spiderer Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Vlastimil - jojo maji novy design, libi se mi Posilam tri fotky, bohuzel jenom z telefonu, fotak jsem nemel, ale snad mi dodaji fotky casem kamaradi co tam byli se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Taky bylo prijemny videt, ze nejen piloti Breitling Jet teamu nosi Breitlingy, ale Emergency nebo Aerospace tam mela spousta pilotu, proste to k nim fakt patri a nejsou to jenom kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 a ziskal si tu bundu? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Letadel mají stejně, pořád sedm. V sobotu jich ale letělo jenom šest. Jednu nenastartovali. A mají i nový nástřik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Ne! skoda, ta bunda je povedena. ta by se ti hodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Jo jo, myslím že troju z Breitling Jet teamu nenahodily, pak jim tam asistovali i hasiči :-DAle jinak super akce, za rok jedu znova :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Na "aktuálně.cz" je spousta fotek, akorát jsem nepochopil popisku u L-39 Breitling: "L-39 - Breitling Team (české letadlo, francouzský pilot, nizozemská značka, španělská koregistrace." Čeho značka je nizozemská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 to spiderer: a jak se ti líbila nová limitka Breitling, její velký plakát byl hned u VIP vstupu ? :-) Vystoupení letky B bylo naprosto super a i když bylo podobné jak loni, stálo to za to. Létající kardinál + panáčkující stíhačka, jordánské vystoupení a jejich piloti, chodící důstojně kolem s turbany na hlavě. F-16 + Migy. Perfektní nedělní počasí. 100% hodnocení, lepší než loni.Fotky dodám později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Ta limitka je fajn, uvnitr je meli i s ostatnima variantama, ja na ne (nelimitka) koukal koncem tydne v Carollinu a je to obrovsky placaty bago s cirkularkou misto lunety Nejaky digi B asi potrebuju, ale tyhle to nebudou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 CIAF se mi líbil, ale Dny NATO budou asi opět zajímavější. (Letos bude k vidění B-52. ) Pár fotek snad také časem dodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 6. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Tak komplet Breitling Team z Ne .. všech 7. Jinak hodně pilotů /totožnost ověřena darovaným fotomateriálem/ nenosilo hodinky vůbec, pouze ty pryžové světlé pasky (snad pro štěstí - v tomto jsem out ), asi ty hodiny v kokpitu sou přesné. Možná ti piloti nedoceňují nutnost leteckých hodinek, naštěstí mi chronomagoři víme své!!! Koukal jsem na osádky vrtulníků Augusta z Belgie, Tornád z Německa, a jiných "soudruhů" z NATO.. Posádku Breitlingů jsem neviděl, honil jsem oba syny kolem stanoviště protivzdušné obrany-naštěstí nezmáčkli žádné tlačítko .. Ale ti piloti, co měli hodinky, je měli s chronometrem.. Cifrované Breitlingy to nebyly, u Belgičanů jsem snad zahlédl Bremonty.. Říct o foto jejich hodinek mi bylo trochu trapné, omlouvám se členům fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 (upraveno) Celé video je tadyhttp://technet.idnes.cz/hradec-kralove-z-pohledu-stihace-smrtelne-presne-triky-elitnich-pilotu-1nl-/tec_reportaze.asp?c=A100907_143659_tec_reportaze_kuz http://i.idnes.cz/10/091/sph/KUZ35a6d1_chrsp_10_ac_g708_ac_vdf.jpg Upraveno 8. září 2010 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Jenom malé oživení, rok je pryč a CIAF zpátky Teď vyrážím s TH Aquaracer na ručičce, pršet sned nebude, tak se o ně nemusím bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Včera jsem se díval na reportáž z HK na Čt24 a komentátor měl na ruce Navitimery...Letos se na CIAF bohužel nedostanu, ale v televizi by měly být nějaký přenosy, tak se určitě mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak včera parádička, Gripeni vzali za své" Zkusil jsem tam i na nějáké borečky s Breitlingama Kozu, která dojí krev a bez reakce" Ty asi odsud nebyli a byl jsem i nakonec rád, protože rypáky hodně nahoru a záchod určitě na chodbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 lub - super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 jj parada lub-e, keby niekto nasiel nejaky web kde su, velmi rad si pozrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Taky včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se