Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

vím že za posledního třičtvrtě roku tady byla spousta sbírek a že kvůli současným povodním probíhá aukce hodinek ( http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31150-prim-aukce-ve-prospech-povodni/ ). Byl jsem ale osloven filo-boxerem, jestli bych neudělal i sbírku pro ty, co chtějí rovnou přispět. Přiznám se, že nemám s pořádáním něčeho takového zkušennosti a pokud by byl s mým návrhem nesouhlas, dejte vědět. Nerad bych byl nařčen z nějakých nekalých úmyslů...

Každému zájemci o příspěvek bych přes SZ poslal číslo mého účtu, kam by dotyčný poslal libovolnou částku. Zde v tomto vláknu bych pak uvedl jeho nick a výši příspěvku. Sbírka by probíhala tento a příští týden, kdy bych po ukončení zveřejnil celkovou výši vybrané částky a naskenoval sem doklad o výběru hotovosti.

Finanční pomoc by byla určena osobě z Heřmanic, kde už Skalis pracuje a po dohodě se starostou vyberou človíčka, který ji nejvíce potřebuje - nejlépe osamělou bábinku nebo dědulu. Z předání bych případně udělal pár fotek.

Děkuji za pozornost a věřím ve vaše dobrá srdce a otevřené peněženky...

R.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Nebo ještě líp - prostě ho napiš sem...

Kdo bude chtít přispět, pošle SZ a nebo jako bandi napíše sem a já mu číslo účtu pošlu. Nechce se mi ho tady nějak vystavovat...
Odesláno

O.K. - já myslel pro kontrolu... Budu sem psát jen částky, které se objeví na účtu, bez nicků. Každopádně VŠEM díky!

Odesláno

Kluci díky všem za SZ, ve kterých žádáte číslo účtu a chcete pomoci. Jsem přes den bez přístupu na net (pouze z mobilu) a tak bych vás obesílal až po návratu z práce. Aby nedocházelo ke zbytečnému prodlení, uveřejním číslo účtu zde: 164432678/0300 (ČSOB). Piště prosím do zprávy pro příjemce váš nick, ať můžu platbu ztotožnit.

Jinak momentálně je nad Ústím úplná tma a je neskutečný přívalový déšť - snad to spadne jen tady a nepůjde to dál na sever...

Návštěvník YPO
Odesláno

chtělo by to aspoň 20 tisíc

proč ? to jsem nějak nepobral - ale napadlo mě, že by jsme si mohli každej adoptovat jednoho bezdomovce
Odesláno

Tenhle muj post by se klidne mohl byt mezi fotkami z dovolene a posledni fotka by se neztratila ani ve vlakne Co mate dnes na ruce. Nejvic se ale tohle vsechno hodi sem.

Dnes odpoledne jsem se vratil z pekla, do ktereho jsem nastesti jenom nakoukl.Tezko popisovat, ani tech fotek moc nemam, ale zazitek jsem si odvezl opravdu silny. Od nepopsatelne spouste, co po sobe nechal rozvodneny potok az po lidskou solidaritu a ochotu pomoci pretavenou v tisice hodin odpracovanych celniky, vojaky, policisty, hasici, horskymi a vodnimi zachranari, lekari i dobrovolniky. Za tech par dni, co jsem stravil v Hermanicich jsme udelali obrovsky kus prace, ale i presto vesnice zustava v troskach a nasledujici mesice tam mistni ceka jen nekonecna drina, protoze zatim je udelan opravdu maly zlomek z velkeho celku. Mistni maji moji podporu, protoze ja bych tam zacit casto od nuly nejspis nedokazal. A obrovsky obdiv patri starostovi! Verte, ze jeho role jsou ted galeje. A starosta Hermanic je opravdovej chlap, protoze se s tim dokaze poprat. A velky dik patri i kolegum, se kterymi jsme dali do kupy perfektni partu a vsem, kteri skvele delali zazemi na zakladne!

No nic, konec vylevu a nyni k praktickym vecem. Co se sbirky tyka, tak jsme domluveni, ze se s nimi spojim behem tydne od meho odjezdu. Za par dni bude situace zase o neco klidnejsi a bude vic casu rozmyslet, na koho financni pomoc zacilit. Za veskere prispevky diky a cim vic zlataku se sejde, tim lip!

A ted par "motivacnich" fotek (rozliseni vetsi nez mimo galerii obvykle necht moderatori prominou). Fotka s hodinama je specialne pro vas. V tom dome bydlela pani, kterou nasli o nekolik kilometru dal po proudu i s posteli (rozsirila radu obeti). A posledni fotka je trochu na odlechceni, po celou dobu mi delaly verneho spolecnika potapky Seiko, ktere si vsechny ty hromady bahna, bordelu a vody drzely pekne od tela a fungovaly jako casomira i vzpruha, na kterou je naprosty spoleh.

post-3049-005252700 1281801604.jpg

post-3049-007249900 1281801615.jpg

post-3049-022715900 1281801623.jpg

post-3049-017962100 1281801635.jpg

post-3049-059656400 1281801643.jpg

post-3049-085899100 1281801652.jpg

post-3049-077948400 1281801667.jpg

post-3049-093309400 1281801715.jpg

post-3049-062036600 1281801726.jpg

• Dát hlas 3
Návštěvník YPO
Odesláno

tím nikoho nenadchneme

to si taky myslím,a proto obdivuju skalise kterej vzal lopatu a šel makat = to je víc než někomu dát peníze na dva tři nákupy
Návštěvník YPO
Odesláno

...když já momentálně jinak než poslat prachy nemůžu. No tak aspoň tak...

to je v pořádku a nedá se než respektovat

moje myšlenka byla o jeden řádek hlubší v tom smyslu, že každý máme svého "bezdomovce" - na mně každý den číhá soudružka v hypermarketu s plechovou kasou na krku a chce prachy na hluché,dementní,slepé, postižené děti a staříky a před hypermarketem číhá vopruz kterýmu ujel vlak,došel benzín a ten slušnější vobejda na rovinu řekne, že má žízeň, noa už mně to nebaví - potom přijdu na chronomag a opět chce někdo prachy ---------------------

-------------co takhle udělat chrono sraz ve frýdlantu nebo jiném vytuněném městě při příští katastrofě a místo peněz jim věnovat práci ? - já tomu klidně dva dny obětuju a večer se můžeme ožrat tak jako tak :smile_anim:

• Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Spousta kámošů a kolegů makaj od první chvíle jak negři. Mrzí mě, že nemohu osobně pomoci, jelikož mám fakt jiný starosti. A finanční podpora jde jinou cestou, než formou chronomagu.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

co takhle udělat chrono sraz ve frýdlantu nebo jiném vytuněném městě při příští katastrofě a místo peněz jim věnovat práci ? - já tomu klidně dva dny obětuju a večer se můžeme ožrat tak jako tak :smile_anim:

Asi jsme na stejné vlně. Přesně to samé mě napadlo odpoledne a právě jsem poslal SZ kamarádům z Liberce. Pokud by se něco podařilo zorganizovat v rámci chronomagu, jdu do toho!
  • Dát hlas 1
Odesláno

Asi jsme na stejné vlně. Přesně to samé mě napadlo odpoledne a právě jsem poslal SZ kamarádům z Liberce. Pokud by se něco podařilo zorganizovat v rámci chronomagu, jdu do toho!

Jestli me uvolni v praci , jsem taky pro....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...