Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fajn a které?

Já si na ýbeji kupuju italské proraso anebo turecké derby. Ty Turci vědí, co dělají. Za pár kaček krásná pěna :).

Odesláno

Dík a na zklidneni po holení? Resp kolínská je dobra která? Resp po čem se dívat a co zklidni a vydrží?

Odesláno

Dík a na zklidneni po holení? Resp kolínská je dobra která? Resp po čem se dívat a co zklidni a vydrží?

Zase proraso, je s mentolem a kdyz chci smrdět jak prostitutka, tak německé 4711. Prostě klasické kolínské. Napadá mě ještě, jestli jses porvanej, máš pořádně utažený strojek? Já se pořežu na krku, když se tejden neholím a pak jsem línej holit se na několkrat a volnější žiletkou chci odrbat delší vousy
Odesláno

Fajn a které?

Kromě už Romanem zmíněných bych ještě doplnil mé oblíbené Haslinger. Nejvíce mi vyhovují santal, honig a schlafmilch.

Odesláno

Zase proraso, je s mentolem a kdyz chci sm.dět jak prostitutka, tak německé 4711. Prostě klasické kolínské. Napadá mě ještě, jestli jses porvanej, máš pořádně utažený strojek? Já se pořežu na krku, když se tejden neholím a pak jsem línej holit se na několkrat a volnější žiletkou chci odrbat delší vousy

4711 je nepřekonatelná klasika. :cheers:

Odesláno

Tak dneska jsem to vzal znova ziletkou, prehodnotil jsem postup podle mistnich rad (taky jsem to za ty leta zapomnel) a ztraty na krvi vyrazne mensi. Zacalo me to bavit, videl bych to casem i na nejakou luxusni holici sadu. :-)

Odesláno

Jinak se ještě pochlubím,co jsem dostal od manželky.Ne tak často,ale někdy přece ,jsem večer úplně vyřízenej a nechci nikoho vidět.To se pak těším,že se naložím do vany,pustím JAR koncert na tabletu nad vanou ,instaluji zrcadlo a jdu se oholit.V ten moment se rozrazí dveře,děti se začnou svlíkat za nima manželka,že je hodně hodin,že se mají koupat a ještě nejsou najedený a navíc nesvítí světlo v ledničce a zítra kdo povede kluka do školky,v kolik pojedu plavat a další dost důležité informace ohledně chodu rodiny.

V ten okamžik se hodně držím,nechci vypěnit víc než mýdlo,které jezevcem zuřivě šlehám.

Je to ta mně asi poznat,takže mi ježíšek přinesl poukaz,kde když už to jinak nejde,škrtám políčko  :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Budu nakupovat. Má někdo zájem o:

Dusy Professional MEN Kabinet

čas na SZ do 21:00. Počty kusů z nabídky mizí.

Upraveno uživatelem Bert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...