gandalf Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Já byl odpoledne, na to že to bylo po dlouhém víkendu tak to celkem šlo. Byla smaženice a ještě mám zítra k obědu /budu dělat fleky s houbama/. Pravda je, že v lese bylo více okrajků, než hříbků. A taky je to dost červivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Padesát hříbků na jednom místě. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Padesát hříbků na jednom místě. Paráda.KDE??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Kousek od Nižboru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Kudlovská dolina před pár dny.16 kg čistých praváčků bez červíků,prostě krasavci.Nenasbíral jsem to já,ale teta,ale to není podstatné pro hřibaře,kdyby chtěli vyrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Marfael : tak to je teda slušná úroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Dneska odpoledne 75 hříbků, doteď jsem to čistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Dnes odpoledne asi letos naposled na houbách, našli jsme nějaké hříbky, spousta babek a václavek. Přitáhli jsme skoro dva plné košíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Dneska byl krásný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Krása, u nás je toho menej, dosť málo pršalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Pár zapomenutých fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Když si uvědomím, že jsem se letos nedostal vůbec do lesa tak bych brečel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Poradí mně někdo co mi vyrostlo na zahradě? Vyrostlo to ještě před mrazama a teď je to zmrzlý jak šutr.Jsou docela velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Seš normální provokatér, já ještě nějak neměl čas do lesa zalíst.Ale jinak móóóc pěkný obsah košíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 To natrhal v Pripjati a teď tady machruje, v ČR houby už dávno přeci nerostou Seš normální provokatér, já ještě nějak neměl čas do lesa zalíst.Ale jinak móóóc pěkný obsah košíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 To natrhal v Pripjati a teď tady machruje, v ČR houby už dávno přeci nerostou Ájó, vždyť ty hodinky na tý fotce svítěj jak o život......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Panove nevim jak kde ale tadyna zapade muzete vyrazit s kosou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se