Přejít na obsah

Hodinářství Hanák Brno

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

já bych je pro jistotu eště hodil do hrnku s vodou ..... ať máš jistotu

Odesláno

Ze ty si tam bol v obleku a vylestenych topankach ?

Paní pro me mela hned nápravu v podobě kompletního pretesneni v hodnotě víc jak 5000kc.

Odesláno

Tak už mám taky jednu nepříjemnou zkušenost se servisem Hanák. Přikoupil jsem na fóru SMP chrono a chtěl mít jistotu vodě odolnosti tak jsem šel udělat tlakovku. Po par minutách mi hodinky vrátily s tím ze jsou totálně netesnici. Na listecku z tlakovky na řádku -0.5 bar výsledek big leakage a na dalším řádku 3bar výsledek important leakage. Paní pro me mela hned nápravu v podobě kompletního pretesneni v hodnotě víc jak 5000kc. To jsem rozhodne neměl v plánu. Po konzultaci s prodávajícím jsem se rozhodl udělat ještě kontrolní tlakovku v jiném servisu. Ta probehla na 10 baru s výsledkem OK,tudíž naprosto vodě odolné. Z toho mi plyne ze v servisu u Hanáka, viděli tři roky staré SMP ještě s red dot a rozhodli se zkusit, jestli jim je tam za tech pět tacu nenecham pretesnit. Pro me velké klamání zákazníka a potom si nedovedu představit jak to vypadá na jiných servisních úkonech. Za me už nikdy vice.

Nechci nikomu nadrzovat,ale tlakovku u Hanaku jsem delal uz stokrat a vzdycky v pohode...

ono jde trochu o to,ze treba omegy maji nejaka pravidla-jak tu tlakovku delat...zajimal jsem se o to,protoze jsem zazil-byl jsem svedkem- treba bondovky co tam byly (WR 300m) se delaly na nejaky tlak s vysroubovanou korunkou a neprosly..pan poprosil udelat tlakovku na 100m se zasroubovanou korunkou-protoze pry vedel,ze se nebude potapet a vysla v pohode...jestli to treba nebude podobny pripad...pretesneni za 5k mu doporucili samozrejme taky :)

Odesláno

Pravda, o tlakovkach na omegy nemám moc informaci,ovšem pokud to je jak rikas proč mi madam neřekla ze test byl delan s vysroubovanou korunkou. Rovnou řekla ze hodinky netesni. A nemám v plánu před koupackou odsroubovat všechny otvory do pouzdra.

Odesláno

To je jednoduchy-oni jsou AD a servis-takze delaji tlakovku tak jak jim to vyrobce urci...pokud netesni-doporuci pretesnit...tomu panovi sice rekli,ze prosly se zaasroubovanou korunkou,ale ze mu nedaji ani slovne zadnou zaruku-ze podle nich hodinky netesni a je to...panovi to stacilo a odesel...nevim jak to staci Tobe...

Ja o tom taky nic nevedel,ale zacalo me to zajimat-tak jsem se ptal a ted delam chytryho :)

Odesláno

Tak díky za informace,tohle mi ta paní ale mela říct. Pro me je samozřejmě stěžejní aby vydržely koupacku když mám vše zasroubovane a pretesneni nechám az na velký servis pokud tlakovky budou v pohodě.

• po měsíci...
Odesláno

Byl jsem u Hanáka na zjištění pravosti hodinek Omega. Ověření + kontrola strojku+ zkouška vodotěsnosti za 500 kč (Což beru jako férovou cenu). Bohužel nastal problém v přesnosti strojku. Dříve šel ukázkově -4s až- 6s za den(dle způsobu odkládání), po kontrole strojku (nevím co je obsahem kontroly strojku) dělá denně - 1 min až 1 min. 10 s.

Odesláno

Nějak z tebe soudruzi ty prachy přece vytáhnout musí - tuplem když jsi jim "s vidinou férové ceny" dobrovolně poskytnul fungující hodinky ke zkurvení...  :whistle:

Odesláno

Byl jsem u Hanáka na zjištění pravosti hodinek Omega. Ověření + kontrola strojku+ zkouška vodotěsnosti za 500 kč (Což beru jako férovou cenu). Bohužel nastal problém v přesnosti strojku. Dříve šel ukázkově -4s až- 6s za den(dle způsobu odkládání), po kontrole strojku (nevím co je obsahem kontroly strojku) dělá denně - 1 min až 1 min. 10 s.

Pokud máš od toho papír, tak to běž řešit

Odesláno

Mám doklad od nich ze servisu, bohužel nemám doklad od fungování hodinek před ověřením (nebo alespoň nic oficiálního)

Odesláno

Tak alespoň uvidíš jak jsou solventní a profesionální....řekni jim co se stalo a uvidíš jak se k tomu postaví :-/

Odesláno

Chlapi zeptám se, když necháte udělat u hanáka velkej servis na hujerech dá vám servisní kartu s datem záruky? da vám servisní hujer pouzdro?

financ: no potěš koště......

Ano a ano - nevím, jestli je dotaz ještě aktuální. Nicméně jsem měl v r. 2014 servis na TH a mám jak international repair guarantee, tak i servisní pouzdro (nebo spíš krabičku)

• po měsících...
Odesláno

Ahojte, nějakou dobu jsem se vzdálil od lásky k hodinkám, spokojil jsem se se Suuntama a věnoval se jiným zálibám, teď mě ovšem po nějaké době začíná hodně svrbět ruka a chtěl bych si něco, z čeho budu mít radost, pořídit (tzn. 8-12tisíc  :whistling: ) . Z minulých zkušeností, kdy jsem nakupoval výhradně po internetu, bych si hodinky chtěl koupit a vyzkoušet v obchodě naživo, aby nedošlo k nějakému zklamání. 

Chci se zeptat má cenu chodit k Hanákovi s tímto rozpočtem, nebo tam za ty peníze nic neuvidím? Popř. můžete doporučit jiný obchod v Brně?

Díky  :cool02:

Odesláno

Nechci kecat do nákupních procesů - ale za takhle skromné peníze máš zatraceně lepší šanci k "radosti naživo" i ve zdejší inzerci, však Brňáků je tu dost...

Odesláno

super díky za info  :)

dívám se hodně po zdejší inzerci, ale pořád se tak trochu hledám co bych přesně chtěl, proto chci zajít do nějakého obchodu, kde buď ty vysněné hodinky uvidím a rovnou si je koupím nebo si udělám alespoň definitivní představu na co se zaměřit a vyberu pak třeba něco i v inzerci..

• po měsících...
Odesláno

dal jsem svoje sedmileté Carrery na opravu (přeskočené páky chronografu - já vůl jsem si zmáčkl reset když běžel chronograf) plus si už zasloužily komplet servis za 14000, má to údajně být hotovo 20.7. (cca 4 týdny) tak uvidíme, poustnu výsledek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...