Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Já se nakonec ustálil na téhle sestavě, jedu na tom od té doby, co jsem do tohohle vlákna napsal naposledy, a nic se mi na tom nechce měnit. Vlastně jednu změnu jsem nedávno udělal: Přestal jsem používat tu misku na rozdělávání pěny a pěním si to přímo na hubě, jako to dělá tady ten italskej profík:

No a funguje mi to dobře. Ještě teda přemýšlím, že zkusím tu pěnu Proraso jako ten italský holič.

Jo a kromě těch Tigerů mám ještě paklík Feather žiletek, jestli to půjde pořád stejným tempem, budu nové potřebovat někdy za 5 let...

post-14111-0-53159900-1466459991_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím a pozdravuju. 

Nemáte někdo zkušenosti se zastříhavačem vousů? Už jsem vyzkoušel pár žiletkových strojků, momentálně mám elektrický frézkový Remington. 

Mám dost citlivou pleť, hlavně na krku. Vousy mi tam rostou několika směry v podstatě na jednom mstě . Domluvit se při holení se směrem holení těchto vousů žiletkou je dost vyčerpávající a vždy mám po holení podrážděnou pleť. Občas dokonce i po oholení el. strojkem. Zatím jsem byl nejspokojenější, když jsem se holil strojkem na vlasy. Sice neoholí úplně dohladka, za to podrážděnost žádná. Proto zastřihovač.

Chtěl bych se vlézt pokud možno do patnácti stováků. Je mi jasné, že za tuto sumu to nebude nic světoborného, ale snad se něco použitelného najde..

Líbí se mi třeba Philips BT 5205/16.

http://www.philips.cz/c-p/BT5205_16/beardtrimmer-series-5000-zastrihovac-strniste/overview

Díky za postřehy.

Jiří

Nakonec jsem ho koupil.  http://www.philips.cz/c-m-pe/stylery-na-oblicej-a-pece-o-vzhled/bt5205  První oholení a spokojenost. Uvidíme do budoucna.. Ale snad to bude v poho.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Kluci nemáte někdo zkušenost s dobrým zastřihávačem vousů?Měl jsem dva,ale buď to jde vzít skoro dohola,nebo se ta hlava divně hejbe a nebere to rovnoměrně,anebo vůbec.Díky za jakejkoliv tip nebo radu.

Taky jsem dlouho nemohl vybrat zastříhávač. Pak jsem objevil Philips BT9290 ( http://www.philips.cz/c-p/BT9290_32/beardtrimmer-series-9000-vodeodolny-zastrihovac-vousu-s-prvnim-laserovym-navadenim-na-svete ). Je dobrej v tom, že si můžeš požadovanou délku střihu nastavit kolečkem na těle strojku. Teď bych nechtěl lhát, nepamatuju si to přesně, ale mám pocit, že od 0.3-7mm délky. Což jde. Navíc ta hlava je otočná. Na druhý straně mnohem užší, což je fajn na krácení vousů třeba pod nosem. Vychytávka s laserem pro přesné zastřižení vousů na krku je, podle mě, blbost, ale má jí taky. Hlavu lze opláchnout vodou. Za mě můžu doporučit.

Odkaz ke komentáři

Já mám tenhle... http://www.philips.cz/c-p/BT7210_15/beardtrimmer-series-7000-zastrihovac-vousu-s-vysavanim

Nemá to sice laser, ale nenadělá to takový bordel po koupelně...

Díky aktuální akci Philips se dá ušetřit 500 Kč oproti MOC, tedy mě vyšel na nějakých 1500 tuším (vyplníš formulář na stránkách a tu pětikilo Ti pošlou zpět).

Odkaz ke komentáři

Já mám tenhle... http://www.philips.cz/c-p/BT7210_15/beardtrimmer-series-7000-zastrihovac-vousu-s-vysavanim

Nemá to sice laser, ale nenadělá to takový bordel po koupelně...

Díky aktuální akci Philips se dá ušetřit 500 Kč oproti MOC, tedy mě vyšel na nějakých 1500 tuším (vyplníš formulář na stránkách a tu pětikilo Ti pošlou zpět).

Jak ti v tom prosimtě funguje ten vysavač? Zkoušel`s to i na delší fousy? 

Se holím většinou z krakonoše na strniště, tak jestli je to použitelný... Nebo se to dá vypnout?

Mimochodem, ta "akce" 500 Kč Cashback skončila v červenci...

Odkaz ke komentáři

Jak ti v tom prosimtě funguje ten vysavač? Zkoušel`s to i na delší fousy? 

Se holím většinou z krakonoše na strniště, tak jestli je to použitelný... Nebo se to dá vypnout?

Mimochodem, ta "akce" 500 Kč Cashback skončila v červenci...

Vysavač funguje tak na 90% (něco podobného uvádí i výrobce) tedy pár vousů se v umyvadle najde, ale oproti tomu co vysypávám ze zásobníku je to zanedbatelné množství. Dělší moc ne, nejvíce tak 1-1,5cm, ale ten šel dolu celý a efekt byl docela podobný.

Hmm, pak nechápu, proč mají cashback stále na stránkách, v ten moment to byl superkauf :)

Odkaz ke komentáři

Vysavač funguje tak na 90% (něco podobného uvádí i výrobce) tedy pár vousů se v umyvadle najde, ale oproti tomu co vysypávám ze zásobníku je to zanedbatelné množství. Dělší moc ne, nejvíce tak 1-1,5cm, ale ten šel dolu celý a efekt byl docela podobný.

Hmm, pak nechápu, proč mají cashback stále na stránkách, v ten moment to byl superkauf :)

OK, díky za info. Kašlu na vysavače a lejzry. Objednám něco normálního...

Odkaz ke komentáři

Tak mi během měsíce člen břitva forum nabrousil dve čínské GD... Holí dobře, budu muset zapracovat na změkčeni vousů, pěna, napaření a uchopu britvy. Prvni oholeni probehlo sice pomalu, ale pomerne lehce... Sice hrbet je vysoky, ale na to si asi zvyknu... Ostří je citelné, jakmile sem bral kůži, jemne píchnúťí, me upozornilo, ze hloub ne... No budu si s tim chvili hrat, ale za feathery to asi nevymenim :)

Diky Vlcakovi za kontakt na slovenskeho clena, komunikace rychla, behem vikendu jsme doladili platbu, postu... Vse s trackingy, cena par stokorun, doba 3-4 tydny splnena... Spokojenost

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...