Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

podědila jsem od stýce hodinky Rolex, ale bohužel nevím jaký je to vůbec typ hodinek (nejsem fanda takových věcí).. Mohli by jste mi poradit? Evetuelně kde se dají hodinky prodat? Vím 100% že hodinky jsou originální..

Děkuji

Ve frcu je vemou hned, zvlášť, když jsou po stýcovi. Přes tvoje tvrzení nevypadají na originál. Jednak logo mi přijde nepravidelné a jednak tah je dost rozvolněný. Celkově hodinky nevypadají, jako něco, k čemu by se někdo choval slušně vzhledem k jejich ceně. Jinak typ jsou náramkové pánské hodinky s ukazatelem datumu a automatickým nátahem. Voděodolné se šroubovací korunkou.

Odesláno

Dobrý den,

podědila jsem od stýce hodinky Rolex, ale bohužel nevím jaký je to vůbec typ hodinek (nejsem fanda takových věcí).. Mohli by jste mi poradit? Evetuelně kde se dají hodinky prodat? Vím 100% že hodinky jsou originální..

Děkuji

Ahoj ještěrko, kontaktuj mne, nabízím 100 tisíc, přesně tyhle sháním.

Odesláno

Jesterko, sundej kovový náramek a na obou stranách mezi nožičkama najdeš čísla. Jedno je typ a druhé výrobní číslo. Podle toho se pak dá zjistit rok výroby. Jaký typ Rolexů to je máš napsáno na ciferníku.

Odesláno

bohužel nevím jaký je to vůbec typ hodinek

Jedná se o náramkové hodinky, všechno ostatní je napsané na ciferníku. Jenom abychom mohli přesněji určit hodnotu, potřebovali bychom vědět, jestli vteřinová ručička jde plynule, nebo skáče po vteřinách.

Odesláno

Jestli ti to za tu ostudu stojí, zajdi s nima do Štěpánské k Bechyněmu, a nech si ověřit jejich pravost.

On tam s nima byl bratr a tam mu právě pravost hodinek potrvdili..

Jedná se o náramkové hodinky, všechno ostatní je napsané na ciferníku. Jenom abychom mohli přesněji určit hodnotu, potřebovali bychom vědět, jestli vteřinová ručička jde plynule, nebo skáče po vteřinách.

Ručička jde krásně plynule..

Odesláno

On tam s nima byl bratr a tam mu právě pravost hodinek potrvdili..

Tak v tom případě nechápu, co chceš od nás. Pokud ti potvrdili pravost, tak ti řeknou i o jaký konkrétní model se jedná.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...