Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejkrásnější MeisterSinger...

post-11-1281006993,16.jpg

objednal jsem je ještě když byly jenom na papíře, včera po půl roce konečně dorazily a skutečnost je ještě lepší :)

Odesláno

Asi budu za ignoranta , ale áč se mě též jednoručky líbí tak toto mě trochu připomíná manometr od kotle.Ale pěknej pochopitelně! :smile_anim:

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 5. 8. 2010 v 11:22, 'kibi' napsal:

polykam... to je krasa... :)

Nekoukej tolik na péčko, zdá se, že to ovlivňuje tvůj výběr slov :D.

Jinak se mi taky moc líbí.

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 5. 8. 2010 v 11:48, 'Viktor' napsal:

Nekoukej tolik na péčko, zdá se, že to ovlivňuje tvůj výběr slov :D.

Jinak se mi taky moc líbí.

nieco na tom bude. mna napadlo to iste.

Odesláno

Škoda, že nemám aj tento rok nejaké okrúhle narodeniny ... aspoň by som mal zdôvodnenie pre nákup druhých MeisterSingrov :-) model je to veľmi pekný, farby zaujímavé, za mňa :thumbsup_anim:

Odesláno

Naozaj krása...myslel som, že jednoručkové modely nie sú pre mňa...začínam meniť názor pri pohľade na tieto Tvoje...

Odesláno

nikdy bych neveril, ze se mi podobny typ hodinek muze opravdu libit. gratuluji stastnemu majiteli!

Odesláno
  V 5. 8. 2010 v 14:04, 'nxt' napsal:

nikdy bych neveril, ze se mi podobny typ hodinek muze opravdu libit. gratuluji stastnemu majiteli!

Jako Kubovi jo ? :D

Odesláno (upraveno)
  V 5. 8. 2010 v 11:18, 'kubson' napsal:

Nejkrásnější MeisterSinger...

post-11-1281006993,16.jpg

objednal jsem je ještě když byly jenom na papíře, včera po půl roce konečně dorazily a skutečnost je ještě lepší :)

Zdravím,

hodinky hezké,nicméně v tomto oboru neznalý, :pokey: kolik je vlastně hodin...čtu to správně když je čtvrt na tři a 5 den v měsíci???....nebo jak se čtou tyto jednoručky??Děkuji.

Upraveno uživatelem kenny63
Odesláno
  V 7. 8. 2010 v 7:20, 'kenny63' napsal:

Zdravím,

hodinky hezké,nicméně v tomto oboru neznalý, :pokey: kolik je vlastně hodin...čtu to správně když je čtvrt na tři a 5 den v měsíci???....nebo jak se čtou tyto jednoručky??Děkuji.

Čteš to naprosto správně. Jedny MS mám, a můžu potvrdit, že čitelnost je naprosto skvělá. Kombinace precizně drobně děleného číselníku a dlouhé přihnuté ručky je famózní. Běžný odečet s přesností 2 minuty.

Odesláno

Celá barevná škála Perigraph(ů) je krásná, ale tyhle hnědé, ty jsou fakt famózní.

Měl jsem tu čest vidět černé a je to nádhera. Datový věnec vypadá jako skleněný, hodinkám to dává luxusní nádech.

V době, kdy jedna firma opisuje od druhé a hodinky jsou si podobné jako vejce vejci, je tohle svěží závan originality.

Kubo, budou i ve velikosti 38mm pro holky? Parnerka mi tu právě slintá na rameno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...