Dantechno Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Myslim, ze pro kazdeho koho auta trochu zajimaji to nebyl orisek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Mercedes-Benz G: auto, které zastavilo čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Přesněji G 55 AMG (a fotka půjčená odsud http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Black_G_55_AMG_fl.jpg ?) Upraveno 18. května 2010 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) tyjo, dlouhý G, machrindex 100% Bingo Přivezou ho až za pár dní, ale už se těším na ten hukot benzínové V12tky Je to sice jetej kus, ale to je jedno. Na tomhle autě obdivuju nejen jeho výkon, ale i to, že se stalo samo sobě kategorií Vyhlásilo si soutěž a samo jí vyhrálo... Setík předám na srazu a nebo i dřív, kdyby si byl netrpělivý Upraveno 18. května 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Bingo Přivezou ho až za pár dní, ale už se těším na ten hukot benzínové V12tky Je to sice jetej kus, ale to je jedno. Na tomhle autě obdivuju nejen jeho výkon, ale i to, že se stalo samo sobě kategorií Vyhlásilo si soutěž a samo jí vyhrálo... Satík předám na srazu a nebo i dřív, kdyby si byl netrpělivý Sice V8 , ale hukot je to pořádnej, stejně jako spotřeba . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Setík předám na srazu a nebo i dřív, kdyby si byl netrpělivý Nespěchá to. Dám ho spolu s dalšími mnoha drobnostmi do vánoční charitativní aukce. Nebo ho tam můžeš dát sám, jak chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Sice V8 , ale hukot je to pořádnej, stejně jako spotřeba .Hlad má velké oči :) Já nechodím chlastat pívo, ani tvrdej, tak tu spotřebu obecně moc neřeším a tady je k tomu ještě CCS btw: já dnes, než se na chronomag připojím, tak mi to trvá jako kdyby to někdo kreslil na papír a některé odpovědi se mi ani pořádně nezobrazují.. dnes to připojení stojí extrémně za h...o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Hlad má velké oči :) Já nechodím chlastat pívo, ani tvrdej, tak tu spotřebu obecně moc neřeším a tady je k tomu ještě CCS Však jo, já mám taky rád žíznivý auta. Tedy společensky nevhodný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 ak je to AMG,tak si dopredu naplanuj trasy s benzinkami ma ho kamos a spotreba okolo 30litrov Ale zvezenie paradne,obrovsky mastodont,ked to zacne zrychlovat, tak je to neuveritelne ! a ten zvuk,mas sa na co tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Však jo, já mám taky rád žíznivý auta. Tedy společensky nevhodný .Amíci si dali práci a sečetli veškeré zatížení zeměkoule jednotlivými auty... čili nejen spotřebu a kolik toho vypustí na Zeměkouli během ježdění, ale i jak zatíží potřebou materiálů a energie během svého vzniku a během své likvidace naší planetu.. a celej slavnej debilní Prius byl v hajzlu a jako nejšetrnější k planetě Zemi se ukázalo BMW řady 3 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 ak je to AMG,tak si dopredu naplanuj trasy s benzinkami ma ho kamos a spotreba okolo 30litrov Ale zvezenie paradne,obrovsky mastodont,ked to zacne zrychlovat, tak je to neuveritelne ! a ten zvuk,mas sa na co tesit Já jezdil v předešlé generaci.. pár kiláků jsem s tím ujel Před nějakými 6-8 roky jsem jezdil v Seatu Ibiza v ralyové úpravě.. spotřeba 25l/100km.. takže plánování tras mám v malíku. Paradoxně mě skoro stejně jako benzín tenkrát stály všechny ty píčovinky co jsem nakoupil při každé zastávce u benzínky to bylo tady časák za kilo, tady plechovka s kafíčkem, oříšky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Amíci si dali práci a sečetli veškeré zatížení zeměkoule jednotlivými auty... čili nejen spotřebu a kolik toho vypustí na Zeměkouli během ježdění, ale i jak zatíží potřebou materiálů a energie během svého vzniku a během své likvidace naší planetu.. a celej slavnej debilní Prius byl v hajzlu a jako nejšetrnější k planetě Zemi se ukázalo BMW řady 3 ... Jistě, o tom žádná. Stejně tak není žádná o tom, že velký a rozežraný auta jsou prostě společensky nevhodný. O to je mám raději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Jistě, o tom žádná. Stejně tak není žádná o tom, že velký a rozežraný auta jsou prostě společensky nevhodný. O to je mám raději. není hezčí sonáty než zvuk benzínového 6-8-12ti válce.. Je to nevhodné? Někoho to uráží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Přesněji G 55 AMG Paráda , to jsem měl, ale žralo to, promiňte mi ten výraz, jako mála kráva. To by bylo auto pro Tadu, poznal by co je pořádný Mercedes. Četl jsem i o Xedosu, to byla skvělá Mazda, možná ta nejlepší, i tu jsem měl a vzpomínám na ni rád. Měl jsem ji s Millerovým motorem. Upraveno 18. května 2010 uživatelem Matterhorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 není hezčí sonáty než zvuk benzínového 6-8-12ti válce.. Je to nevhodné? Někoho to uráží? No mě to vysloveně uráží, teď když je můj přechod na 4 válec na spadnutí Jo a dneska jsem měl možnost si sednout do starého 300SL Gullwing - nádhera. Akorát je potřeba základní gymnastická průprava, jinak se tam člověk nenaskládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Nespěchá to. Dám ho spolu s dalšími mnoha drobnostmi do vánoční charitativní aukce. Nebo ho tam můžeš dát sám, jak chceš Tak na tohle si rád přihodím, zabojuju i se samotným Luštělou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Jo a dneska jsem měl možnost si sednout do starého 300SL Gullwing - nádhera. Akorát je potřeba základní gymnastická průprava, jinak se tam člověk nenaskládá Závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tada: jak si dopad, vrátil ses vlakem nebo kabriem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tada: jak si dopad, vrátil ses vlakem nebo kabriem? V E92 330Ci, ale vyjednávání postoupilo do finálové fáze, tento týden by se to mělo vyřešit. Ale už mě ty tanečky kolem toho trošku nebaví, ku.va, kdyby se nemuselo smlouvat bylo by to jednodušší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Tada: Máš to koupit za list price a nedělat vlny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se