Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ted jsem to nahodou cet na d-fensu, a vubec nevim, o koho jde, ale v clanku je psano, že to byl nějakej mudžehedín ve svatý válce proti levici nebo co

Odesláno

Ani ne tak proti levici, ale hlavně proti blbosti - na všech stranách (i když na té levici jí bývá tak nějak víc, ale nechme toho).

Odesláno

já to nemyslel zle, jen mě vždycky namíchne takovýto: "ty seš levičák, že jo" ...to je jak za bolševika "buržoázní nacionalista"

co se mu stalo, to jsem z toho nejak nevyccet...

Odesláno

Melanom :-(

Ještě v květnu to sice vypadalo blbě, ale nadějně, zabíralo ozařování, bral to s optimismem. Koncem června jsem ještě byl u něj doma a pak během měsíce a něco konec - metastázy kam se podíváš.

Návštěvník salamio
Odesláno

To je v prdeli. Ani jsem si neuvědomil, že ten sympaťák na D-F je on.

Odesláno

Melanom :-(

Ještě v květnu to sice vypadalo blbě, ale nadějně, zabíralo ozařování, bral to s optimismem. Koncem června jsem ještě byl u něj doma a pak během měsíce a něco konec - metastázy kam se podíváš.

Ta děvka rakovina je někdy neústupná. Škoda, že to prohrál Posted Image Respect!!

Odesláno

Je těžký cokoli napsat, protože on už si to stejně nepřečte. I když, co my víme... Takže Honzo, přestože jsem tě osobně neznal doufám, že krátkej život tady měl jedinej důvod - aby jsi se co nejdřív dostal tam, kde je ti líp.

Odesláno

sorry za off topic, ale zacetl jsem se do d-fensu a musim rict, ze je to hruza!

kdyz jsem byl na stredni (to je tak 5 let), tak jsem ho hltal

pro sarkasmus, ironii a ndhled, ale dneska? Vsichny jsou píči, levičáci, zmrdi, feťáci atd. prtože proto. Tečka.

Prostě samý silný argumenty.

Jedinej JJ píše bez vulgarit a má to hlavu a patu, četl jsem teda jen ten článek o PČR a chystám se na další,

ale jinak jsem z toho trošku zklamanej teda...

Odesláno

Ani ne tak proti levici, ale hlavně proti blbosti - na všech stranách (i když na té levici jí bývá tak nějak víc, ale nechme toho).

Na D-fensu v nekrologu to píšou trochu jinak "Dával jsi v nich jasně najevo svoji aversi k levičákům všeho druhu ". A také ,že byl odbojář .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...