Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vymyslet smysluplné vlákno, které by se týkalo hodinek a přitom nebylo přímo o nich nebo už tu takové nebylo, je trochu oříšek. Přesto bych tu jeden nápad měl. Určitě je spousta filmů, ve kterých se baví o hodinkách a vznikají tak nejrůznější filmové hlášky, narážky či komentáře.

Mohli bychom sestavit jejich list...

Pro začátek tu mám jednu poznávačku. Je celkem známá, tak doufám, že nebudete používat internet :)

Rolex? Omega.

• Dát hlas 2
Odesláno

Možná by bylo fajn i vlákno o hodinkách jako chybě ve filmech. Třeba borec s náramkovými v troje co šla teď v televizi.

...ale přes filmy jsou tu větší odborníci. Pardon za OT.

Odesláno

Není to přímo film, ale divadelní hra (vyšlo i na DVD):

"Naše staré hodiny, bijí čtyři hodiny" (absolutní rým)

Odesláno

Když už jsme u těch Rolexů...

V zastavárně: "Dám Vám za ně 500 USD."

"500 USD za ´93 Rolex Daytona???" "Tak jo"

Odesláno

A man with a watch like this does not necessarily have a passport problem..

(nejsem si jist odkud to je, ale líbilo se mi to. Možná The Game s Michaelem Douglasem)

Odesláno

Už nevím, z kterýho filmu, pomozte mi se vzpomínáním:

...i rozbité hodinky ukazují dvakrát denně přesný čas...

Odesláno

Profesionálové, So 28.8.2010

Boddie: Mám nové hodinky, "quarzky", jsou přesné na setinu sekundy!

Záběr na Heuer kombi digitál/analog, zajímavý tvar pouzdra, bližší info nevím. Na konci dílu po "akci" lituje rozbité hodinky víc než svou ruku, asi byly opravdu přesné. :)

Odesláno

aha, ja myslel ze to tady lidi budou hadat. takze prihodim video

Kdybys počkal až přijdu domů, tak bych to uhádnul ;) Při týhle scéně jsem lehnul smíchy.

Přidám jednu klasiku:

A: Burnt my fingers, man.

B: I beg your pardon?

A: Man, that watch is so hot, it's smokin'.

B: Hot? Do you mean to imply stolen?

A: I'll give you 50 bucks for it.

B: Fifty bucks? No, no, no. This is a Rouchefoucauld. The thinnest water-resistant watch in the world. Singularly unique, sculptured in design, hand-crafted in Switzerland, and water resistant to three atmospheres. This is *the* sports watch of the '80s. Six thousand, nine hundred and fifty five dollars retail!

A: You got a receipt?

B: Look, it tells time simultaneously in Monte Carlo, Beverly Hills, London, Paris, Rome, and Gstaad.

A: In Philadelphia, it's worth 50 bucks.

B: Just give me the money.

Odesláno

Tohle pozná každý, ale nemůže to tady chybět:

This is my war. You see, ..., what you're forgettin' is this watch isn't just a device that enables you to keep track of time. This watch is a symbol. It's a symbol of how your father, and his father before him, and his father before him, distinguished themselves in war. ... This is my World War Two. That apartment in North Hollywood, that's my Wake Island. ... And using that perspective, going back for it isn't stupid. It may be dangerous, but it's not stupid. Because there are certain things in this world that are worth going back for.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...