Přejít na obsah

Velke hodinky (luxusni?) - POMOC PROSIM!

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Snow
Odesláno

přemýšlím jestli nedělám něco špatně ...  :baaasmiley:

Řekl bych, že ne.

Odesláno

Já ti nic neporadím, ale chci poděkovat za odkaz na Luxury Republic. Něco takového jsem ještě neviděl...

EDIT: totéž platí i pro stránky pana Trojovského...

Odesláno

Co takhle mu prostě zkusit napsat, určitě se rád pochlubí, co je to za typ a značku, pokud mu je náležitě vychválíš. :)

A jinak souhlasím, že návštěva těch stránek byl opravdu zážitek, něco takového se jen tak nevidí, Radovan Kaluža má koukám novou zdatnou konkurenci. :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Co to znamena, ze hodinky vypadaji luxusne?

No jakože je na první pohled vidět, že na TO máš :)

Návštěvník YPO
Odesláno

HA HA - to vypadá, že Kalifx měl firemní Vánoční večírek v srpnu :D

Odesláno

No jakože je na první pohled vidět, že na TO máš :)

Jenze ja z tehle hodinek spis jasne na prvni pohled vidim, ze jejich nositel chce ukazat, ze na to ma, i kdyz na to nema :). Vetsina radobyluxusnich hodinek vypada velmi lacine a nevkusne.
Odesláno

... Radovan Kaluža má koukám novou zdatnou konkurenci ...

Tuto "celebritu" jsem doposud neznal, ale kamarád Google mi pomohl a nezbývá než smeknout :) pokud o sobě někdo dokáže napst "Jsem dokonalý a proto nehodlám dělat kompromisy. Našel jsem si slečnu, která je to nejlepší co jsem kdy poznal. Muži jako já kompromisy nedělají.", tak našel zjevně to co se zde řeší v jiném vlákně o smyslu života ... jinak doporučuji přečíst, protože je to celé lepší než celé zdejší vlákno HUMOR :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Jenze ja z tehle hodinek spis jasne na prvni pohled vidim, ze jejich nositel chce ukazat, ze na to ma, i kdyz na to nema :). Vetsina radobyluxusnich hodinek vypada velmi lacine a nevkusne.

Nojo, jenomže tady je to to samý v bledě modrém, akorát tady lidi za ty velký nesmysle platěj 10x tolik no :)

Odesláno

nemam slov :suicide_anim: ...

nedavno ma jeden znamy presviedcal o tom ake krasne hodinky storm. a ake su kvalitne a dizajnovo jedinecne... a ja som sa len potichu usmieval a myslel si svoje...

k veci: drahy Paradox.f .. myslim ze sortiment "modnych" znaciek ako police, storm, guess a podobne, ti bude dostatocne obsiahly na to aby si tam nasiel hodinky sebe blizke a take s ktorymi budes spokojny... mozno aj rok :P

Odesláno

vyberať si hodinky podľa človeka, ktorý na svoj web v životopise uvedie miery v hrudníku a v páse.. kua ja snáď žijem na marse.

ja som k nováčikom dosť zhovievavý, ale dajme do tejto sekcie nejaké pravidlá nech títo klauni s dvoma príspevkami hľadajúci supermegahodinky za vreckové zostanú na pokecoch a fejsbukoch alebo kde ich to teraz vyrábajú...

..boli časy, keď šla baba zbaliť na zmysel pre humor a vypraté tričko. v najhoršom zabral vyklápací mobil /akýkoľvek/. No, ako vidím, dnes to už nie je také jednoduché :)

Odesláno

I když dle počtu příspěvků jsem začátečník, tak toto fórum každodenně pročítám asi dva roky. V hodinkách mám díky tomu celkem přehled. Mimo internetové (zde prověřené) shopy jsem nakupoval hodinky i na e-bay. Proto se často na mě obracejí moji přátelé abych jim vypomohl s nákupem. Pokaždé je nasměruji na toto fórum, aby se pokusili udělat si alespoň základní obrázek o hodinkách. Po pár dnech se mi ozvou, že už mají jasno a že chtěj tyto super hodinky. Téměř vždy to jsou hodinky značek Diesel, Storm, Fossil, dolce cabana apod. Podotýkám, že to nejsou žádný mladíci, jsou to většinou tátové od rodin, kteří mají čtyřicítku za sebou. Co se potom může čekat od chlapce, který se chce podobat nějakýmu Filipovi Trojovskému který moderuje diskotéky. Mimochodem při prohlížení jeho stránek jsem děkoval bohu, že můj syn paří na compu a místo na diskotéky chodí na Vysací zámek. Alespoň nemá za vzor takového cukrouše.

Odesláno

..... Cenu bych pro zacatek neresil, ac jsem v predmetu uvedl >10000,- .....

Martin

Takže si to shrňme: V prvním příspěvku hledáš "LUXUSNÍ" hodinky ve stylu Filipa Trojovského za více než 10.000 Kč.

Následuje diskuze, ze které vyplývá, že y to mely být "LUXUSNÍ" = VELKÝ hodinky do 10.000 Kč

Nejsem UB (uplne blbej), .....

Z toho mi vychází, že příspěvek č. 1 a příspěvek č. 7 psaly 2 různý osoby.

Nejspíš budu blbej jen já, z toho si nic nedělejte :goof:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...