Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sousedi mi jsou ukradeny, neznámtam jjménem jediného člověka, přijedu dom?, zavŕu dveře a všichni mi jsou ukradený.

když nějaký soused zazvoní a požádá pomoc, tak mu pomohu

To je ina schiza. Hotovy dzekyl a hajd :D

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

ivan - preco?

ved sa to nevylucuje, ma v podstate pravdu Josef, ze susedov si nevyberas, to si vylosoval - a je fajn, ked nahodou su to aj prijemny ludia a moze sa stat aj kamarat.....ale je to fakt loteria!

nevyhladava si tam znamosti, chce mat svoj klud ( nie kazdy chce kuchynske znamosti)

ale ked zazvoni a ma problem, tak preco by mu nepomohol?

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Ivánku, však víš jak jsem to myslel, dokud nezazvoní jsou mi ukradený netuším k čemu bych mohl souseda potřebovat , možná ve válce si budeme krýt samopalem záda, ale to je už jiný příběh.

Odesláno (upraveno)

Ivánku, však víš jak jsem to myslel, dokud nezazvoní jsou mi ukradený

Jozífku no fakt netusim ako si to myslel ale uz mi to je jasne, vysvetlil si mi to.ehmehm Vsetkemu som porozumel, netreba to dalej rozmazavat :)

Edit: autocenzura :)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Zname kazdeho souseda v okoli, se vsemi vychazime, poradame akce. Nikdo nikomu nic nezavidi. A kdyby se komukoliv z nich neco stalo, tak krom toho, ze by nam to bylo lito, tak bychom se take snazili maximalne pomoc. A oni nam take. Nejsme zadny naplavy, co se jezdej domu vyspat a vsechno kolem je jim ukradeny.

tak to ma byt, gratulujem ;) ...skoda len ze vacsina ludi v strednej Europe stastie na takychto susedov nema :)

Odesláno

se bavte zas vo autech, holoto..

Ja som to tusil, ze ten riaditel zemegule co sa spominal v inom vlakne, tu niekde bude :)
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

pekny medved, tak super, nech ti to vydrzi!

ja som to mal vo V8  500 a super motor, ale inak auto ma dost potrapilo, vtedy ma mercedes dost problem s kvalitou, ale neskor to uz vychytali ( mne este aj roleta na okne zlyhala.... hm)

Odesláno (upraveno)

Mondeo Ty jsi z Hradce Kralove?

nee to mám teprv tři tejdny, značku si asi nechám...............to zelený je taky moje, bude se na něm učit mladej v létě dělá řidičák, tak mu to na dva roky stačí........

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

Super. Me to ještě nepustilo :)

Mě taky ne, jen výměna za novější, někdo to dělá i s babama :-)

post-27504-0-55042100-1432492005_thumb.jpg

Upraveno uživatelem DavidLC

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...