Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dej si Febichol, a bedly sežer :-)

Lepsi a mnohem levnejsi je ALOCHOL, kdyby nekdo jel na Ukrajinu. Vlastni zkusenost, dokud jsem si zlucnik nenechal vyndat. :)

Odesláno

Vcera jsem videl chlapa se skoro plnym kosikem. Lokalita: Hamr na jezeře, cca napul mezi Mimoni a Libercem. Popojedu nedockave cca 10km k nam na chalupu, a v lese ani prasivka... :-(

Odesláno (upraveno)

Vcera jsem videl chlapa se skoro plnym kosikem. Lokalita: Hamr na jezeře, cca napul mezi Mimoni a Libercem. Popojedu nedockave cca 10km k nam na chalupu, a v lese ani prasivka... :-(

vím, v lese sucho, tak nevím kde to sebral......

ale zdál se mi v noci sen, že jsem sbíral hřiby velký jak talíř....jen nevím proč rostly ve skříních opuštěnejch baráků.....

asi půjdu k lékaři.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Mám písemně, že žlučník je OK :-). Dnes za hodinu a čtvrt košík smrkových hříbků - až "se to očistí", tak vyfotim. Možná bych měl chodit ráno, ve čtvrt na jedenáct tam bylo dost přelidněno :-(

Odesláno

Na houby se chodí s kudlou a z 99% se čistí v lese před uložením do košíku. Kdo to tak nedělá, je, s prominutím, čuňátko... :)  

post-53456-0-30300400-1536668377_thumb.jpg

Odesláno

Jak jsem vpředu psal, tak v prvním kole jsem dopoledne sbíral pro Kamila /spletl jsem se o týden/. Tady je úlovek.

post-277-0-67426100-1536681546_thumb.jpg

Protože bylo plánováno, že potom pojedeme nasbírat pro sebe, tak jsme po 15. hodině vyrazili a tady je to nafoceno společně /bez těch malejch/. Trefili jsme na místo, kde nikdo ještě nebyl :-) /ale je to za trest/

post-277-0-09285200-1536681682_thumb.jpg

Odesláno

Mám v hlavičce bydliště a na houby chodím jen v okolí, tedy jihočech. Ale je to za trest tolik hub - sousedi se zamykaj /taky už od někoho dostali/, dokonce jsem je zavezl příbuzným, jen abych s tím neměl tolik práce. Vsadim se, že až za tejden zajede Kamil nebude v lese ani prašivka. Ale fakt tolik hříbků jsem v lese neviděl od mládí. Odpoledne jsem ani ty podměrečný nebral - ať si je sebere někdo třeba zítra. Sušim, zavařuju, sterilizuju ......

Odesláno

Dnes jsem se po Slavkovskem lese v okoli Horniho Slavkova vydal na mykocyklistiku a dojel jsem si na sva mistecka. Je to porad bida. Zem je sucha jako trout a nasel jsem na dvou mistech celkem jen 8 praváků.

Odesláno

Mám to z jistého pohledu podobně - hřiby jsou dobré houby a potěší, ale nejradši k nim mám ještě i jiné a nemusí to být zrovna méně obvyklé druhy. Ty upřímně moc neznám a tedy nesbírám. Prostě pestrost v košíku i pak v kuchyni.

Odesláno

I tak to máš moc pěkné a zaplaťpánbu "aspoň" za hřiby. U nás (rozhraní KH a KO) v lese pořád sucho převeliké, navíc pískové podloží, je zbytečné tam chodit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...