Jay Doll Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Po přečtení tohotočlánku mne napadlo se vás zeptat, (když už tu tedy máme podobná vlákna o botách, baťůžkách, alkoholu, kouření atp.) čím se holíte? Já teda používám toto a jsem s tím maximálně spokojen. Sice 5 + 1 břit je na můj vkus už zbytečně moc (Mach 3 byl právě pohodlnejší) ale co do ergonomie je to super. Používá tu někdo břitvu? Nebo klasické žiletky? A je lepší pěna nebo krém? Pochlubte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Wilkinson Quattro. Břitva se teprve připravuje. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Dřív sem používal takovej ten první bateriovej zelenej mach 3, ale pak jsem dostal elektrickej panasonic s čistící stanicí a přeorientoval se na něj. Bohužel sem strašně línej se holit každej den a tak to vždycky nechám moc narůst a proto sem musel zase vyhrabat zpátky zelenou klasiku a holim se jen s mýdlovou vodou, protože se nemůžu dokopat k tomu abych si koupil někde pěnu/gel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 5+1 břit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Žiletky+pena, ale plánujem downgrade na krém+britvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Philips HQ7830, pět let bez jediného problému při používání ob den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 (upraveno) M3 Power + gel. Upraveno 18. srpna 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 děda to chtěl vyhodit, tak jsem si to vzal a je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Také Gillette Fusion 5 + 1 a gel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 ty jó, to asi budu jedinej holicí štětka pravej jezevecklasickej žiletkovej strojek Merkur ze Solingenu,mejdla kupuju na ebay z anglie, slušný výběr z různých londýnských holičství nebo italský krém Proraso. To šmrdlání po hubě Machem jako Federer a totálně zpatlanou koupelnu z erupce trošky gelu po namočení jsem nechal na modernější kluky , ale vyzkoušel jsem to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 klasická žiletka, žádné hyper super udělátko. Dokonce tady mám ještě nějaké po dědovi, Gillette, staré možná 40 let a jsou skvělé.Holím se tak jednou až dvakrát týdně a to ty strašněmoc břity nějak nezvládají. Štětka a Barbus, našlehat pěnu a nikam nespěchat. Dřív jsem používal různé ty pěny a gely a kupodivu mi víc vyhovovaly ty levné, neznačkové, bez reklam. A občas břitva. To je rituál, chvíle pro zvláštní směsici pohody a adrenalinu. Už jsem ji dlouho nepoužil, musím to napravit aby se na mě nezlobila. Mám tady i elektrický strojek, jakýsi levný Philips, hodí se to když je spěch. Dřív jsem měl sovětský Charkiv, říkal jsem mu helikoptéra nebo Itsumita podle jedné staré scifi povídky o bestiálním holicím strojku. Dělalo to kravál jak kdyby to chtělo útočit na Berlin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Dřív to byl elektrický strojek, ale dnes Fusion. Důvod přechodu byla podrážděná kůže (slovo pleť mi připadá moc jemné...), antož ji mám suhou. Trochu to pomohlo, ale furt mám po holení rudej ksicht (a dle vlákna o fotbale - podle některých nejen po holení ). A to i když dávám pod žiletky gel nebo krém Nemá někdo dobrý tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Já mám mach trojku a pěnu Mary Kay. Ale strašně rád bych si někdy pořídil klasickou břitvu. Jen se bojím, že bych se podřezal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Já mám mach trojku a pěnu Mary Kay. Ale strašně rád bych si někdy pořídil klasickou břitvu. Jen se bojím, že bych se podřezal... Mrkni na http://forum.britva.cz/ jsou tam nějaké tipy. A pozdravuj na srazu břitvomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Teraz nejaký trojbritý FlexiFront + pena Gilette. V pohotovosti mám niekoľko systémov od Wilkinson, Gilette. Rád skúšam a vždy sa mi pritrafí niečo nové na Vianoce alebo meniny od detí, prípadne od svokry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Štětka z jezevce, barbus a břitva. Na trochu odrostlejší strniště břitvu asi nic nepřekoná. To onney: není čeho se bát. Když jsem se nepodříznul já, tak to zvládne každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Strojkem na vlasy bez nastavce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Mrkni na http://forum.britva.cz/ jsou tam nějaké tipy. A pozdravuj na srazu břitvomagu taky slusni magori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 "Vyšetřující:Nejdriv mi rekni, jak se jmenujes ty. To take rikala ona. Vysetrujici: Jindrich Hlavacek. Vysetrovana: Pojd bliz, Jindro. Jestlipak uz se holis? Vysetrujici: Holim. Vysetrovana: Kolikpak je ti let, Jindro? Vysetrujici: Dvacet jedna." ňákej fjúžn paur a gel, ale ne lubrikační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 strojcek na vlasy - update na strojcek na bradu tiez planujem uz roky downgrade na britvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se