kubson Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Nejkrásnější MeisterSinger... objednal jsem je ještě když byly jenom na papíře, včera po půl roce konečně dorazily a skutečnost je ještě lepší
jankoxxx Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 ano je to krasa. jednorucky ma hrozne pritahuju. inac neviem ci je to svetlom alebo cim, ale ta rucicka sa mi k nim volako nehodi. akej je farby?
kubson Odesláno 5. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 V 5. 8. 2010 v 11:23, 'jankoxxx' napsal: akej je farby? ručka a detaily na ciferníku jsou růžové zlato, mě to tam sedí
saida Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Asi budu za ignoranta , ale áč se mě též jednoručky líbí tak toto mě trochu připomíná manometr od kotle.Ale pěknej pochopitelně! 1
Viktor Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 V 5. 8. 2010 v 11:22, 'kibi' napsal: polykam... to je krasa... Nekoukej tolik na péčko, zdá se, že to ovlivňuje tvůj výběr slov . Jinak se mi taky moc líbí. 1
jankoxxx Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 V 5. 8. 2010 v 11:48, 'Viktor' napsal: Nekoukej tolik na péčko, zdá se, že to ovlivňuje tvůj výběr slov . Jinak se mi taky moc líbí. nieco na tom bude. mna napadlo to iste.
krizko Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Škoda, že nemám aj tento rok nejaké okrúhle narodeniny ... aspoň by som mal zdôvodnenie pre nákup druhých MeisterSingrov :-) model je to veľmi pekný, farby zaujímavé, za mňa
bandicoot Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Kubo, krásný. Úplně cítím jak jiskří boj extravagance (jednoručky, komplikace) s umírněností (design).
fobus Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Naozaj krása...myslel som, že jednoručkové modely nie sú pre mňa...začínam meniť názor pri pohľade na tieto Tvoje...
nxt Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 nikdy bych neveril, ze se mi podobny typ hodinek muze opravdu libit. gratuluji stastnemu majiteli!
Dantechno Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 V 5. 8. 2010 v 14:04, 'nxt' napsal: nikdy bych neveril, ze se mi podobny typ hodinek muze opravdu libit. gratuluji stastnemu majiteli! Jako Kubovi jo ?
kenny63 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 (upraveno) V 5. 8. 2010 v 11:18, 'kubson' napsal: Nejkrásnější MeisterSinger... objednal jsem je ještě když byly jenom na papíře, včera po půl roce konečně dorazily a skutečnost je ještě lepší Zdravím, hodinky hezké,nicméně v tomto oboru neznalý, kolik je vlastně hodin...čtu to správně když je čtvrt na tři a 5 den v měsíci???....nebo jak se čtou tyto jednoručky??Děkuji. Upraveno 7. srpna 2010 uživatelem kenny63
Bert Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 V 7. 8. 2010 v 7:20, 'kenny63' napsal: Zdravím, hodinky hezké,nicméně v tomto oboru neznalý, kolik je vlastně hodin...čtu to správně když je čtvrt na tři a 5 den v měsíci???....nebo jak se čtou tyto jednoručky??Děkuji. Čteš to naprosto správně. Jedny MS mám, a můžu potvrdit, že čitelnost je naprosto skvělá. Kombinace precizně drobně děleného číselníku a dlouhé přihnuté ručky je famózní. Běžný odečet s přesností 2 minuty.
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Celá barevná škála Perigraph(ů) je krásná, ale tyhle hnědé, ty jsou fakt famózní.Měl jsem tu čest vidět černé a je to nádhera. Datový věnec vypadá jako skleněný, hodinkám to dává luxusní nádech.V době, kdy jedna firma opisuje od druhé a hodinky jsou si podobné jako vejce vejci, je tohle svěží závan originality. Kubo, budou i ve velikosti 38mm pro holky? Parnerka mi tu právě slintá na rameno...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se