pebe Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 tak jsem si koupil štětku Omega a mýdlo Proraso a zkusil se s tím oholit. Zatím jen obyč trojbřitým strojkem, ale bylo to fajn, takže strojek a žiletky budou asi následovat. To bude dořezaná huba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 V 5. 1. 2016 v 19:05, krtenek napsal: Teď používám na mytí tohle mejdlo: http://www.yves-rocher.cz/hygiena/plaisirs_nature/mydlo_2Podle toho jak pění, bude vhodné i na holení."Obyčejné" tolaletní mýdlo nikdy nebude vhodné na holení. Pěna není vše. Stejně jako mýdlem na holení by se snad nikdo nemyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Přesně tak. Je to blbost. Pění i sampon a tak se s nim neholim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Nezapomeň na foto dokumentaci, ten krvák za to bude stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Tak to hlavně postni fotku tváří a krku, pár minut po oholení. To myslím bude pěkný pohled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Blbost je patlat se olivovym olejem a pak to holit :-) Ale každej to ma rad jinak :-) Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 V 5. 1. 2016 v 21:28, Frantik napsal: Blbost je patlat se olivovym olejem a pak to holit :-) Ale každej to ma rad jinak :-) Přesně, holky si prý holí nohy i kondicionérem na pačesy, to Krtenek možná prubne záhy. Že ty pitomci vymýšlí mejdla na holení, když je to tak jednoduchý. Jestli vono to nebude trochu o něčem jiném než o samotné pěnivosti. Třeba o stabilitě pěny, která ti na hubě vydrží, než se odrásáš. Stabilitu pěny a strukturu prý u mýdla dělá kokosový olej, olivový olej pleť čistí, takže důležité jsou poměry. Na výsledek jsem zvědavý, imho to je chujovina jak zvon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Paní, co vyrábí přírodní mýdla na holení mi říkala, že je tam hrozně důležitý třeba kosmetický jíl, který určitě normální mýdlo neobsahuje - po chvilce na tváři má vytvořit tenký film, po kterém žiletka dobře klouže, taky je tam v malém množství tuším oxid zinečnatý, který má zatahovat malé ranky, atd. Průmyslově vyráběna mýdla na holení budou určitě obsahovat nějaké ekvivalentní složky, ale klasické mýdlo? To bych rád viděl, jaký bude výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 a už se holíš mydlama z Hrochotě? Já musím dodělat Mühle a pak dám to od ní s pačuli, se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ano, používám denně už pár týdnů. Teď jedu hlavně s hedvábím, pačuli a s mátou. Všchna 3 super, mátu si nechám na léto, příjemně chladí. S pačuli mi krásně voní, po našlehání vůně mizí, což je škoda - příště se chci domluvit na intenzivnější vůni. A mýdlo s hedvábím určitě zařazuji mezi trvalky - neskutečně jemné, decentní nasládlější vůně, co drží i po našlehání, po oholení mi po něm příjde pokožka v nejlepším stavu (ikdyž i ostatní jsou super). Přestal jsem je šlehat z malých rozmočených pilin - nejlepší mi příjdou větší kousky v misce, které se na ní nalepí, takže po oholení vypláchnu misku a kousky zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) Mě se tahle mýdla spíše osvědčila při používání s vlažnou až teplou vodou. Pokud na rozdělání použiju vodu teplejší nebo misku s pěnou dám do vodní lázně, aby byla po opakovaném nanesení na tvář teplá, pěna má tendenci bublinkovatět a rozpadat se. Pokud ale použiju vodu vlažnou, je pěna skvělá, výborně drží tvar i konzistenci. V poslední době stále častěji rozdělávám pěnu až na tváři, vlhkou štětkou (silvertip) několikrát zakroužím na mýdle v misce a potom rovnou na tvář. Mám med a hedvábí (už dochází), mentol a santal. Z nich mám nejraději santal. V 6. 1. 2016 v 9:32, stosi napsal: Paní, co vyrábí přírodní mýdla na holení mi říkala, že je tam hrozně důležitý třeba kosmetický jíl, který určitě normální mýdlo neobsahuje - po chvilce na tváři má vytvořit tenký film, po kterém žiletka dobře klouže, taky je tam v malém množství tuším oxid zinečnatý, který má zatahovat malé ranky, atd. Průmyslově vyráběna mýdla na holení budou určitě obsahovat nějaké ekvivalentní složky, ale klasické mýdlo? To bych rád viděl, jaký bude výsledek. Výsledek je IMHO jasně převídatelný. Pokud použije multibřit, výsledkem bude jen podrážděná, špatně oholená tvář; pokud použije klasický bagr a žiletku, bude tvář hodně podrážděná a tipnul bych si několik řezných ran od toho, jak mu žiletka zadrhne na špatně připravené tváři. Pokud bude natolik blázen, aby sáhl po břitvě, už ho tu asi neuvidíme :-). Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Ahoj pánové, nepoužívá tady někdo variantu Mühle R106 s hladkou plastovou rukojetí? Rád bych pořídil, ale mám lehkou obavu, jestli nebude ta hladká ručka klouzat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ja kazde rano takhle. Namokro bych to kazdy den nedal. Ale treba kolega v praci ano. Asi je to o zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Přešel jsem na štětku z jezevce, Mühle R89 a Proraso...paráda! teď se už na holení těším... Jaká mýdla používáte? Co Taylor of Bond Street - je to kvalita nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Já teda používám strojek na vlasy, fajn je, že nechá krátké strniště... na hladko si připadám naze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 TOBS není špatný, pěkně voní, dobře se rozdelává, pěna je bohatá a pevná, nepadá. Není zcela přírodní. Já ho mám rád, zejména variantu pro citlivou pleť. Za stejné peníze můžeš dostat i lepší kvalitu. V poslední době jedu mýdla a Vph od firmy Speick, čistě přírodní produkty. Výborná jsou i mýdla od jedné nejmenované slovenské dámy. Záleží na tom, kolik chceš do sebe investovat. Jako s hodinkami ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) TOBS ma dobry pomer cena/kvalita... Mnoho vuni, kvalita v pohode... Tim nic nezkazis Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Včera jsem pořídil a poprvé vyzkoušel Speick active, mýdlo i VPH, za mě taky super . Vzal jsem to jako alternativu ke slovenské dámě, když mám frmol a spěchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Jedu ted nekolik druhu PRORASO a za par korun je to super! Jak pro citlivou plet, tak mentolova klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Diky za tipy, na Speick se podivam.. a jakaze to nejmenovana slovenska dama..? Pochopil jsem ze je to asi tajny ale nema treba nekde nejmenovany slovensky web..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se