Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zelené Astra jsou dost problém sehnat.. Strojek jeste najdu.. Mají jen ten wilkinson.. Takže asi objednám z netu.. Snad to nebude omyl. Ten Victorian lime je moderní vůně nebo taková ta stará klasika .. ?

Odesláno (upraveno)

Tak zelené Astra jsou dost problém sehnat.. 

?? jsou i v DMku myslim...

Wilkinson z Tety stojí asi do kila, jen doporučuju vzít k tomu rovnou i zelený Astry, ty přiložené Wilkinsonky jsou tupota sama.

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Jsem buran a proto pořád u elektrického Braunu (na těch pár chlupů denně stačí), jenom na gala gel a žiletka, obvykle šílený hotelový jednorázový dvojbřit, doma už snad ani žádné hrabě nemám :D

Až budu starší, s nechutným množstvím vousů a volného času, těším se na rituálek na půl hodinky ;)

Odesláno

Tak zelené Astra jsou dost problém sehnat.. Strojek jeste najdu.. Mají jen ten wilkinson.. Takže asi objednám z netu.. Snad to nebude omyl. Ten Victorian lime je moderní vůně nebo taková ta stará klasika .. ?

Na upravse.cz to popsali takto:

Kolínská voda inspirovaná parfémy z dob viktoriánské Anglie. Čerstvé citrusy smíchané s teplými tóny dřeva vytváří excelentní vůni pro muže jenž má rád klasické věci.

A je to opravdu tak. Není to nic moderního, ale to dřevo v kombinaci s limetkou má prostě něco do sebe. Ale až to vypotřebuju budu ze zvědavosti zkoušet dál. Pak přijde na řadu Sandalwood. Taylor of Old Bond Street je momentálně můj favorit v kolínských. Vrátil jsem se k nim po dost dlouhé době. Několik roků jsem používal jenom balzámy po holení.     

Odesláno

Tak zelené Astra jsou dost problém sehnat.. 

To snad ne, ty mají snad v každé drogérce. Občas je ale mají nešikovně zastrčené, tak se zkus pozeptat, pokud jsi je neviděl.

Odesláno

Tady na vesnici sem zkoušel Schlecker, Rosmann, neměli ani na dotaz nebo byly modrý ty sou i v supermarrketech.

Teta má zelený u kasy v krabičce, kdo to hledá mezi holením nenajde, tam je vystaven Wilkinson apod. 

Odesláno

Tak jen modrý..byl jsem v dm i Teta nebo jak se to jmenuje ( teta po spine veta...vzdy mi to připomene )..

Budu muset zřejmě přes net..

Odesláno

Modré stačí. Zas takový rozdíl mezi zelenýma při prvním nebo 2. holení jsem nepoznal. Když už žiletky přes net, tak něco sakra jiného než astry.

Odesláno (upraveno)

Tak udelej nakup na upravse.cz, vem si 2x Derby, 2xPerma Sharpy a 10 ks feather... i se strojkem, naky krem od Taylora, balzam...

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Tenge, jestli jseš šikovnej na ruce (to prý většina hodinářů bývá), a budeš nakupovat přes net, tak kup rovnou Feathery a uvidíš, že se to poddá. Tedy nejpozději tak napopáté. Jinak Lionova postupka je skvělá. Je to jen o šikovnosti a odvaze :-)

Odesláno (upraveno)

Bert: Souhlas, osobně jsem to vzal z extrému do extrému, jak je ostatně mým zvykem - na Feather + MuhleR89  jsem přešel rovnou z plastovýho wilkinsonu s origo žiletkama. Rozdíl to je nebetyčný a při troše opatrnosti si člověk neublíží :-)

Upraveno uživatelem Andrew_C
Odesláno (upraveno)

a při troše neopatrnosti máš v koupelně i vymalováno :clap:

Lion: díky, mrknu na to a o víkendu udělám objednávku..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Zdar, kdybyste někdo chtěl, tak já prodávám Muhle R89, koupený před pár týdny, použitý tak 7-8krát. Bohužel, na krku mám po holení s ním hodně podrážděnou kůži a na rady odborníků z fóra o břitvách, tak jdu do agresivnějšího strojku s odkrytou lištou (technicky náročnější holení, ale snad se zbavím podráždění).

Odesláno

Tak bagrem dobrý, jen jsem zanedbal napařeni a tudíž jsem na mnoha místech byl jak po zásahu sekačkou. Nicméně i gel na holení stačil ale pálilo to a teď jeste furt taky..tohle musím doladit. Jel jsem 3x, potom zprava proti a zleva.

Mají ty mýdla efekt aby to nepalilo? Co po holení ?

Odesláno

To je divný, co máš za gel? Já se sensitive pěnou od Gillette žádný problém. Neměl jsi nějakou aromatickou? Jednou jsem zkusil mentol a taky to jakoby pálilo.

Odesláno

Pánové, jestli mohu poradit: vykašlete se na hotové gely (s výjimkou gelů lubrikačních) a udělejte si na ctěný xicht pěnu z holicího mýdla. Úspěch zaručen :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...