Návštěvník Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Fajn a které?Já si na ýbeji kupuju italské proraso anebo turecké derby. Ty Turci vědí, co dělají. Za pár kaček krásná pěna .
tenge Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Dík a na zklidneni po holení? Resp kolínská je dobra která? Resp po čem se dívat a co zklidni a vydrží?
Návštěvník Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Dík a na zklidneni po holení? Resp kolínská je dobra která? Resp po čem se dívat a co zklidni a vydrží?Zase proraso, je s mentolem a kdyz chci smrdět jak prostitutka, tak německé 4711. Prostě klasické kolínské. Napadá mě ještě, jestli jses porvanej, máš pořádně utažený strojek? Já se pořežu na krku, když se tejden neholím a pak jsem línej holit se na několkrat a volnější žiletkou chci odrbat delší vousy
Bert Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Fajn a které? Kromě už Romanem zmíněných bych ještě doplnil mé oblíbené Haslinger. Nejvíce mi vyhovují santal, honig a schlafmilch.
Bert Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Zase proraso, je s mentolem a kdyz chci sm.dět jak prostitutka, tak německé 4711. Prostě klasické kolínské. Napadá mě ještě, jestli jses porvanej, máš pořádně utažený strojek? Já se pořežu na krku, když se tejden neholím a pak jsem línej holit se na několkrat a volnější žiletkou chci odrbat delší vousy 4711 je nepřekonatelná klasika.
jankoxxx Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 tak som sa odhodlal a po velmi dlhej dobe som otvoril toto vlakno.. a vysledok? som rad ze sa holim 2 x mesacne
jankoxxx Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 inac skuste nakuknut sem http://www.okzident.com/product-category/grooming/
Bert Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 A pokud by snad někdo chtěl být extra konzervativní ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Tak dneska jsem to vzal znova ziletkou, prehodnotil jsem postup podle mistnich rad (taky jsem to za ty leta zapomnel) a ztraty na krvi vyrazne mensi. Zacalo me to bavit, videl bych to casem i na nejakou luxusni holici sadu. :-)
hopa26 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Jinak se ještě pochlubím,co jsem dostal od manželky.Ne tak často,ale někdy přece ,jsem večer úplně vyřízenej a nechci nikoho vidět.To se pak těším,že se naložím do vany,pustím JAR koncert na tabletu nad vanou ,instaluji zrcadlo a jdu se oholit.V ten moment se rozrazí dveře,děti se začnou svlíkat za nima manželka,že je hodně hodin,že se mají koupat a ještě nejsou najedený a navíc nesvítí světlo v ledničce a zítra kdo povede kluka do školky,v kolik pojedu plavat a další dost důležité informace ohledně chodu rodiny.V ten okamžik se hodně držím,nechci vypěnit víc než mýdlo,které jezevcem zuřivě šlehám. Je to ta mně asi poznat,takže mi ježíšek přinesl poukaz,kde když už to jinak nejde,škrtám políčko :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak to je parádní dárek ale abys to na tu koupel nemel 50km..
Liqid Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Dárek parádní, ale já bych to za 30 min asi nezvládl, můžeš škrtat dvě najednou?
Bert Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Budu nakupovat. Má někdo zájem o: Dusy Professional MEN Kabinet čas na SZ do 21:00. Počty kusů z nabídky mizí. Upraveno 9. února 2015 uživatelem Bert
Bob Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Co to je? To je holici mydlo? BeruMuhle r89 uz mam na ceste, jeste stetku a kamenec
Moty Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 turci uměj, to je pravda, někdy bych to chtěl zkusit:-) https://www.youtube.com/watch?v=1pgWRNsivpg
Bert Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 A cena? Za 0,5 kg je to 20 Euro plus rozdělení poštovného.
Bert Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Co to je? To je holici mydlo? BeruMuhle r89 uz mam na ceste, jeste stetku a kamenec Ano, je to mýdlo. A dost dobrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se