naj,80tkm v plný palbě je to za stejný peníze a nějak se nemohu rozhodnout :helpsmilie:

BMW jednoznacne :D

Odesláno
  sibirnaya napsal:
jen jednou - tohle je nakladni automobil? co ja vim, jak ste na to dosel? no, mate to napsany v technicaku. to ja nevim, co mi na firme daj, s tim jedu, nejak to moc neresim...

tak to zalezi na policajtovi. pokud to je nejakej mladej cucak a bude chtit delat blbce, tak si te stejne da. ale je fakt, ze kdyz jdes na to takhle "po blbu" tak je to ok

Odesláno
  911 napsal:
tak to zalezi na policajtovi. pokud to je nejakej mladej cucak a bude chtit delat blbce, tak si te stejne da. ale je fakt, ze kdyz jdes na to takhle "po blbu" tak je to ok

jak vypadam, tak se chovam :) si me da, a co mi muze? STK to ma, max zaplatim nejakou pokutu..

Odesláno
  sibirnaya napsal:
jak vypadam, tak se chovam :) si me da, a co mi muze? STK to ma, max zaplatim nejakou pokutu..

jj, jde o pokutu. jednou jsem narazil na takovyho ambiciozniho. nebyla s nim rec. ale jinak mam s policajtama co me stavili jen dobre zkusenosti. kdyz je clovek "normalni/slusnej" tak se ukeca kde co

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...