Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Závit by sedět měl. Ručky a hlavy mých strojků Gillette (193?) a Mühle R89 (2015) jsou vzajemně kompatibilní a pokud se nepletu, tak Merkur u jednoho ze svých strojků používá stejnou hlavu jako R89.

EDIT: Teď jsem si pořádně prohlédl fotku výše. To opravdu sedět nebude, nicméně to co jsem napsal, platí.

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navsteva frizera v Istanbulu - hotovo. Britvou me Ismail oholil, ostrihal, vopalil chlupy trcici z usi a na tvari, nuzky zaryl do nosu, vydrbal hlavu a namasirpval ramena. Zaplatil jsen ctyri kila a odhopkal. Akorat jsem u toho byl nervozni jak pri prvnim sexu...

post-1551-0-36857600-1427051643_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Navsteva frizera v Istanbulu - hotovo. Britvou me Ismail oholil, ostrihal, vopalil chlupy trcici z usi a na tvari, nuzky zaryl do nosu, vydrbal hlavu a namasirpval ramena. Zaplatil jsen ctyri kila a odhopkal. Akorat jsem u toho byl nervozni jak pri prvnim sexu...

attachicon.gifWP_20150322_032.jpg

Měl jsi to holičství vybraný dopředu nebo jsi šel na náhodu?

Odkaz ke komentáři

Měl jsi to holičství vybraný dopředu nebo jsi šel na náhodu?

Čistě na náhodu. Prošel jsem okolo jednoho, kam bych nevlezl a tenhle byl zrzavej, tak jsem si říkal, že zrzavej Turek, to musím mít štěstí. A byl úplně v pohodě. Na jistotu jít asi ani nejde, těch lidí, poutačů, kšeftů, to je masakr, měl jsem jeden tip z webu a vůbec jsem to nenašel.

Odkaz ke komentáři

A oholenej líp jak doma? Jak jsem tak projížděl pár videí tohoto procesu, tak to chce hodně důvěry v holiče...

Nikdy jsem tak do hladka oholenej nebyl. Ale neholim se doma britvou

Odkaz ke komentáři

Předpokládám že Merkur bude velmi podobně zpracovaný jako Muhle.Dík moc za odpovědi.

Tak to předpokládáš blbě. Každý 2. Merkur, co jsem měl(asi 7) byl na reklamaci. Povrchová kvalita neporovnatelná s Muhle. Dále jsem měl tu čest s křivě vyvrtaným závitem v rukojeti(25C), s otřepama pod chromem takové míry, že to křivilo žiletku(37C), ďubky v povrchovce, nedodělaná povrchovka(Futur). Nepamatuju si všecko. Teď mám 37C(podruhé) a ten je ok.

Díky chlapi no nedá se nic dělat koupím oboje,jelikož na Merkur jsem slyšel jen samou chválu tak ho vyzkouším.

Viz výše.

EDIT: Co se ruček týče, tak 3 dílné strojky mají všechny zaměnitelné rukojeti. Bohužel 37,39 nejsou 3dílné, ale 2 dílné strojky. A tam nevyměníš nic.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

Čistě na náhodu. Prošel jsem okolo jednoho, kam bych nevlezl a tenhle byl zrzavej, tak jsem si říkal, že zrzavej Turek, to musím mít štěstí. A byl úplně v pohodě. Na jistotu jít asi ani nejde, těch lidí, poutačů, kšeftů, to je masakr, měl jsem jeden tip z webu a vůbec jsem to nenašel.

Dost dobrý. Já měl tuhle možnost naposledy loni v Camdenu a bohužel jsem ji propásl. Každopádně je to na seznamu nezbytností :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak doma z cest a plnej dojmů jsem si přivez pár kousků pro tradiční holení. Štětky zvící velikosti věže, (z koňských žíní) žiletky, kamenec a krém po holení se včelím voskem.

Ta štětka uprostřed je standartní velikost, co mám doma. Turecký věže jsou na hraní, zatím jsem zkusil tu velkou a byl jsem zcákanej jak mokrej pes.   

post-1551-0-58866100-1427484610_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ziletky Feather dorazily, cena vychazi na 7,8 Kc/ ks tj 10 ks = 78 Kc + posta. Nevim kolik bude posta, predpokladam neco okolo 30 Kc i s bublinkovou obalkou. Jak jiste umite spocitat tak se nam sesly objednavky na 230 ks, a doslo 200 ks. Takze mame 2 varianty, bud to nejak pokratime a rozdelime mezi vsechny, nebo hopa26 bude muset pockat na dalsi kolo protoze je posledni.

Bob + Bert - 40 ks = 8 baleni

FrantisekH 10ks - 2 baleni

ondra.palas 20ks - 4 baleni

Koza_c 10 ks - 2 baleni

Milan.w 10 ks - 2 baleni

Mamut 30 ks - 6 baleni

warann 10 ks - 2 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)

Liqid 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)

Wanderer 30 ks - 6 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)

Vladacr - 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)

hopa26 30ks - 6 balení 30 ks (nasl. poprosim o zaslaní poštou)

post-22496-0-45301200-1428077916_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Ti kdo chteli postaka jsem kontaktoval ostatni mi pisnete SZ ohledne predani ... Idealne na veceru pri otevreni atelieru Ludka Seryna 9.4. nebo po dohode nekde po Praze ...

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...