Bob Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Trebonsko, par pravaku, hnedy hriby a babky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svlack Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Kdepakvzácnost, křemenáčů je vždy dost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Rastu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Vy mne stvete, to sou paradni ulovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Zdravím pánové Mohu poprosit o určení?Kolega našel v lese a ted se dohadujeme jestli jsou jedlé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 chybí foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Nejak mi nejdou nahrát fotky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Tak uz to snad jde :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Líha, nahloučená nebo klubčitá.Ale musel jsem se poradit, přiznávám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 A je to jedlé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ano, oba druhy jsou jedlé. Přikláním se ke klubčité pro barvu klobouků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný zbytek víkendu...houbového ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Jen pro zajímavost - jak ty houby voní? Měly by se zpracovávat jen klobouky, a to do octa apod.,třeně jsou příliš tuhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 To je těžko řict jak to voní....mně jako žampiony ale kamarádce od kámoše to voní jako okurky...ja fakt nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Kua s tyma hribama me tez serete. U nas jen par...same babky a minimalne polovina plesnivych nebo aspon durch nacucanych vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 nickolas a kdes byl? Já v lese u Kyjovic a pak nad Úvalnem a pokaždé dva koše. Je fakt, že většina babek, ale i pár suchohřibů i praváků jsme našli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 No to jo...ale par Byl jsem v Janskych, predevcirem napravo, dneska nalevo. Ale najit kousek lesa bez lidi je kumst. Vsude lidi jak sracek. A to nesnasim. Jak tam stoji vic jak jedno auto, jedu dal. Svagr chodi u Sedlic a nosi 3-4 kose, z toho pulku hribu! Ale rika ze lidi jak psu...musis jit daleko (coz mi nevadi, ale uz ti lidi u vstupu me vetsinou odradi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Fotky nemam, ale to, co jsme posledni tri dny videli ve Svedskych lesich, to se neda popsat. Vzdycky to tady je, diky tomu, ze Svedove to moc nesbiraj, pro nas houbarske eldorado, ale letos je to extrem. Za 15 minut jsme meli asi deset kilo kozaku, kremenacu a hribu kategorie AAA, nic oststniho jsme ani nebrali, protoze jsme to nemeli kam dat a ani bychom to nesthli sezrat. Videli jsme treba misto, na kterem na nekolika m2 pres klobouky klouzku nebylo videt travu. Peklo. Ale klouzky jsme tam nechavali, co s tim, ze:-)? Smazenici nechci rok videt, a to si jeste zitra povezem hotovou domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Decebal aby zas nekoho nenasral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Decebal aby zas nekoho nenasral Uz se stalo... pristi rok jedu do Svedska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se