instant Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Ja to teda porad vninam tak, ze Ecko by rozhodne nemelo byt obycejny auto s interierem srovnatelnym s oktavkou, textil v nabidce pro takovy auto mi prijde vysmech. Ale MB i BMW to zlevnovani a zamereni na masy evidentne vyhovuje, staci se podivat na ty ohromne mnozstvi novych modelovych rad. Je to proste upadek, devalvace znacky. A kdyz treba srovnam E90 s F30, tak u me vede E90...uz z prvniho pohledu mi ten starsi interier prijde kvalitnejsi, funkcnejsi, vic nemecky. Kdyz jsem poprve sedl do 2012 Lexus IS 250, tak musim rict ze jsem byl z tech plastu na palubovce v Lexusu zhrozenej, to same platilo o ES. Minuly tyden jsem jel fungl novou Acurou MDX (luxusni odnoz Hondy) - diodovy svetla, nejaka vyssi vybava, ale palubovka byla na pohled z tak hnusne a lacine vypadajicich plastu, ze jsem tomu nemohl uverit. edit: jeste k te devalvaci znacky - ja to treba tak uplne nevnimam , ale kamarad ktery ted jezdi M5 tak posledni dobou kudy chodi, tudy nadava, ze tady v US ted jezdi v BMW uplne kazdej nymand, kazdej student, kazdej 23 letej holobratek, co prave dostal job v nejake IT firme....vsichni to maji v holobytu, bez navigace, nejlevnejsi 320i na 3 lety operativni leasing...ale jsou jich desetitisice jen v tehle oblasti...kam se clovek podiva, tam je trojkovy bmw..... a pak zaparkujou vedle M5 a jeste ti rekne: ja mam taky BMW Takze treba pro nej timhle BMW znacka skoncila. no tak ak si niekde okolo SF tak to je tak ako hovoris. Beemer je zakon. Lexus IS je tiez dobry priklad. Aspon GS este drzia na urovni /kvazi Ecko/, ale tieto 30tisicove masovky IS/ES, tam je normalne v zaklade SYNTETICKA KOZA.. som si dal tu namahu a pozrel som si v detaile, po tom co som tu zistil o MB. A lepsie nevediet. Tak neviem.. ale vraj indicky Jaguar je na tom stale OK a XJ je kua pekne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Ja to teda porad vninam tak, ze Ecko by rozhodne nemelo byt obycejny auto s interierem srovnatelnym s oktavkou, textil v nabidce pro takovy auto mi prijde vysmech. Ale MB i BMW to zlevnovani a zamereni na masy evidentne vyhovuje, staci se podivat na ty ohromne mnozstvi novych modelovych rad. Je to proste upadek, devalvace znacky. A kdyz treba srovnam E90 s F30, tak u me vede E90...uz z prvniho pohledu mi ten starsi interier prijde kvalitnejsi, funkcnejsi, vic nemecky. KdyzMi přijde, že čím novější tím víc se to snaží nějak ošulit. Třeba k tomu tvojemu srovnání E90 s F30 bych mohl dát paralelu E46 ku e90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Když tu byla řeč o Genesisu, tak přikládám nejnovější test od mých oblíbených testérů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Proto mě vždycky dostanou tyhle auta, který mají sice 50 let, ale úžasnou šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) jj nebo SL Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Když tu byla řeč o Genesisu, tak přikládám nejnovější test od mých oblíbených testérů. Už tomu rozumím, jak v závěru říkají aktéři, je to auto pro lidi, kteří chtějí luxusní auto bez toho, aby jim to někdo záviděl. Druhá možnost je koupit standardní německou značku a maskovací prvky, které zakryjí standardní znaky výrobce, např. TRIO s nápisem made in Korea a každý je spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 mne sa najviac paci ako sa ti dvaja rozlievaju nad tym Genesisom - asi este nevideli poriadne urobene sikmooke auto alebo co. Inac to co tam tvrdia s tym audiom nie je pravda, nie je to vlastne audio od Hyundai, Lexicon je stara audio firma a v sucasnosti patri pod Harman. ale ma to pekny zvuk a celkovo to vyzera byt podarene auto. aj ten test je urobeny prijemne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 slusne auto este za rozumne peniaze pre mna je CLS - po druhom kuse som vazne rozmyslal nad BMW 6 - pekne postavene auto a uz som davno nemal bavoraka ( Bangle ma z toho vyliecil!), ale ten hrozny stredovy panel je neriesitelne odpudivy a tak som to musel cele zabudnut? nenapada ma momentalne bavorak, ktory by som vedel mat rad? ( ok, pri M modeloch viem vela odpustit, ale uz ma to az tak neberie, jazdime len dvaja, takze vykonna limuzina, co dokaze sa priblizit sportaku u mna nenahradi sportak!)Jasne, ze Mercedes aby prezival potrebuje aj male a lacne modely, a tak laici tu vypisuju, ze je to znacka pre usadnutych starych ludi, ale asi len nemaju prehlad o tom, ze prave Mercedes vyraba sportove modeli, o akych fandovia bavorakov ticho snivaju pri capovanom pive?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Pro ty co nevědí,tak ten hnusnej tunel v šestce vypadá takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Todle je celkem slusna barevna kombinace ale v cerne je to fakt hnus v bile taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Takže to odpovídá, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Panove delejte si prcu z nekoho jinyhota palubka je proste bozi. Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Mi se to libi, jak se to otvira na ridice, to je jak kdyby ho to chtelo sezrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Ted jsem jel vedle 640 uvnitř černé provedení a vypadá to fakt nic moc, jako by tam někdo ten displej přidal na poslední chvíli a to ovládnání pod ním vypadá jak z devadesátých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Tak mi konečně zrenovovali a přelakovali zimní kola. (lehce tmavší než klasická stříbrná)Super práce.Ale stejně to vypadá na těch 19" jak autíčko v bačkůrkách. Hlavně zezadu je to srandovní pohled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Jeremy to mas reht,me se to taky nelibi,ale ta pohoda vuci tem salamum,co mame na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Jeremy to mas reht,me se to taky nelibi,ale ta pohoda vuci tem salamum,co mame na letoJojo, jede to tak nějak pohodlnějc, to zase jó :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Nedrnca to a podle me je to zivejsi-u tvyho osmivalce to je asi jedno,ale ja s trilitrem dieslem to cejtim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Panove delejte si prcu z nekoho jinyhota palubka je proste bozi.kamarat, neber to nejak osobne - palubka nie je az tak zla, ale ten stredovy panel a to ovladanie audia je v pohode v trojkovom bavoraku ale do akoze luxusnej sestky si predstavujem nieco elegantnejsie - nakukni do CLS, krasne kovove vyduchy a celkom elegantne hodinky - pre mna fakt ina liga! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 On a když se vezme nějaká obyčejná (nerenderovaná) fotka z běžného testu, tak ta palubka vypadá dost jinak, než na stránkách BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se