poldík Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tam měli dva druhy prachotesne a vodotesne tady ta bylo součástí pouzdra jak říkám už jsme se koukal a nic tak doufam,že to bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Nic proti ničemu, ale Parexo jen fakeuje prim díly - jedná se o aftermarket. Dá se renovovat do nerezu i u Eltonu, jen to holt stojí okolo 5K. Ale je to originál tovární aftermarket. Zrovna tak se dá na aukru tak od 2K občas sehnat NOS původní pouzdro - to je asi ta nejsprávnější cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Co jsem tu přečetl tak už mi to taky dochází tak doufám,že budu mít štěstí na díly učím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Ahoj, nevím zda to patří do této sekce sem ale zkouška vodotěsnosti pouzdra od parexu 4hodiny strávené v aquacentru plavání,tobogany a další hrátky a hodinky drží bez problémů. Moc mě to zajímalo z důvodu přečtených odkazů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 To je příspěvek do pranice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Já už se neperu, jen bych to přesunul do vlákna: Zkušenosti s díly z Parexa. Ať si tam plave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Já už se neperu, jen bych to přesunul do vlákna: Zkušenosti s díly z Parexa. Ať si tam plave.To je nápad!!! Co na to řekne naše Manta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Až budu mít volno, tak to přecházím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 (upraveno) Mám od p. Hněvsy na zkoušku objednáno renovační pouzdro na Prim Sport 2. Až dorazí nechám do něj dát u hodináře 68ku a udělat tlakovku. Až bude hotovo, poreferuju o aktuální kvalitě. Upraveno 9. srpna 2014 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Mám od p. Hněvsy na zkoušku objednáno renovační pouzdro na Prim Sport 2. Až dorazí nechám do něj dát u hodináře 68ku a udělat tlakovku. Až bude hotovo, poreferuju o kvalitě a výsledku.Jsem zvědavej, jaký bude výsledek. Mám stejný úmysly delší dobu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Ahoj, tak to píši sem mám nově koupené celé pouzdro od Parexa komplet, náštěva aquacentra cca 4hodiny -plavání blbnutí na tobogánech i potápění do cca 2metrů a hodinky drží žádný problém ještě budu testovat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Mám pocit že jsem to před pár měsíci sám marně zkoušel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Luneta na sportech vypadá dobře, ale je velká a nedrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Luneta na sportech vypadá dobře, ale je velká a nedrží.Dík, ušetřil jsi mě zklamání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Zdravím, tak jsem udělal ještě pár zkoušek s Primkama ( Parexo) dneska jsem byl v bazénu si zaplavat tak 1,5 h plavání a máme zde hloubku cca 4m tak potopení a ???? hodinky drží tak si myslím, že to v celku jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Hmm, tak se polepšili, ale stejně bych je nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Zdravím, tak jsem udělal ještě pár zkoušek s Primkama ( Parexo) dneska jsem byl v bazénu si zaplavat tak 1,5 h plavání a máme zde hloubku cca 4m tak potopení a ???? hodinky drží tak si myslím, že to v celku jde.Gratuluju, to je super výsledek, tak Ti přeju aby Ti dlouho dělaly radost! Taky jsem je měl- a vlastně ještě mám, pár dní jsem z nich byl celý pryč a teď se mi to doma válí a na ruku už bych to nevzal- no co, jsou uloženy ve sbírce jako doklad jedné důležité epizody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Ahoj tak jsem se byl potápět a vzal již zmiňované hodinky zkouška vodotěsnosti 9m a drželi víc už jsem nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Poprosil bych o radu zkušenější kolegy. Jak poznám parexo lunetu na Igeny? Mám tu jednu, která se mi nějak nezdá, ale nejsem si jistej.. Upraveno 14. října 2014 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Toto je z jedneho tunajsieho vlakna (ospravedlnujem sa, ak som porusil autorske prava ). Nalavo je Parexo, napravo original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se