Povidláček Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 jojo to jsou ty vyhlášené chcance z Jihlavy... ale to už prý, co jsem se tak doslechl, nějakou dobu neplatí. Že se prý Ježek velice zlepšil ale bohužel se pořád potýká s touto nálepkou patoku... Já ho měl poprvé právě včera v té nefiltr.podobě a upřímně mi chutnal. Ale nevím jak chutnal kdysi a jak dlouho to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Pánové mám lenošný večer a chci si objednat nějaké jídlo.Odkud v Praze? Stačí nějaká klasika ale dobrá a pořádné porce. Nemám s tím moc zkušeností.Dovoz na Prahu 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Myslím, že v Pivo a párek můžou být v pohodě, protože to pivo ve Vinohradském pivovaru je docela bída...běž teď... tamto byla první pokusná várka, teď mají více druhů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Hm, dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Ten Jantar je hodně pitelnej, včera to do mě padalo jeden za druhym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Chtel bych poprosit o tip na nejakou restauracku v Praze na Male Strane, kde se da normalne najist a neni to past na turisty. Je tam vubec neco takoveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Zkusil bych Malostranskou besedu, Lokál U bílé kuželky, nebo, chlapsky, U Hrocha:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Micey, vzhledem k Tvému avatáru bych čekal spíš tip na "U Kocoura" ...tam je to chlapský a žádná turistická mrdka...a přímo u Malostranskýho náměstí! Zkusil bych Malostranskou besedu, Lokál U bílé kuželky, nebo, chlapsky, U Hrocha:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) double...edit: btw, k Hrochovi se mi za poslední dva roky nepodařilo probojovat Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Dik! A da se u vyse jmenovanych naobedvat s ditetem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Jaj, tak ke Kocourovi bych asi caparty netahal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Já U Kocoura nikdy nebyl, ostuda. S dítětem bych šel do tý Malostranský besedy asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Já U Kocoura nikdy nebyl, ostuda. S dítětem bych šel do tý Malostranský besedy asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Takze pisu si Malostranskou Besedu a Lokal. Vyzkousime. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Ještě mě napadá Konírna na Maltézském náměstíhttp://konirna.eu/cs/ A nebo popojít Karmelitskou do thajské NOI, pokud máte rádi asijskouhttp://www.noirestaurant.cz/ Já teda chodím do Lokálu a do Malýho Glena, ale pro děti to až tak neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Super, diky. Ono by to bylo na obed, urcite ne vecer na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Rozhodně tu Kuželku Lokál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 To jako fakt? Nebo jako ze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 To jako fakt? Nebo jako ze ne? Na oběd je to tam ok, i když jsem tam byl jíst jednou...to když jsem se tam vracel pro bágl, který jsem na zapomněl po jednom vydařeném chronosrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Nedávná návštěva Café imperial proběhla ke spokojenosti. Super obsluha, prostředí, jen moc soukromí tam není. Vzhledem k tomu jaká je to masovka, tak kvalita a rychlost přípravy jídel byla velice dobrá. Žádný extra kulinářský zážitek, ale poctivé české specialitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se