Stýf Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Obávám se, že Ti to sedět nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Závit by sedět měl. Ručky a hlavy mých strojků Gillette (193?) a Mühle R89 (2015) jsou vzajemně kompatibilní a pokud se nepletu, tak Merkur u jednoho ze svých strojků používá stejnou hlavu jako R89. EDIT: Teď jsem si pořádně prohlédl fotku výše. To opravdu sedět nebude, nicméně to co jsem napsal, platí. Upraveno 22. března 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Navsteva frizera v Istanbulu - hotovo. Britvou me Ismail oholil, ostrihal, vopalil chlupy trcici z usi a na tvari, nuzky zaryl do nosu, vydrbal hlavu a namasirpval ramena. Zaplatil jsen ctyri kila a odhopkal. Akorat jsem u toho byl nervozni jak pri prvnim sexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 A oholenej líp jak doma? Jak jsem tak projížděl pár videí tohoto procesu, tak to chce hodně důvěry v holiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Navsteva frizera v Istanbulu - hotovo. Britvou me Ismail oholil, ostrihal, vopalil chlupy trcici z usi a na tvari, nuzky zaryl do nosu, vydrbal hlavu a namasirpval ramena. Zaplatil jsen ctyri kila a odhopkal. Akorat jsem u toho byl nervozni jak pri prvnim sexu... WP_20150322_032.jpgMěl jsi to holičství vybraný dopředu nebo jsi šel na náhodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Díky chlapi no nedá se nic dělat koupím oboje,jelikož na Merkur jsem slyšel jen samou chválu tak ho vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Měl jsi to holičství vybraný dopředu nebo jsi šel na náhodu?Čistě na náhodu. Prošel jsem okolo jednoho, kam bych nevlezl a tenhle byl zrzavej, tak jsem si říkal, že zrzavej Turek, to musím mít štěstí. A byl úplně v pohodě. Na jistotu jít asi ani nejde, těch lidí, poutačů, kšeftů, to je masakr, měl jsem jeden tip z webu a vůbec jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 A oholenej líp jak doma? Jak jsem tak projížděl pár videí tohoto procesu, tak to chce hodně důvěry v holiče...Nikdy jsem tak do hladka oholenej nebyl. Ale neholim se doma britvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 (upraveno) Předpokládám že Merkur bude velmi podobně zpracovaný jako Muhle.Dík moc za odpovědi. Tak to předpokládáš blbě. Každý 2. Merkur, co jsem měl(asi 7) byl na reklamaci. Povrchová kvalita neporovnatelná s Muhle. Dále jsem měl tu čest s křivě vyvrtaným závitem v rukojeti(25C), s otřepama pod chromem takové míry, že to křivilo žiletku(37C), ďubky v povrchovce, nedodělaná povrchovka(Futur). Nepamatuju si všecko. Teď mám 37C(podruhé) a ten je ok.Díky chlapi no nedá se nic dělat koupím oboje,jelikož na Merkur jsem slyšel jen samou chválu tak ho vyzkouším.Viz výše.EDIT: Co se ruček týče, tak 3 dílné strojky mají všechny zaměnitelné rukojeti. Bohužel 37,39 nejsou 3dílné, ale 2 dílné strojky. A tam nevyměníš nic. Upraveno 23. března 2015 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Čistě na náhodu. Prošel jsem okolo jednoho, kam bych nevlezl a tenhle byl zrzavej, tak jsem si říkal, že zrzavej Turek, to musím mít štěstí. A byl úplně v pohodě. Na jistotu jít asi ani nejde, těch lidí, poutačů, kšeftů, to je masakr, měl jsem jeden tip z webu a vůbec jsem to nenašel.Dost dobrý. Já měl tuhle možnost naposledy loni v Camdenu a bohužel jsem ji propásl. Každopádně je to na seznamu nezbytností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Tak doma z cest a plnej dojmů jsem si přivez pár kousků pro tradiční holení. Štětky zvící velikosti věže, (z koňských žíní) žiletky, kamenec a krém po holení se včelím voskem. Ta štětka uprostřed je standartní velikost, co mám doma. Turecký věže jsou na hraní, zatím jsem zkusil tu velkou a byl jsem zcákanej jak mokrej pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Pekna sestava. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Bobe, jak to vypadá se zásilkou z Ebay? Že by ji zachytili celníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Furt nic :-( doufam ze nebudu muset na celni postu minule to byl peknej opruz na hodinu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 A mělo vůbec smysl dělat hromadnou objednávku ? Já je objednával v počtu padesáti kusů a dostal jsem se i s poštou na nějakých 7,54Kč/Ks.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Asi slo spis o to ze ne kazdy ma paypal a ucet na ebay ... No co bych pro kolegy z fora neudelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Tak jde to zaplatit kartou a účet je otázka několika minut... Snad tě teda alespoň celníci nebudou trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Tak ziletky Feather dorazily, cena vychazi na 7,8 Kc/ ks tj 10 ks = 78 Kc + posta. Nevim kolik bude posta, predpokladam neco okolo 30 Kc i s bublinkovou obalkou. Jak jiste umite spocitat tak se nam sesly objednavky na 230 ks, a doslo 200 ks. Takze mame 2 varianty, bud to nejak pokratime a rozdelime mezi vsechny, nebo hopa26 bude muset pockat na dalsi kolo protoze je posledni. Bob + Bert - 40 ks = 8 baleniFrantisekH 10ks - 2 baleniondra.palas 20ks - 4 baleniKoza_c 10 ks - 2 baleniMilan.w 10 ks - 2 baleniMamut 30 ks - 6 baleniwarann 10 ks - 2 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)Liqid 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)Wanderer 30 ks - 6 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)Vladacr - 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)hopa26 30ks - 6 balení 30 ks (nasl. poprosim o zaslaní poštou) Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Ti kdo chteli postaka jsem kontaktoval ostatni mi pisnete SZ ohledne predani ... Idealne na veceru pri otevreni atelieru Ludka Seryna 9.4. nebo po dohode nekde po Praze ... Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Kdyby zbylo jedno balení, vzal bych :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se