zbuddy Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Je třeba tyto hodinky odepsat, zavrhnout, prostě si na nich "něco" najít a dělat, že je nechci....však já na to přijdu... Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Je třeba tyto hodinky odepsat, zavrhnout, prostě si na nich "něco" najít a dělat, že je nechci....však já na to přijdu... naklapávací dýnko jako na Kesselkách nápis na něm : made in china Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) Jsou doma! Původně zakoupeny 4.8.2010 v Japonsku, následně uloženy (nenošeny) a nyní mnou koupeny za nekřesťanské peníze. Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem paia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Gratulace, na fotkách se mi vždycky líbily...škoda, že jsme si naživo moc nesedli...jinak ten nárůst ceny je slušnej, ale to je koneckonců u všech hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Jsou doma! Původně zakoupeny 4.8.2010 v Japonsku, následně uloženy (nenošeny) a nyní mnou koupeny za nekřesťanské peníze.gratulace k nádhernému kousku. Ještě trochu oživit baterku z mid na hi a bude vše v nejlepším pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 A kolik to je ty nekřestanský peníze já je koupil před pár lety za tři tisíce, teda jestli to není tajný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) A kolik to je ty nekřestanský peníze já je koupil před pár lety za tři tisíce, teda jestli to není tajný. Hele vem mi za trojku dvoje Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 po 10 to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Zima se blíží, slunko se sotva ukáže, takže jsem se předzásobil energií, kdyby náhodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Hlad po obedě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Dcerka uspaná, Seika jsou v tomhle ohledu samostatnější a uložily se ke spánku samy, mohu se tedy v klidu věnovat tomuto lahodnému moku z východu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Pebe style. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 digi taky pěkný, tyhle barevné kombinace jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Diky. Na mě je to moc růžové, ale nechtěly se mi ty perličky vyzobávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Povedená fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dajú sa tie hodinky ešte vôbec zohnať??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dajú sa tie hodinky ešte vôbec zohnať???moc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 To bolo jasné, a aj keby som ich chcel zohnať, tak dám asi 1 000 euri, čo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Běžná cenovka na ebay bude ?400-600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Běžná cenovka na ebay bude ?400-600.Nebude. Nejsou tam ani jedny, na amazonu také ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se