Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Ale to je predsa kukuricne kuriatko .... :lol2:

Inak za tu cenu vyvaru som mal v Prahe v restauracii Tri stoleti kachnu s 2 druhmi kapusty a variaciou knedlikov. Aj s tringeltom. Niekde sa stala asi chyba ked si v BA pytaju taketo prachy za vyvar.

jee tři století je hospoda kamaráda. Míval jednoho z něj králíků v Praze co jsem znal.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Hele já chápu, že z hovna bič neupleteš a dobrý jídlo něco stojí, ale 275,- CZK za kuřecí vývar ? 

tak to mas pravdu, to je sialena suma! 

niekedy mam dojem, ze niektore krcmy schvalne vysrobuju ceny a tvaria sa strasne kvalitne len pre tie vysoke ceny...

my sme vlani boli s priatelkou na Vianocnej veceri v Aromi Praha - je to tam teda dost predrazene, na tie priestory, kvalitu a obsluhu - ale ok, vtedy nejak neriem vysoke ceny, ale bol som dost prekvapeny, ze ta restauracia mi bola doporucena a vcelku vychvalena? ( poznate to tam?) 

PS - vcera v SaSaZu bola rolka a Hanojske krevety uplne v pohode!!! Obsluha super,staraju sa?. bolo to vsak upne nabite ludmi.

Vyborne sa tam parkuje - u mna je to vzdy super podnik! Doporucujem.

Odkaz ke komentáři

tak to mas pravdu, to je sialena suma! 

niekedy mam dojem, ze niektore krcmy schvalne vysrobuju ceny a tvaria sa strasne kvalitne len pre tie vysoke ceny...

my sme vlani boli s priatelkou na Vianocnej veceri v Aromi Praha - je to tam teda dost predrazene, na tie priestory, kvalitu a obsluhu - ale ok, vtedy nejak neriem vysoke ceny, ale bol som dost prekvapeny, ze ta restauracia mi bola doporucena a vcelku vychvalena? ( poznate to tam?) 

PS - vcera v SaSaZu bola rolka a Hanojske krevety uplne v pohode!!! Obsluha super,staraju sa?. bolo to vsak upne nabite ludmi.

Vyborne sa tam parkuje - u mna je to vzdy super podnik! Doporucujem.

zajimave. Aromi i Lafinestru povazuju za top 10 v praze
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

A co Pauluse v Alcronu?

to je spicka, tam chodim rad, aj ceny su priatelske a obsluha, Paulus rad prisiel k stolu na pokec?. velmi doporucujem, pre mna jedno z best.

to Aromi nam nesadlo - polievka tak mala, ze priamo ako vtip! Nechapes ci to myslia vazne!?

Jedla skor ako vzorky, nie ze by zle varili, ale celkove ma nepresvedcili. 

Pocas Vianocnej vecere som chcel fajcit, takze sme sa presunuli k baru a dali tam kafe a oni zramovali nas stol ( mali sme tam veci a pitie!) a neviem koho vlastne cakali, ze si tam sadne? V uzavretej akcii? Ale ok, stava sa? ale bolo tam par trapasov, co pri cene tyzdnoveho pobytu do Egypta by sa nemalo stavat.

Odkaz ke komentáři

A co Pauluse v Alcronu?

tyjo kamile Alcron a Paulus je pro mě záhada jak se ke hvězdě dostali. resp ne že by si ji asi nezasloužil, to asi jo ale je u nás víc lepších který ji nemají. byl jsem jednou a už bych tam nešel. jídlo dobrý, ceny strašný, obsluha nic moc a hluk z recepce peklo. a hlavně je to asi všechno tím že nemám rád pauluse. když vidím jak vaří na nově v tom jeho vaření tak je to pro mě druhej babica. a taky ty infantilní reklamy na lidl. takže já doporučit nemůžu. nemám rád přílišný snobárny asi. když chceš utratit hodně peněz za jídlo jdi raděj do la degustation.

Odkaz ke komentáři

Taky si myslim ze Alcron rozhodne patri ke spicce u nas, je ale pravda ze jsem tam byl jen dvakrat a naposled pred rokem....od te doby co se Paulus objevuje v reklame na Lidl uz se mi tam ani nechce :) povinnosti v alcronu je ochutnat rucne malovany dezert:) Sympatictejsi je mi Terasa u zlate studne, hlavne prostredim a neformalni obsluhou, ceny jsou bohuzel uz hodne za hranici, takze se tam podivam jen na grand food festival :)

V posledni dobe me nejvic chytly Mcely, tam je opravdu pohadkove prostredi a hlavne delikatni jidlo...zauzeny kanec a mufloni svickova je proste top :) obsluha je taky cajk.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud budete v Olomouci a dostanete chuť na pořádný a kvalitní burger za velice rozumnou cenu, doporučuji Side Street Bar kousek od Dolního náměstí. Byl jsem tam poprvé a veliká spokojenost. Příjemné prostředí, nekuřácké, stylová výzdoba. Burger, velká porce domácích na silno nakrájených hranolek a omáčka za 150,-. Popravdě nepoznal jsem jestli bulka byla přímo domácí nebo ne, ale každopádně to byla bulka vyššího levelu a ne taková ta klasická bílá drolivá kupovaná. Jen teda mohla být o trošku teplejší. K tomu nefiltrovaný Ježek na spláchnutí no a abych to shrnul hláškou z mimibazaru: mimískovi chutnalo a manža si čvachtal  :lol2:  :lol2:  :lol2: Foto je žalostné, opravdu bych si měl pořídit něco s lepším objektivem

post-32970-0-56411800-1417198611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...