Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, ivan_989 napsal:

Som myslel, že ked mam tu nabíjaco- čistiacu základnú stanicu, funguje to takto:

1 oholim sa

2 strčim strojček do stanice kde sa sám vycisti a dobije 

3 nechám strojcek v stanici až kým zase nebude krok 1

Takto to nefunguje?

Funguje :-). Ja to tak používam. Akurát Ti potom tá náplň vydrží max mesiac.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, ivan_989 napsal:

Som myslel, že ked mam tu nabíjaco- čistiacu základnú stanicu, funguje to takto:

1 oholim sa

2 strčim strojček do stanice kde sa sám vycisti a dobije 

3 nechám strojcek v stanici až kým zase nebude krok 1

Takto to nefunguje?

Ano, funguje. Nicméně v návodu se píše, že strojek by se měl před čištěním ve stanici "čistý", minimálne bez zbytků gelu, pěny či mýdla. Já se sice holím nasuchu, ale před střením do stanice strojek aspoň vyklepu a vyfoukám od vousů. Také jsem četl, že životnost náplně je cca 2 měsíce (to je i v návodu, já ji mám už mnohem déle a stále perfektně čistí), ale je také dána počtem čištění (asi to souvisí s nečistotami, které se do náplně postupně dostávají) a nechce se mi ji kupovat každý měsíc. A do třetice, nabitý strojek mne oholí mockrát a nechci ho strkat každý den do čistící stanice, kde se bude dobíjet z 95 do 100%. Takže čistím jednou za pár týdnů, ale ano, můžeš to dělat denně, určitě je to komfortní systém a upřímně, uvažuji, že bych čistil každý týden.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
  • Like 1
Odesláno

Dorazí mi až buduci týždeň lebo bol vypredaný a bolo treba doobjednať, tak zatiaľ aspon teoretizujem  :) . Pochopil som z diskusie, ze nejaké oleje pred holením strojcekom sú blbosť, ze proste na sucho a hotovo. Ani umyť si tvár pred holením neprispieva k vyššiemu komfortu? A po holení asi podla vkusu - niekto nič, niekto klasický balzam, kolínska, atď...

Odesláno

Jakýkoliv namáčení před holením strojkem je kontraproduktivní. Akorát by měl být člověk čistý, nezpocený, tak to vidím já. Takže kdyžtak umejt, ale nechat dobře uschnout. Holení chce grif, trochu jinej frézky, trochu jinej plažneta, to si člověk vychytá. Mám leta už druhej Braun 3 s čistící stanicí. Oholim se, dám do stanice, zapnu čištění a nabíjení, když k tomu pak někdy později přijdu (někdy až večer) akorát to vypnu a strojek tam nechávám. Když jedu pryč na víc dnů, tejden..., vyndám ze stanice náplň a zazátkuju. Mám za to, že nejvíc ubývá odpařováním. Mimochodem koupil jsem synkovi Philipse s čistící stanicí a tam náplň tak neubývá jako u Braunu, ale taky tak pěkně nevoní, vlastně bych řekl, že nevoní vůbec.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...