Radek124 Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 @Tomsn Díky za referát - když to čtu tak jsem fakt rád že u 572 mi stihla záruka vypršet dřív, než mi při šikmém nátahu začala pozlobívat spojka u dvoupatrového pérovníku P4000. Problém sice dostatečně řešil winder s vodorovnou osou, ale (u zde mnohokrát zaslouženě blahořečeného šéfkouzelníka v ONYXu) tehdy vyšla náprava + "malý servis" s přetěsněním levněji než výše popisované 2-3 výlety z Brna do Prahy. Nechci to co Tě potkalo s kousnutým rotorem zlehčovat, protože v případě potřeby atypických náhradních dílů by bylo všecko složitější. Ale co jsem viděl tak u rozumně zaběhnutých strojků šlo vesměs o banální drobnosti, kdy stačilo něco přiohnout, vyčistit, promáznout a nebo vyměnit konfekční komponentu, než aby hodinky "v prémiové záruce" musely obrazně oběhnout půl zeměkoule a výrobce (a potažmo Ty jako kupující) musel živit zástup nóbl obchodníků, špeditérů, celníků, pilotů, točvolantů a dalších pijavic, které Ti s klidem vrátí neopravené a jako bonus doškrábané hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Jinak toto je stav rotoru pro info, za kvalitu jednou rukou se omlouvám cbc207f1-51ef-4be6-a0d8-b77161d320ec.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Au, tak to je síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Keď značka predáva hodinky za ceny Rolexu, žiaľ v značne nižšej technologickej kvalite, o udržatelnosti hodnoty škoda hovoriť, tak by som iný prístup servisu ani neočakával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 V 3. 7. 2024 v 13:33, ATOM napsal: To je jako si tu koupit VW a jezdit s nim na servis pouze do Nemecka Prodavat to jo, ale servisovat ne Atome, podstatu situace jsi nepochopil. V Česku by rádi servisovali, ale nesmí. Viz. příspěvek můj a ragu. Příšte, prosím, neschovávej své nepříliš fundované názory za dementní smajlíky. Věř mi, nepomůže to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Před hodinou, Bert napsal: Atome, podstatu situace jsi nepochopil. V Česku by rádi servisovali, ale nesmí. Viz. příspěvek můj a ragu. Příšte, prosím, neschovávej své nepříliš fundované názory za dementní smajlíky. Věř mi, nepomůže to. Tomu ja rozumim. Myslel jsem to tak jako prodavejte VW a neservisujte, to jen u nas. A dement jsi ty, chytraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Pánové prosím bez urážek. @ATOM dostal do konce týdne čas na vychladnutí. Příspěvek jsem tu nechal, ale nadávky tohoto typu sem nepatří. @Bert trochu ubere, ale nikomu sprostě nenadával...(pravidlo je padni komu padni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 (upraveno) před 5 hodinami, Campino napsal: Keď značka predáva hodinky za ceny Rolexu, žiaľ v značne nižšej technologickej kvalite, o udržatelnosti hodnoty škoda hovoriť, tak by som iný prístup servisu ani neočakával Nj PAMky se mi hlavně libí vizuálně, ale můžeš mi přenechat Air-Kingy Martine Upraveno 4. července 2024 uživatelem Tomsn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 před 7 minutami, Tomsn napsal: Nj PAMky se mi hlavně libí vizuálně, ale můžeš mi přenechat Air-Kingy Martine to by sa ti Tome páčilonepopieram že Pam má vizuálne gule, ale tento fakt pre mňa nie je predpokladom na ich kúpu, jednoducho vzhľadom na ich cenu je to sakra málopritom všeobecne prehliadané AK sú pre mňa, technicky aj vizuálne, fantastické hodinky a mám ich moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Aktualizace: 10.7.2024 jsem byl opět v Car, hodinky si natočili, nafotili a budou posílat do Mnichova opět s lepším infem na záruční opravu vol2 @Bert Ohledně servisu PAM u AD, tak aktuálně můžou bez odeslání do Mnichova lokálně opravovat ETY a inhouse ne. Warranty musí posílat všechny, ale to u ETy už asi akt nebude Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Hele a nemuzete se treba v Carollinu zeptat, jestli to nemuzou poslat do CH, misto do Mnichova? Ja mam s Panerai servisem primo ve Svajcu zatim jenom ty nejlepsi zkusenosti. I dlouho po zaruce resi veci kulantne a doted jsem neplatil ani 1 CHF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2024 Pochybuju, že bych je takto ukecal, ale v tomto případě už bezpředmětné Akt dnes: 23.8.2024 přišel mail z Panerai z Mnichova skrz Caroll. Dear Sir/Madam, Our full attention has been given to the return of your Officine Panerai timepiece in our workshop. We would like to offer our sincere apologies for any inconvenience caused. Upon receipt your watch was immediately entrusted to our Master Watchmaker for a thorough analysis. We are pleased to inform you that we will perform the below intervention(s) under the terms of our warranty. Your personal feedback was noted as follows: - Repair As Needed, oscilating weight is stuck Therefore, we are glad to offer you : Complete Service This service aims at restoring the mechanical functions as well as the water resistance of the watch. It includes all necessary works on both the case and the movement, such as the dismantling, ult ra-sound cleaning and full overhauling. The watch is reassembled with new seals, the movement parts are lubricated and the rate adjusted before undergoing our quality controls. The approximate completion time will be 4 week(s) depending on availability of parts and final quality control. We remain at your disposal should you have any fu rther questions. We thank you for your continued trust and valued custom. Yours faithfully, Officine Panerai International Customer Service Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2024 Možná té servilní angličtině (jak kdyby to generoval podělaný robot) blbě rozumím, ale znamená to opravu zadřené setrvačky "zdarma na záruku" + velký servis "s potěšením už za peníze"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2024 Je k tomu ještě celková cena na listu z Mnichova (strana 2 pod timto textem) -za complete serv and rep za 0 ojro. V mailu od Car je napsáno kompletní oprava v rámci záruky, ale třeba me překvapí jinak Jinak ty texty podle mého nikdo snad nepíše a je to tupé skládání vzorů dohromady… Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 V 23. 8. 2024 v 18:54, Tomsn napsal: Je k tomu ještě celková cena na listu z Mnichova (strana 2 pod timto textem) -za complete serv and rep za 0 ojro. V mailu od Car je napsáno kompletní oprava v rámci záruky, ale třeba me překvapí jinak Jinak ty texty podle mého nikdo snad nepíše a je to tupé skládání vzorů dohromady… Tom Jsem si jist, že po kompletním servise konečně půjdou tak jak mají Je to stres, ale zároveň fantastické hodinky kde se to prostě může stát, jako u každé jiné značky.... jen to měli udělat hned na poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 No už jsou k vyzvednutí, zítra mam cestu do Praglu. Tak dam echo. Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2024 Tak hodinky jsou zpět, žádný nový šrám jsem nenašel. Byla provedena genrálka stroje... prozatím funčkní, tak uvidíme 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se